pinia1214 07.09.15, 11:22 Dziewczyny zobaczcie jakie porady funduja nam faceci: blog-mezczyzny.pl/print.php?news.258 z dedykacją dla tych z nas które maja dystans do siebie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
re.ne Re: blog 08.09.15, 08:43 >Ty masz być damą, taką rasową klaczą, która jak się uśmiecha, to samcowi miękną nogi. To mi się spodobało najbardziej Dzięki za info pozdrawiam Odpowiedz Link
bladamery Re: blog 08.09.15, 10:13 Jakbym z wrodzoną sobie delikatnościa zaczęła stosować się do tych wskazówek, to by mnie do psychiatryka odesłali I to w kaftanie i w eskorcie Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: blog 08.09.15, 10:11 Ten facet myśli głównie dolną częścią ciała. Łapka w górę, która chce takiego na całe życie? Założyć z nim rodzinę? On pójdzie za każdą "rasową klaczą", która potraktuje go jak powietrze, bo to go kręci. Normalnie miedzy ludźmi funkcjonuje to trochę inaczej- kobieta i mężczyzna wysyłają sobie sygnał- "jestem zainteresowany/a czy nie" i wg tego działają dalej. Ideał kobiety siedzącej przy barze z martini? Facet na pewno nie szuka żony To normalne, że każdy mężczyzna lubi, gdy kobieta jest zadbana i my same też się lepiej czujemy ze sobą, jak takie jesteśmy, ale nie przesadzajmy z tymi klaczami i samcami Odpowiedz Link