Dodaj do ulubionych

żeby ułatwić pracę Aniołom

02.10.15, 12:44
Stróżom, możecie się wpisywać na przesłanie, jeśli ktoś ma taką potrzebę smile
Obserwuj wątek
    • leda-is-one Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 12:53
      Ja proszę.. wyjątkowo mi dzisiaj ciężko.. mój Anioł chyba zaspał..bo zazwyczaj,mimo ze ma pełne ręce roboty, się wywiązuje..
      rozkleiłam się,poryczałam..mam serce przez dziecko me dorosłe ściśnięte...,
      /dorosłe, ale to młodsze/
      Martwię się o nie...dziecię me..i boli.. i wierzyć trudno ,ze moje dziecko tak się zachowuje...

Pozdrawiam Cie serdecznie Rozmaryniesmile
      • rozmaryn_1 Leda 02.10.15, 16:17
        "Tak, to właściwy czas, by podjąć nowe wyzwania. Twoje nadzieje spełnią się. "
        Mam nadzieje, że wiesz, co ten Twój Aniołek ma na myśli?
        • leda-is-one Re: Leda 03.10.15, 07:57
          Dziękuję kochana smile
          Ja to mam zawsze problem ze zrozumieniem,jakieś takie ono enigmatyczne to przesłanie, no cóż będę myśleć co Anioł miał na myśli, tylko mnie przecenia bo ja ni w ząb nie wiem jak się zabrać do tego trudnego tematu .Ale bardzo dziękuje, szczególnie za pociechę ze nadzieje się spełnią.
          Każda matka ma takie nadzieje, obysad
    • bronxi Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 13:24
      Ja też poproszę o przesłanie Rozmarynku smile
      • nagietek123 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 13:55
        Też poproszę o przesłanie w związku z ważna sprawa rodzinną smile
        • rozmaryn_1 Nagietek 02.10.15, 16:19
          "Nadszedł czas, by zdobywać wiedzę, uczyć się i zbierać informacje. Ciesz się z bycia uczniem, ponieważ wykorzystasz swoją wiedzę w przyszłych działaniach."
          • nagietek123 Re: Nagietek 02.10.15, 17:50
            Dziękuję Aniołom, no skoro nadszedł czas... faktycznie zaczęłam uczyć się języka niemieckiego smile
      • rozmaryn_1 Bronxi 02.10.15, 16:18
        "Nowe doznania psychiczne i duchowe zmieniają sposób, w jaki postrzegasz świat i samą siebie. Odkryj swoje duchowe talenty przez naukę, modlitwę i medytację. "
        • bronxi Re: Bronxi 05.10.15, 07:23
          Dziękuję Rozmarynku za przesłanie, pozdrawiam Cię serdecznie.
          Mam trudny okres i nie wiem co więcej napisać..
    • meda08 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 13:33
      Ja bardzo proszę , bo ostatnio bardzo ciężkie dni mam. BARDZO CIĘŻKIE! Dlatego bardzo proszę. smile
      • rozmaryn_1 Meda 02.10.15, 16:19
        "Pewien etap w Twoim życiu dobiega końca. Poproś swoje Anioły o pocieszenie i przewodnictwo w kolejnym etapie. Czeka Cię szczęście. "
    • ziajka.a Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 13:44
      I Ja poproszę 😊
      • rozmaryn_1 Ziajka 02.10.15, 16:20
        "Zasługujesz na najlepsze! Sięgaj gwiazd swoimi marzeniami i nie zgadzaj się na kompromisy. "
        • ziajka.a Re: Ziajka 02.10.15, 17:56
          Bardzo dziekuje za tak piękne przeslanie 😊
    • nik-i7 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 14:33
      i ja poproszę, jeśli można smile
      • rozmaryn_1 Niki7 02.10.15, 16:21
        "Jesteś zdezorientowana i nie możesz podjąć decyzji, ponieważ nie masz dość informacji. Zbadaj dogłębnie sprawę lub zasięgnij porady eksperta, zanim dokonasz wyboru. "
        • nik-i7 Re: Niki7 05.10.15, 08:54
          Dziękuję, chociaż nie bardzo wiem o jaki wybór chodzi...myślałam, że juz wszystkie wybory na ten czas dokonałam.
    • pinia1214 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 15:22
      Ja tez proszę a u mnie bedzie miał duzo pracy. Dziekujesmile)
      • rozmaryn_1 Pinia 02.10.15, 16:22
        "Zacznij działać. W tej sytuacji jesteś wierna prawdzie. Musisz zaufać swojej intuicji i uwierzyć w siebie. "
      • sabina_online Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 16:23
        Ja też poproszę Anioła od pracy i rodziny smile Dziękuję
        • rozmaryn_1 Sabina 02.10.15, 16:29
          Rodzina:
          "Nadszedł czas, by zdobywać wiedzę, uczyć się i zbierać informacje. Ciesz się z bycia uczniem, ponieważ wykorzystasz swoją wiedzę w przyszłych działaniach."
          Praca:
          "Jestem Aniołem Obfitości. Otrzymasz pieniądze, których potrzebujesz. Sposób, w jaki się to stanie, znajduje się w rękach Boga. Miej wiarę."
    • algaria algaria 02.10.15, 16:08
      Ja zawsze wink czy to ogólnie czy na konkret - jeśli konkret to na znajomego (tylko znajomego) MJ - a jeśli ogólnie to tak ogólnie do końca roku - ładnie proszę <dyga nóżką, kiwa główką>
      • rozmaryn_1 Re: Algaria 02.10.15, 16:23
        Masz dwa smile Na znajomego :
        "Poprosiłaś Anioły o pomoc, bądź zatem gotowa na przyjecie boskich wskazówek i pomocy. Zasługujesz na pomoc od Boga. "
        A do końca roku :
        "Przygotuj się na gorący romans- może poznasz kogoś nowego, a może w Twoim związku na nowo zaiskrzy namiętność. Bądź otwarta na dawanie i otrzymywanie miłości."
        smile
        • algaria Re: Algaria 02.10.15, 16:58
          Dziękuję - aż się zakrztusiłam czytając zwłaszcza to drugie przesłanie - niech tak będzie niech się wskrzesi w starym piecu... a teraz idę robić pieczarki faszerowane i przyswoić to co napisałaś smile
          • rozmaryn_1 Re: Algaria 02.10.15, 17:02
            Tez się prawie zakrztusiłam... jak zobaczyłam tą kartę big_grin Albo w starym piecu albo w nowym wink
      • perl-a80 Re: algaria 02.10.15, 16:30
        Poproszę o przesłanie również na moje sprawy zawodowe- brak mi wiary ze zalicze kursy- wiedza mi ciężko wchodzi i czas oczekiwania na obiecaną zmianę stanowiskową się wydłuża, dziękuję
        • rozmaryn_1 Perl 02.10.15, 17:08
          "Poprosiłaś Anioły o pomoc, bądź zatem gotowa na przyjecie boskich wskazówek i pomocy. Zasługujesz na pomoc od Boga. "
          Dociagnęłam Ci jeszcze:
          "tak, to właściwy czas, by podjąć nowe wyzwania. Twoje nadzieje spelnią się."
          Tak więc słuchaj wskazówek mądrzejszych i tych nad Tobą, podejmij wyzwanie, postaraj się i uda się.
          • perl-a80 Re: Perl 02.10.15, 17:17
            Bardzo dziękuję Ci Rozmarynku za wskazówkę od Aniołów, dodała trochę otuchy już smile
    • freya_v Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 17:13
      Ja też poproszę o przesłaniesmile
      • rozmaryn_1 Freya 02.10.15, 17:21
        "Nauka i edukacja pomagają Ci osiagnąć życiowy cel i rozwijać się. Mozesz liczyć na pomoc Aniołów."
        • freya_v Re: Freya 02.10.15, 19:06
          dziękuję Rozmarynsmile buziaki
    • caro-caro Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 17:16
      Ja też w kolejkę smile
      • rozmaryn_1 Caro-caro 02.10.15, 17:24
        "Jesteś nauczycielem duchowym. Posiadasz umiejetność wspierania innych swoją radą i budzenia w nich talentów duchowych i boskich misji. "
        • caro-caro Re: Caro-caro 02.10.15, 17:31
          Teraz mogę się wymądrzać wink
          To poważna sprawa wykazywać się mądrością i być wsparciem. Oby wystarczyło mi rozsądku.
          Dziękuję smile
          • rozmaryn_1 Re: Caro-caro 03.10.15, 11:58
            Chyba bardziej chodzi o empatie i umiejetność wlewania w ludzi optymizmu,pomagania w odnalezieniu sensu, to raczej talent serca niż rozumu, jak sądzę smile
    • nikix4 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 20:45
      Poproszę smile
      • rozmaryn_1 Nikix 03.10.15, 11:52
        "Słuchając głosu swojego serca, przyciągasz do siebie dobrobyt."
        • nikix4 Re: Nikix 03.10.15, 21:09
          Bardzo dziękuję smile

-
          Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.
    • gosia44114 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 22:54
      czy i ja mogę poprosić o przesłanie?
      • rozmaryn_1 Gosia 03.10.15, 11:54
        "Zbliża się radosny moment przeprowadzki do nowego domu lub rozpoczęcia kariery w nowym miejscu pracy. Zmiana ta doda Ci nowej, pozytywnej energii."
        • gosia44114 Re: Gosia 03.10.15, 12:06
          dziękuję smile przeprowadzki nie planuję, natomiast praca...jakies zmiany sie kroja i mam nadzieję, że na plus dla mniesmile
          pozdrawiam
    • re.ne Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 03.10.15, 08:00
      I ja bardzo proszę o przesłanie od Aniołów
      • rozmaryn_1 Rene 03.10.15, 11:55
        "Jesteś chroniona od wszelkiego rodzaju krzywd. Najgorsze już za Tobą. Odpręż się i poczuj bezpiecznie."
        • re.ne Dziękuję Rozmarynku 03.10.15, 14:28
          > "Jesteś chroniona od wszelkiego rodzaju krzywd. Najgorsze już za Tobą. Odpręż
          > się i poczuj bezpiecznie."
          Dziękuję Rozmarynku od razu mi lżej na serduchu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka