rozmaryn_1 02.10.15, 12:44 Stróżom, możecie się wpisywać na przesłanie, jeśli ktoś ma taką potrzebę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leda-is-one Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 12:53 Ja proszę.. wyjątkowo mi dzisiaj ciężko.. mój Anioł chyba zaspał..bo zazwyczaj,mimo ze ma pełne ręce roboty, się wywiązuje.. rozkleiłam się,poryczałam..mam serce przez dziecko me dorosłe ściśnięte..., /dorosłe, ale to młodsze/ Martwię się o nie...dziecię me..i boli.. i wierzyć trudno ,ze moje dziecko tak się zachowuje... Pozdrawiam Cie serdecznie Rozmarynie Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Leda 02.10.15, 16:17 "Tak, to właściwy czas, by podjąć nowe wyzwania. Twoje nadzieje spełnią się. " Mam nadzieje, że wiesz, co ten Twój Aniołek ma na myśli? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 03.10.15, 07:57 Dziękuję kochana Ja to mam zawsze problem ze zrozumieniem,jakieś takie ono enigmatyczne to przesłanie, no cóż będę myśleć co Anioł miał na myśli, tylko mnie przecenia bo ja ni w ząb nie wiem jak się zabrać do tego trudnego tematu .Ale bardzo dziękuje, szczególnie za pociechę ze nadzieje się spełnią. Każda matka ma takie nadzieje, oby Odpowiedz Link
bronxi Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 13:24 Ja też poproszę o przesłanie Rozmarynku Odpowiedz Link
nagietek123 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 13:55 Też poproszę o przesłanie w związku z ważna sprawa rodzinną Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Nagietek 02.10.15, 16:19 "Nadszedł czas, by zdobywać wiedzę, uczyć się i zbierać informacje. Ciesz się z bycia uczniem, ponieważ wykorzystasz swoją wiedzę w przyszłych działaniach." Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 02.10.15, 17:50 Dziękuję Aniołom, no skoro nadszedł czas... faktycznie zaczęłam uczyć się języka niemieckiego Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Bronxi 02.10.15, 16:18 "Nowe doznania psychiczne i duchowe zmieniają sposób, w jaki postrzegasz świat i samą siebie. Odkryj swoje duchowe talenty przez naukę, modlitwę i medytację. " Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 05.10.15, 07:23 Dziękuję Rozmarynku za przesłanie, pozdrawiam Cię serdecznie. Mam trudny okres i nie wiem co więcej napisać.. Odpowiedz Link
meda08 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 13:33 Ja bardzo proszę , bo ostatnio bardzo ciężkie dni mam. BARDZO CIĘŻKIE! Dlatego bardzo proszę. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Meda 02.10.15, 16:19 "Pewien etap w Twoim życiu dobiega końca. Poproś swoje Anioły o pocieszenie i przewodnictwo w kolejnym etapie. Czeka Cię szczęście. " Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Ziajka 02.10.15, 16:20 "Zasługujesz na najlepsze! Sięgaj gwiazd swoimi marzeniami i nie zgadzaj się na kompromisy. " Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Niki7 02.10.15, 16:21 "Jesteś zdezorientowana i nie możesz podjąć decyzji, ponieważ nie masz dość informacji. Zbadaj dogłębnie sprawę lub zasięgnij porady eksperta, zanim dokonasz wyboru. " Odpowiedz Link
nik-i7 Re: Niki7 05.10.15, 08:54 Dziękuję, chociaż nie bardzo wiem o jaki wybór chodzi...myślałam, że juz wszystkie wybory na ten czas dokonałam. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 15:22 Ja tez proszę a u mnie bedzie miał duzo pracy. Dziekuje) Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Pinia 02.10.15, 16:22 "Zacznij działać. W tej sytuacji jesteś wierna prawdzie. Musisz zaufać swojej intuicji i uwierzyć w siebie. " Odpowiedz Link
sabina_online Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 16:23 Ja też poproszę Anioła od pracy i rodziny Dziękuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Sabina 02.10.15, 16:29 Rodzina: "Nadszedł czas, by zdobywać wiedzę, uczyć się i zbierać informacje. Ciesz się z bycia uczniem, ponieważ wykorzystasz swoją wiedzę w przyszłych działaniach." Praca: "Jestem Aniołem Obfitości. Otrzymasz pieniądze, których potrzebujesz. Sposób, w jaki się to stanie, znajduje się w rękach Boga. Miej wiarę." Odpowiedz Link
algaria algaria 02.10.15, 16:08 Ja zawsze czy to ogólnie czy na konkret - jeśli konkret to na znajomego (tylko znajomego) MJ - a jeśli ogólnie to tak ogólnie do końca roku - ładnie proszę <dyga nóżką, kiwa główką> Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Algaria 02.10.15, 16:23 Masz dwa Na znajomego : "Poprosiłaś Anioły o pomoc, bądź zatem gotowa na przyjecie boskich wskazówek i pomocy. Zasługujesz na pomoc od Boga. " A do końca roku : "Przygotuj się na gorący romans- może poznasz kogoś nowego, a może w Twoim związku na nowo zaiskrzy namiętność. Bądź otwarta na dawanie i otrzymywanie miłości." Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 02.10.15, 16:58 Dziękuję - aż się zakrztusiłam czytając zwłaszcza to drugie przesłanie - niech tak będzie niech się wskrzesi w starym piecu... a teraz idę robić pieczarki faszerowane i przyswoić to co napisałaś Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Algaria 02.10.15, 17:02 Tez się prawie zakrztusiłam... jak zobaczyłam tą kartę Albo w starym piecu albo w nowym Odpowiedz Link
perl-a80 Re: algaria 02.10.15, 16:30 Poproszę o przesłanie również na moje sprawy zawodowe- brak mi wiary ze zalicze kursy- wiedza mi ciężko wchodzi i czas oczekiwania na obiecaną zmianę stanowiskową się wydłuża, dziękuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Perl 02.10.15, 17:08 "Poprosiłaś Anioły o pomoc, bądź zatem gotowa na przyjecie boskich wskazówek i pomocy. Zasługujesz na pomoc od Boga. " Dociagnęłam Ci jeszcze: "tak, to właściwy czas, by podjąć nowe wyzwania. Twoje nadzieje spelnią się." Tak więc słuchaj wskazówek mądrzejszych i tych nad Tobą, podejmij wyzwanie, postaraj się i uda się. Odpowiedz Link
perl-a80 Re: Perl 02.10.15, 17:17 Bardzo dziękuję Ci Rozmarynku za wskazówkę od Aniołów, dodała trochę otuchy już Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Freya 02.10.15, 17:21 "Nauka i edukacja pomagają Ci osiagnąć życiowy cel i rozwijać się. Mozesz liczyć na pomoc Aniołów." Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Caro-caro 02.10.15, 17:24 "Jesteś nauczycielem duchowym. Posiadasz umiejetność wspierania innych swoją radą i budzenia w nich talentów duchowych i boskich misji. " Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro-caro 02.10.15, 17:31 Teraz mogę się wymądrzać To poważna sprawa wykazywać się mądrością i być wsparciem. Oby wystarczyło mi rozsądku. Dziękuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Caro-caro 03.10.15, 11:58 Chyba bardziej chodzi o empatie i umiejetność wlewania w ludzi optymizmu,pomagania w odnalezieniu sensu, to raczej talent serca niż rozumu, jak sądzę Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Nikix 03.10.15, 11:52 "Słuchając głosu swojego serca, przyciągasz do siebie dobrobyt." Odpowiedz Link
nikix4 Re: Nikix 03.10.15, 21:09 Bardzo dziękuję - Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly. Odpowiedz Link
gosia44114 Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 02.10.15, 22:54 czy i ja mogę poprosić o przesłanie? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Gosia 03.10.15, 11:54 "Zbliża się radosny moment przeprowadzki do nowego domu lub rozpoczęcia kariery w nowym miejscu pracy. Zmiana ta doda Ci nowej, pozytywnej energii." Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Gosia 03.10.15, 12:06 dziękuję przeprowadzki nie planuję, natomiast praca...jakies zmiany sie kroja i mam nadzieję, że na plus dla mnie pozdrawiam Odpowiedz Link
re.ne Re: żeby ułatwić pracę Aniołom 03.10.15, 08:00 I ja bardzo proszę o przesłanie od Aniołów Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Rene 03.10.15, 11:55 "Jesteś chroniona od wszelkiego rodzaju krzywd. Najgorsze już za Tobą. Odpręż się i poczuj bezpiecznie." Odpowiedz Link
re.ne Dziękuję Rozmarynku 03.10.15, 14:28 > "Jesteś chroniona od wszelkiego rodzaju krzywd. Najgorsze już za Tobą. Odpręż > się i poczuj bezpiecznie." Dziękuję Rozmarynku od razu mi lżej na serduchu Odpowiedz Link