bladamery 03.11.15, 18:43 nie,nie,nie.....nie będę nic wyciągać Za to chętnie obejrzałabym te erotyczne/romantyczne talie Czy możecie podać mi jakiegoś linka, abym mogła je znaleźć. Bo szukałam już kiedyś i niestety nie znalazłam Dzięx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikix4 Re: zainspirowana Rozmarynem i Algarią..... 03.11.15, 20:20 Piękne i romantyczne ? Decameron www.lepalaisdutarot.com/Decameron-tarot.htm pyroskin.com/upload/iblock/7ed/7edf68e25e570a26b8d479b5f2a685b8.jpg heromantij.ru/taro/tar/taro%20erotic.jpg Odpowiedz Link
bladamery Re: zainspirowana Rozmarynem i Algarią..... 03.11.15, 20:38 Oooołaaaa.......nie spodziewałam się takiej jazdy Dzięki nikix! Muszę poszukać ustronnego miejsca żeby je przestudiować Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: zainspirowana Rozmarynem i Algarią..... 03.11.15, 20:58 nikix4 napisała: Piękne i romantyczne ? Witam Ha, ha... lepsze od red tube;-D Bo na tubie to jadą schematem. Najpierw lodzik, potem wagina, potem anal etc. Schemat jak w 4 mieczy. I nie ma tego romantyzmu;-P A tu, zatrzymanie akcji i wyobraźnia pracuje...co będzie dalej? Fajne talie, ciekawe, czy mówią prawdę? Wieża mnie ujęła, że taka "sielska". Chyba w Decameronie. Tak swoją drogą, jest sex analny na tych kartach? Pytanie do posiadaczek, bo nie da się obejrzeć wszystkiego. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: zainspirowana Rozmarynem i Algarią..... 03.11.15, 22:13 seks analny - wydaje mi się że jest - z tym że subtelnie podany - sprawdze jutro na spokojnie i podam na której karcie Odpowiedz Link
algaria Re: zainspirowana Rozmarynem i Algarią..... 03.11.15, 20:36 1 to Tarot Magii Seksualnej , a 2 to Decameron tarot Odpowiedz Link
bladamery Re: zainspirowana Rozmarynem i Algarią..... 03.11.15, 20:40 Dzięki, dzięki Algario To może być ciekawe doświadczenie Odpowiedz Link
algaria Ing 04.11.15, 16:18 Na anal wyglądają mi kary 8 denarów, reszta to można się jedynie domyślać.. bardzo trzeba się również przyjrzeć że 5 mieczy to jednak nie anal choć łatwo można się pomylić Odpowiedz Link
camaretto Re: zainspirowana Rozmarynem i Algarią..... 05.11.15, 11:14 Kup Świerszczyka i interpretuj Odpowiedz Link