Dodaj do ulubionych

pytanie o zabieg

10.03.16, 18:51
Witam, prośba o karty dla mnie , proszę . Jestem planowana w kwietniu do zabiegu ginekologiczne go. Strasznie się boję stąd moje pytanie. Czy wszystko będzie ok podczas zabiegu, czy potwierdza się podejrzenia co do diagnozy, lekarz nic strasznego póki co. Oraz pytanie jakie konsekwencje to da mi na kolejne miesiące po zabiegu. Proszę, niech któraś z Was podejmie się rozkladu dla mnie. Dziękuję .
Obserwuj wątek
    • andera11 Re: pytanie o zabieg 13.03.16, 12:04
      Jeszcze raz ślicznie proszę. Bardzo się boję. ., kwiecień jest od dwóch lat zły i nieszczęśliwy dla mojej rodziny. Pani kuje, że coś pójdzie nie tak. ??
    • algaria Re: pytanie o zabieg 13.03.16, 19:39
      Wiesz, ciężko Ci będzie powróżyć, a to dlatego, że już jesteś nieźle nakręcona negatywnie i w sumie przyszłaś po pociechę.. a co będzie jeśli karty powiedzą, że zabieg się nie uda? A co będzie jeśli wróżący się pomyli w odczycie. Ty jeszcze bardziej spanikujesz.. a okaże się że wszystko będzie ok? Będziesz mieć pretensje o nieprzespane noce i nerwy.. a co będzie jeśli karty powiedzą będzie dobrze, a nie będzie? Będziesz mieć żal, że zostałaś wprowadzona w błąd..

Nie panikuj, nie bój się na zapas, bo to nie ma sensu - co ma być to będzie i nic i nikt tego nie zmieni. Nie nastawiaj się aż tak negatywnie, wycisz, bo to nakręcenie tylko pogorszy sytuację. Z naszej strony mogę Ci zagwarantować przesłanie dobrej energii, pozytywnej mocy. Jeśli podasz nam datę zabiegu to z pewnością nasze myśli będą Cię wpierać.
      To nie XVI w że kobiety umierały przy porodach i przy zabiegach. Ostatnio wspierałam swoją klientkę w zabiegu, sama miałam 2 zabiegi więc zapewniam Cię że umieralność w takich sytuacjach jest znikoma. Oczywiście po zabiegu trzeba odpoczywać, trzeba dać sobie wolne, nie rwać się do pracy nawet domowej, słuchać lekarzy i siebie samej - swojego organizmu.
      Będzie dobrze w końcu idziesz do szpitala w Polsce, a nie gdzieś w puszczy amazońskiej. Zaufaj lekarzom, a miesiącem się nie przejmuj - bo to że np u mnie od pokoleń wszystkie kobiety po kądzieli były/są wdowami to nie znaczy że i ja będę wink
      Nastaw się pozytywnie, olej daty, zaufaj lekarzom i będzie dobrze.
    • andera11 Re: pytanie o zabieg 13.03.16, 19:50
      DZIĘKUJĘ ALGARU ZA DOBRE SŁOWO. 11 kwietnia idę na zabieg. Wiem, że panikę ale za dużo się działo złego i to przez to. Będę się starać myśleć pozytywnie. Jeszcze raz dziękuję. ?
      • leda-is-one Re: pytanie o zabieg 14.03.16, 06:13
        Dołączam się do Algarii i obiecuje Ci wsparcie energetyczne. Przypomnij się jednak na krótko przed 11.tym. Głowa do góry! smile
        • baba_potwor Re: pytanie o zabieg 14.03.16, 13:45
          W październiku też miałam zabieg ginekologiczny. I też się panicznie bałam, bo pierwsze podejrzenia były makabryczne, ale ostatecznie wszystko okazało się w porządku. Z Tobą też tak będzie, więc nie panikuj, bo zdenerwowanie i lęk też szkodzą zdrowiu,
      • nagietek123 Re: pytanie o zabieg 14.03.16, 07:41
        Właśnie miałam prosić o przypomnienie, Leda mnie uprzedziła smile
        • q18 Re: pytanie o zabieg 14.03.16, 12:06
          ja miałam w lutym zabieg , też się denerwowałam więc Cię rozumiem , teraz z doswiadczenia wiem , że sam zabieg to pestka, tak jak mówi Algaria , medycyna jest nowoczesna rzadko się coś nie udaje , gorzej jest potem jak czekasz na wyniki , ja poprosiłam swojego lekarza żeby odebrał i mi powiedział co i jak , sama za bardzo się bałam , na szczęście wszystko jest ok i u Ciebie na 100 % też tak będzie więc głowa do góry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka