Dodaj do ulubionych

Czarna seria

17.08.18, 22:33
Mogę Was poprosić o karty smile Mam jakąś bessę od pewnego czasu. Wszystko się sypie i już nie wiem w co ręce włożyć żeby było dobrze. Siły też mi już zaczyna brakować. Gdzie jest problem, co się dziej i czym "ciekawym" mi jeszcze życie przyłoży? Bo na razie wali nie fair, poniżej pasa. A przede wszystkim kiedy jakaś hossa nadejdzie?
Obserwuj wątek
    • baba_potwor Re: Czarna seria 18.08.18, 02:15
      Wyciągnęłam coś takiego.

S: 3 buław
      Taka jest przyczyna Twoich kłopotów: 6 denarów
      To nie jest przyczyna: król denarów
      To zrobić: Sprawiedliwość
      Tego nie robić: 8 denarów
      Tego oczekiwać: 3 pucharów
      Tego nie oczekiwać: rycerz denarów
      Rada: 3 denarów

Denary na denarach i denarami poganiają. Czy Twoje problemy są natury finansowej? Albo może mają u źródła niesprawiedliwy podział albo niedostatek czegoś - czasu, zdrowia, sił fizycznych. Tak jakoś mi się ta szóstka denarów kojarzy. Powinnaś upomnieć się o to, co Ci się należy - mogą to być pieniądze, ale też na przykład zaległy urlop albo uczciwy podział obowiązków w pracy albo w domu. Nie wygląda też na to, żeby sytuacja miała się dalej pogarszać. Więcej może dziewczyny wyczytają, bo ja po ostatnich trzech tygodniach mam próżnię pod czaszką. A to na wzmocnienie ciała i ducha:
      https://up.programosy.pl/foto/images_283.jpg
      • niki.x Re: Czarna seria 18.08.18, 11:43
        Babo dziękuję Ci ślicznie i za karty i za czekoladki smile

Faktycznie dużo tych monet. Może bardziej tu o "materię" chodzi niż o kasę uncertain Bo ta forsa to jest tam gdzieś w tle daleko. A mnie wszystko ucieka i właśnie nie może się "zmaterializować". Za co się nie zabiorę, to się tego zrobić nie da bo czegoś nie ma albo kogoś nie ma i to wisi w powietrzu na później. Przez co inne sprawy się sypią.
        Tak bym chciała to wszystko tutaj zostawić, wyjechać i zacząć gdzieś wszystko od początku wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka