Dodaj do ulubionych

Tak poza tym

25.09.13, 07:44
Ditto wiem że nasza cywilizacja nie jest z ziemi,ale nie chodzi o to,zastanawia mnie piramida jako symbol z wszystko widzacym okiem RA, wieżchołek odzielony od reszty.Tłumaczę to w ten sposób że takfaktycznie my ludzie nie kontrolujemy naszej cywilizacji, ktoś inny ma nad tä planeta władze.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Tak poza tym 25.09.13, 07:48
      Wiesz to co pisze dla normalnego czlowieka to stek bzdur ale ja za długo sie tematem interesuje zeby nie miec o tym pojecia.
    • ditta12 Re: Tak poza tym 25.09.13, 07:49
      Tak też pisał Deniken którego uwielbiam za jego zdjęcia.
      Nie ważne co napisał ale wiele podróżował i wykonał te fotki bardzo intrygujące.
      • ditta12 Re: Tak poza tym 25.09.13, 07:52
        Czytałam jego biografię,był niepokorny i jako dziecko zadawał księdzu niewygodne pytania.
        • uwierz_w_to Re: Tak poza tym 25.09.13, 07:56
          ditta12 napisała:

> Czytałam jego biografię,był niepokorny i jako dziecko zadawał księdzu niewygodn
          > e

Haha a ja to cosmile Nawet moja matka została wezwana do księdza .
      • uwierz_w_to Re: Tak poza tym 25.09.13, 07:54
        Deniken właściwie zadawał tylko pytania,nic sesnsownego nie napisał,ale dał ludziom do myślenia,może kiedyś uda mi się zwiedzić wszystkie te miejsca na świecie ktore mnie interesuja.
        • ditta12 Re: Tak poza tym 25.09.13, 07:59
          <Nawet moja matka została wezwana do księdza .>
          Moja chciała mnie zaprowadzić na egzorcyzmy ,ha,ha.
          Deniken dał mi do myślenia bardzo dawno temu ale najpierw obejrzałam te fotki a potem czytałam.Zdjęcia mnie przekonały do czytania.One czasem więcej mówią niż literki.
          • uwierz_w_to Re: Tak poza tym 25.09.13, 08:04
            Wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka