uwierz_w_to 26.09.13, 21:43 wklejcie mi linka z forum mifredo bo miałem tu małe problemy z przeglądarką. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:18 hahahaha zaraz ale mi się coś w związku z ta kaplicą i dywanem przypomniało, jakoś tak jest że 2.5 kobiety przypada na jednego męszczyznę lub więcej Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:21 to chiba niemożliwe w czasach, gdy jeszcze do dziś, gdy urodzi się dziewczynka, to w najlepszym razie wyrzuca się ją na śmietnik, Chiny, Indie, ... Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:25 eszmeralda.i.papugi napisała: > to chiba niemożliwe w czasach, gdy jeszcze do dziś, gdy urodzi się dziewczynka, > to w najlepszym razie wyrzuca się ją na śmietnik, Chiny, Indie, ... Mozliwe ,możliwe zobacz na statystyki, ho ho faceci jednak maja powodzenie a ile tego trzeba przetrzepać żeby zadowolić znudzone, zawsze to jak by nie było, wszak równość ponoć to ze 3 x więcej jest takich kobiet niż męszczyzn, więc 3x większe możliwości Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:19 muszę zmyć tę zieleń z włosów dobranoc Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 23:17 Czas do łóżeczka , właściwie nie dodałem sobie forum mifredo, nie potrzebne mi jest. Otworzyły Ci się moje wpisy na forum mifredo po wpisaniu w wyszukiwarkę gazety mifredo. Chyba eszmero już nie miałaś jej forum w zakładkach.I pewna myśl, skoro nie to ciebie nie interesuje zastanawiające z drugiej strony pierwsze co wpadło w oko to co napisałem podkreśliłaś.Przypasowało idealnie Odpowiedz Link