Dodaj do ulubionych

Ditto ,Eszmero

26.09.13, 21:43
wklejcie mi linka z forum mifredo bo miałem tu małe problemy z przeglądarką.
Obserwuj wątek
    • eszmeralda.i.papugi Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:15
      link do

https://img29.imageshack.us/img29/8318/7n2k.png

?

silwuple,ple,ple ...wink
      • uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:18
        hahahaha zaraz ale mi się coś w związku z ta kaplicą i dywanem przypomniałosmile, jakoś tak jest że 2.5 kobiety przypada na jednego męszczyznę lub więcejbig_grinbig_grinbig_grin
        • uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:19
          a to hahaha to w związku z linkiemsmile
        • eszmeralda.i.papugi Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:21
          to chiba niemożliwe w czasach, gdy jeszcze do dziś, gdy urodzi się dziewczynka, to w najlepszym razie wyrzuca się ją na śmietnik, Chiny, Indie, ...
          • uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:25
            eszmeralda.i.papugi napisała:

> to chiba niemożliwe w czasach, gdy jeszcze do dziś, gdy urodzi się dziewczynka,
            > to w najlepszym razie wyrzuca się ją na śmietnik, Chiny, Indie, ...

Mozliwe ,możliwe zobacz na statystyki, ho ho faceci jednak maja powodzenie a ile tego trzeba przetrzepać żeby zadowolić znudzone, zawsze to jak by nie było, wszak równość ponoć to ze 3 x więcej jest takich kobiet niż męszczyzn, więc 3x większe możliwościbig_grin
      • eszmeralda.i.papugi Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:19
        muszę zmyć tę zieleń z włosów wink

dobranoc smile
        • uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 22:19
          hey ja też uciekam.
          • uwierz_w_to Re: Ditto ,Eszmero 26.09.13, 23:17
            Czas do łóżeczka , właściwie nie dodałem sobie forum mifredo, nie potrzebne mi jest.
            Otworzyły Ci się moje wpisy na forum mifredo po wpisaniu w wyszukiwarkę gazety mifredo.
            Chyba eszmero już nie miałaś jej forum w zakładkach.I pewna myśl, skoro nie to ciebie nie interesujesmile zastanawiającewink z drugiej strony pierwsze co wpadło w oko to co napisałem podkreśliłaś.Przypasowało idealniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka