Dodaj do ulubionych

Moze ktos pomoze

27.04.16, 06:42
Jak myslidz ditto podac numer konta? Ktos ma taka kase i pomoze? Ludzie nie pomagaja a ja na chwilr obecna potrzebuje 30 tys zl zeby byc na czysto i zeby zyc z renty.Za bledy sie placi ale ile mam za nie placic i za ta piprzona schizofrenie.Chce zyc normalnie ale nie daje rady.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:44
      Zona i tak dlugo ze mna wytrzymala przy tej wegetacji jakos to lecialo przez te lata a teraz co zostalem praktycznie sam.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:47
      W garsc sie biore na jeden dwa dni a pozniej znowu mysli samobujcze mam w pracy i po pracy paranoje mi sie wlanczaja kurwa od czego to wszystko.Tak oslablem psychicznie przez to gowno.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:50
      Nie robic nic nie moge a robic tez nie totalna kropka.Przestalem juz na tym forum grac bohatera bo to bez sensu duzy chlop ze mnie ale przez ta schize wrak psychiczny.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:51
      Problem chyba w tym moim mysleniu tkwi moze za duzo mysle.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:52
      Mi nawet psycholog nie jest w stanie pomoc bo nawet najlepszy by sir znalazl to paranoje i mysli do mnie wracaja jak bumerang.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:55
      Nabralem telefonow abonamenty mi cofneli i raty mi zostaly dobre i to ze cofneli mi abonamenty.Troche zmadrzalem ale pi fakcie z tym wszystkim.te 30 tys. To niby nie duzo dla jednych to jest jak bak z tylka a innym to zycie uklada co za gowno z tego wszystkiego.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:56
      A podam swoj numer konta pozniej moze ktos choc troche mnie odciazy i pimoze co mi zalezy.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:57
      Pod warunkiem ze ktos to wogule czyta oprucz eszmery,madau,rangarwa i ciebie ditto.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 06:59
      Nie mam depresji ale to zycie mnie przeroslo.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:02
      Nawet ussmodzielnic sie nie moge.Kiedys myslalem ze pokonam schizofrenie efekt tego jest w pinad chyba 30 wypisach ze szpitala kurde tyle lat przemyslen i analiz tej choroby nie bylo dnia zebym o niej nie myslal.Z psychologi to pewnir bym byl prymusem.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:03
      Tak myslalem ze z reka w nocniku zostalem.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:11
      Miasto zaczelo mnie meczyc to jak wyscig dzczurow kto ma ladniejszy dom i samochod teleeizji prawie nie ogladam eole spacer dobra muzyke jakis ciekawy film.Ale tu nawet nie mam gdzie wyjsc na ten piprzony spacer.Tragedia w bialy dzien to mojr zycie to sie chorrorowate pieoli zaczyna robic.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:13
      Mam w duszy kto rzadzi w tym kraju to niczego w moim zyciu i waszym nie poprawi Ci co sa w ukladach pozostana a Ci co nic nie maja dalej beda mieli swoje nic.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:16
      Jak nie z tej to z tej cie kroja mnie kroja teraz przelewy24 na 50groszy ale z jakiej paki? Tak jak jakas czesc polakow. 50 groszy × 1000000 to sie = i wiadomo.Kto nie ma glowy na karku ten ma sile w glupocie.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:19
      Moge isc do tego kurewskiego t-mobile zrobic awanture napisac tysiac podan z jakirj paki kurewskie przelewy kroja mnie na 50 groszy bo z t-mobile podpisywalem umowe na taki abonament a nir wyzszy o 50 groszy.No to kurwa widzicie.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:20
      Jak w tym pipierdolonym filmie wszyscy jestesmy Jezusami jebal ich wszystkich pies.
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:26
      Jak w tej pisence ale oni mi akurat daja wiec teraz warto ich okradac czy oni maja okradac zadsjcie sobie sami to pytanie ality i Ci co maja kase nie musza sobie na nie odpowiadac ale prosci ludzie moga.youtu.be/ZAjhK_JgwXM
    • uwierz_w_to Re: Moze ktos pomoze 27.04.16, 07:30
      youtu.be/sjy4pn73-pQ zlotoweczka dla ogoreczkawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka