uwierz_w_to 19.02.16, 21:01 Ditto dużo ludzi musi to forum czytać,dzisiaj tak przeglądałem to powiem Ci ze te wpisy są ciekawe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: ciekawe wpisy 21.02.16, 10:33 Byłem Ditto a mój znak Masoński zaczął świecić na ręku a co u ciebie ciekawego? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ciekawe wpisy 21.02.16, 21:58 Widać ditto zdrowa jesteś,ja już też zakończyłem swoje przemyślenia.Strata czasu to nie była ale już nie mam nad czym myśleć.Ale czasem pofilozofować na jakiś temat możemy na bieżąco. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ciekawe wpisy 22.02.16, 05:03 Ditto tak myślę że towarzystwo kształtuje światopogląd więc u ciebie sztuka wszak ty artystka co udowodnilaś tu już. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ciekawe wpisy 22.02.16, 05:08 A co do moich wpisów na tym forum myślę że są bardzo cenne ja już ich powtarzać nie będę ale to są lata docierania do prawdy ma wszystkie możliwe sposoby.Tak bardzo tego chciałem i pragnąłem że się udało nie poszły te lata na marne teraz to sobie uświadamiam. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: ciekawe wpisy 22.02.16, 10:10 200 mg lub 100 solianu na razie będę brał ditto spokojnie jakiś czas dopóki nie przydatne,zbyt jasny umysł mam więc muszę się otrzaskać tak bym to ujął. Odpowiedz Link