eszmeralda.i.papugi 07.10.13, 08:30 przeczytałam wszystko, coś napisała : ( cienżko, cienżko czekać na wieści. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: Ditto 07.10.13, 08:33 życie to rozpaskudzony bachor, który rzuca w nas swoimi zepsutymi zabawkami i śmieje się, śmieje się, śmieje Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 07.10.13, 08:59 <życie to rozpaskudzony bachor, który rzuca w nas swoimi zepsutymi zabawkami i ś > mieje się, śmieje się, śmieje> Ludzie to jak śmieci. Pełen śmietnik dóbr materialnych,do wyboru,do koloru,rzeczy nowe,można by..... A bo ja wiem? Po co tyle komu? Moja piwnica za to pusta,tylko dwie półki są ale też nie wiem po co. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 07.10.13, 09:06 Ale trzeba coś robić,w coś się bawić. Coś jeść a potem........,coś pić......... No tak bo jak? Nie wiem po co tak. Może ktoś wie.....................................................................................(?jakiś świr) Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ditto 07.10.13, 09:06 to możesz teraz wstawić tam stoliki i otworzyć "Piwnicę Ditty" dla schizoli i ich sióstr i braci... ale Ty wiesz, co mnie najbardziej interesuje mam jeszcze pół godziny Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 07.10.13, 09:13 Nie wiem co Cię interesuje. Martwisz się o coś? Olać to wszystko............. Człowiek nie porzebnie się martwi a nie warto. Nie należy nikomu pomagać bo to się obraca przeciwko tobie. Odpowiedz Link