20.10.13, 17:39
czy ja kiedykolwiek miny stroiłam takie,
że to nie ja, tylko wszyscy inni są na bakier?
z oferty portalu wybrałam co najlepsze,
jeśli tak chce Mifredo, niech sobie inni nas nazywają
wieprze
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: ??? 20.10.13, 18:26
      Jak eszmerko,ja zrobiłem bezsesowny wypad w polske jak w tej piosence,,wsiac do pociagu byle jakiego,, a pozniej przez laki przez pola pedzi fasola.Lerze w polsce daleko od domu w szpitalu,ale juz ataken co do wyjscia robie chce w przyszlym tygodniu wyjsc
    • mercury_staff Re: ??? 20.10.13, 18:29
      Swietny obraz wisi na scianie nie daleko mnie,cos nowego w nim odkrywam za kazdym razem gdy patrze na niego.zdjecie sobie go zrobie na tableta jest wspanialy.
      • eszmeralda.i.papugi Re: ??? 20.10.13, 18:47
        zobaczysz, Mer, jeszcze zatańczymy, wino pić będziemy, pomilczymy, ze szczytów na rozświetlone miasta się zapatrzymy, gwiazdy, te na niebie, policzymy, psy ze smyczy uwolnimy
        • mercury_staff Re: ??? 20.10.13, 19:07
          eszmeralda.i.papugi napisała:

> zobaczysz, Mer, jeszcze zatańczymy, wino pić będziemy, pomilczymy, ze szczytów
          > na rozświetlone miasta się zapatrzymy, gwiazdy, te na niebie, policzymy, psy ze
          > smyczy uwolnimy

Myślisz?
          • mercury_staff Re: ??? 20.10.13, 19:17
            Już różne cuda widzialem ale mojego paznokacia u stopy nie zapomnialem,krwia podszedl nie zszedł,jak to sie stalo,mao szihao, bladego pojecia nie mam ale co spojrze na niego o tobie mysle.Dziwne.to troche bo to bylo krotko po twojej prezentacji na forumie.
            • eszmeralda.i.papugi Re: ??? 20.10.13, 20:32
              zejdzie powoli a to naczynia połączone wink
        • luna178 Re: ??? 20.10.13, 22:59
          Mam pytanie eszmero ty jesteś wolną osoba czy w związku?Czy ty to wszystko piszesz tak ma poważnie? Bo chyba ja albo ktoś z was się zagalopowal odpisze proszę żeby była jasność
          • eszmeralda.i.papugi Re: ??? 21.10.13, 08:17
            droga Luno, chętnie odpowiem,
            jestem oczywiście w związku i dodam, że bardzo udanym.

wszystko co piszę, piszę na poważnie o tyle, o ile mogę sobie pozwolić na kontestowanie zmowy grupy forumowej przeciwko Twemu mężowi, opluwającej go ze wszystkich stron. Nie przebierającej w środkach, by go poniżyć. Dotyczy to również Ditty. Oburza mnie to niezmiernie. Z treści pisanych przez Twego męża jawi się osoba bardzo wrażliwa, dumna, opiekuńcza i sprawiedliwa jednakowoż cierpiąca, z drugiej strony furiat na chwil kilka.
            Nasze wspólne pisanie traktowałam jako antidotum na ten jad forumowy a rozmowy przybierały formę, jaką Ty, domniemywam, oceniłaś jako zbyt frywolną, ja natomiast, i głęboko wierzę, że Twój mąż tak samo, że nigdy nie przekroczyły granic żartu.
            Być może się mylę, ale podejrzewam, że znalazły się osoby, które w swym jątrzeniu posunęły się po broń ostateczną, plugawą i nikczemną, i dały Ci, kierowane swą intrygancką naturą znać, że na tym forum dzieje się Sodoma i Gomora.

Jak dobrze, że otworzyłam rano komputer.
            Powiedz słowo, a zlikwiduję forum.
            Będzie to któreś z rzędu zlikwidowane forum na skutek działań tych, których pewien forumowicz "obserwatorami"nazywa.

Pozdrawiam
    • luna178 Re: ??? 21.10.13, 08:36
      Dziękuje za odpowiedź faktycznie jest kilka listów które mnie zastanawiają i dają do myślenia ale ok przyjmuje że są to żarty i zwykle pogaduch .
      Pozdrawiam
      • eszmeralda.i.papugi Re: ??? 21.10.13, 08:41
        dziękuję Luno za Twą odpowiedź, jesteś Wielka, pewnie piłaś mleko smile
        Rozumiem teraz dlaczego Twój mąż Cię kocha. Obca Ci jest małoduszność a to przeogromna zaleta, też Cię pozdrawiam.

Dam sobie spokój z pisaniem na pewnien czas, może na dłużej, może na zawsze, forum zostawiam pod opieką Ditty i Twego męża.
        • mercury_staff Re: ??? 21.10.13, 09:08
          Eszmero nie zostawiaj mnie.
          • luna178 Re: ??? 21.10.13, 10:51
            Ona cię nie zostawi macie naczynia połączone a my nie więc spokojnie smile
            • mercury_staff Re: ??? 21.10.13, 12:03
              luna178 napisał(a):

> Ona cię nie zostawi macie naczynia połączone a my nie więc spokojnie smile

A ty sooo znowu ryba zazdrosna,przecież eszmera napisala,a i moje zdanie znasz.
              • mercury_staff Re: ??? 21.10.13, 12:06
                Tero to jo mom przyzwoitkesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka