mercury_staff 01.11.13, 05:42 Najlepsze Klubowe Piosenki | Jesień 2013 by Przemek Dryndos Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: ...........;) 01.11.13, 06:28 Zwoje mi się wyprostowały, co chciałbym nadmienić. Nie mam wątpliwości co do Boga, który nas prowadzi Zdarzyło się sporo czego wam tu nie opiszę raczej zachowam dla siebie. Ale powiem że przestałem mieć wszelkie wątpliwości co do życia po ziemskim Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ...........;) 01.11.13, 06:33 Test 600 pytań wcisnęli mi w czasie mojego szczytowania i test zaginoł.Nie zrobiłem około 70 pytań i stwierdziła psycholog że test jest nieważny więc skoro go nie ma to chyba go wyrzuciła z tego wynika, dobre sobie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: ...........;) 02.11.13, 05:17 Zaaplikowali mi zastrzyk o przedłużonym działaniu, czekam aż mi to cholerstwo minie,bo dupska w miejscu nie potrafię utrzymać.Qrwa te leki niektóre to męka dla organizmu,tłumaczyć tłukowi że źle się czuję ale tłuk wie lepiej co dla mnie najlepsze,niczym doktor Mengele. Odpowiedz Link