mercury_staff 10.12.13, 12:39 się rozglądać za pracą, czuję się już w miarę dobrze, nie jest jeszcze super dobrze ale już powoli zaczynam się rozglądać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: Czas powoli 10.12.13, 21:37 też myślę, że czas. Jak wygląda u Ciebie samopoczucie w miarę dobre? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czas powoli 11.12.13, 04:20 W miarę dobre, dziś jadę w sprawie pracy jestem umówiony,zobaczymy wtenczas od stycznia bym zaczynał. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czas powoli 11.12.13, 12:38 Załatwione niżej ukryje tylko dla waszej wiadomości. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Czas powoli 11.12.13, 13:40 bravo, bravo, bravo, bravo ))))) odpukuję w niemalowane drewno (zawsze mam przy sobie ), żeby nie zapeszać. To wspaniała wiadomość. Teraz czas na Dittę, żeby wyszła z szafy, będzie się działo owsiakowo, oj będzie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czas powoli 11.12.13, 15:32 ja mam humorek dziś, już sobie skonfiugurowałem nowy telefonik konta przeniosłem i śmiga jak talala ten się ostanie,bo jest naprawdę poręczny. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czas powoli 11.12.13, 15:35 Dittcie brak wiary w siebie, teraz ma dołek ale nawet jak nie ma to jej brakuje wiary może nie aż tak w siebie ale w ludzi.Praca jest a na jej grupie zawsze przyjmują.Tylko trzeba szukać w odpowiednich miejscach. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czas powoli 11.12.13, 16:05 Ditta się zaszyła i nie odzywa od kilku dni. Odpowiedz Link