uwierz_w_to 04.03.14, 09:05 W sobotę zamówiłem sobie rogówkę w Agata Meble, identyczną jak tu na zdjęciu dziś mają mi przywieźć między 10-15 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:12 Tak się nazywa, ale wszyscy mówią na to rogówka tylko kolor nie szary a brązowy ,reszta biała.I dziś też wieszam telewizor na ścianie będzie wygodniej się oglądało, jak mi rogówę przywiozą to jadę po uchwyt na ścianę telewizora. I tak za nią zapłaciłem o 200zł mniej bo gotówką kupowałem ale rabatu na wniesienie i rozpakowanie nie dostałem 90zł za wniesienie i rozpakowanie, nieźle sobie firma życzy, złodziejstwo normalne za 5 minut roboty. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 09:16 Sam byś se wniósł,ale Ci się nie chciało Ja kupiłam kiedyś takie meble by je przesuwać sama po chacie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:19 A ja specjalnie taką dużą brałem, ona ma coś ponad 3 metry długości, lubię takie duże. A wnosić, czyś ty Ditta oszalała? są ludzie od takich rzeczy Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:22 A tak w zasadzie to i tak nie widziałem takiej rogówki jak bym chciał, wziełem ale chciał bym coś niespotykanego i fajnego kupić a w tych wszystkich które oglądałem zawsze coś..... Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Czekam 04.03.14, 09:29 he, he, > są ludzie od takich rzeczy gdy zamówiłam tę oto sofę, czekałam na dostawę ponad tydzień i dostawa była pod dom, bez wniesienia, opłacić musiałam trzech chłopa, ale rozwalić się na niej też potrafię, gdy tylko pies mi na to pozwoli zajęty tym, co ma w misce chwilowo Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 09:31 Przydałaby się jeszcze podstawka pod nogi do tej sofy Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:51 Fajna sofa eszmero ale musi pasować do wystroju wnętrza, ja się przed chwilą pozbyłem starej rogówki, i usunełem ogłoszenie, wystawiłem ją za 200zł myślałem że pierdolca dostane od soboty miałem 30 telefonów albo i więcej,i jeszcze będą wydzwaniać po mimo że ogłoszenie usunełem to mówiłem żeby dziś zadzwonili bo kupiec niby jest i ma odebrać ale nigdy nic nie wiadomo, rano już miałem trzy telefony.Będą jeszcze mnie męczyć tymi telefonami Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:53 Dziś mi przywożą, a byli też tacy co z miejsca chcieli tą roguwę brać, już płacili już zabierali ale hola hola a na czym do dziś będę spał Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:55 Tak patrzę na nią i sobie myślę jak bym siedział na niej? chyba bym usiadł i spuścił głowę Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:56 nie mógł bym znaleźć się na takiej sofie ,siedząc na niej bym chyba patrzył w sufit lub podłogę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:06 Ja złączyłam dwa oparcia pozostały po zapluskwionej sofie i mam fotla Pluskwy tępię,na razie nie ma.Czytałam że 60 lat nie było a teraz wylazły,są w Ameryce,Anglii,Szwecji........... Pewno Putin wypuścił Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 10:09 Ja sobie nie wyobrażam, co trzeba mieć w domu żeby pluskwy się zalęgły? masakra co ty Ditta robiłaś że pluskwy miałaś? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:14 Przelezły może od somsiadów co ze świata wrócili,czy też......bo ja wiem? A skąd czasem wszawica się zdarza np.w przedszkolu? A skąd atak biedronek na mój balkon? A osy na plaży u Ciebie? A komary w lesie?Krwiopijce okrutne? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:18 Pijawki na ten przykład,pchły-to wszystko na nadciśnienie tętnicze stworzone,po co krwie upuszczać? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:26 Masz tu zastrzyk od Stinga Uwierzu Sting - Fragile on był Żądło bo przyszedł grać we swetrze w paski czarno żółte jak napisał w swej autobiografii. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 14:47 Pluskwa żywi się krwią a nie brudem,to tak odnośnie brudactwa. Mam kilka pajęczyn,gdzieniegdzie,znalazłam robaczki w bułce tartej,brązowe,maluśkie,o,muszka lata Ciekawe dlaczego niektórzy mają uczulenia na ukąszenia zwierzaków? Może żyją pod kloszem? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 14:53 Winona Ryder . Jump In The Line . Shake Senora . BeetleJuice 1988 Harry Harold George Belafonte Jr Odpowiedz Link
ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 19:12 Twoja rogówka jest odwrotna i ma dodatkowe poduszeczki czarno białe Odpowiedz Link