04.03.14, 09:05
W sobotę zamówiłem sobie rogówkę w Agata Meble, identyczną jak tu na zdjęciu dziś mają mi przywieźć między 10-15 smile
https://www.agatameble.pl/cache/images/440x400/files/Exline/nobila.jpg
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 09:06
      U mnie to się nazywa narożniksmile
      • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:12
        Tak się nazywa, ale wszyscy mówią na to rogówkabig_grin tylko kolor nie szary a brązowy ,reszta biała.I dziś też wieszam telewizor na ścianie będzie wygodniej się oglądałosmile, jak mi rogówę przywiozą to jadę po uchwyt na ścianę telewizora. I tak za nią zapłaciłem o 200zł mniej bo gotówką kupowałem ale rabatu na wniesienie i rozpakowanie nie dostałem 90zł za wniesienie i rozpakowanie, nieźle sobie firma życzy, złodziejstwo normalne za 5 minut roboty.
        • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 09:16
          Sam byś se wniósł,ale Ci się nie chciałowink
          Ja kupiłam kiedyś takie meble by je przesuwać sama po chacie.
          • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:19
            A ja specjalnie taką dużą brałem, ona ma coś ponad 3 metry długości, lubię takie duże.
            A wnosić, czyś ty Ditta oszalała?big_grin są ludzie od takich rzeczysmile
            • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:22
              A tak w zasadzie to i tak nie widziałem takiej rogówki jak bym chciał, wziełem ale chciał bym coś niespotykanego i fajnego kupić a w tych wszystkich które oglądałem zawsze coś.....
            • eszmeralda.i.papugi Re: Czekam 04.03.14, 09:29
              he, he, > big_grin są ludzie od takich rzeczysmile

gdy zamówiłam tę oto sofę,

https://www.sfmeble.pl/files/78512.jpg

czekałam na dostawę ponad tydzień i dostawa była pod dom, bez wniesienia, opłacić musiałam trzech chłopa, ale rozwalić się na niej też potrafię, gdy tylko pies mi na to pozwoli zajęty tym, co ma w misce chwilowo
              • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 09:31
                Przydałaby się jeszcze podstawka pod nogi do tej sofybig_grin
                • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 09:35
                  A może po prostu takie,dla dwojga do oglądania tv?
                  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRK4J5QmNf0ysOUOshDiX5hKK0GIa3hhS7X8nq-5Ou2IaWrn98S
                  • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:51
                    Fajna sofa eszmero ale musi pasować do wystroju wnętrza, ja się przed chwilą pozbyłem starej rogówki, i usunełem ogłoszenie, wystawiłem ją za 200zł myślałem że pierdolca dostane od soboty miałem 30 telefonów albo i więcej,i jeszcze będą wydzwaniać po mimo że ogłoszenie usunełem to mówiłem żeby dziś zadzwonili bo kupiec niby jest i ma odebrać ale nigdy nic nie wiadomo, rano już miałem trzy telefony.Będą jeszcze mnie męczyć tymi telefonamisad
                    • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:53
                      Dziś mi przywożą, a byli też tacy co z miejsca chcieli tą roguwę brać, już płacili już zabierali ale hola hola a na czym do dziś będę spałbig_grin
              • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:55
                Tak patrzę na nią i sobie myślę jak bym siedział na niej?big_grin chyba bym usiadł i spuścił głowębig_grin
                • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 09:56
                  nie mógł bym znaleźć się na takiej sofie ,siedząc na niej bym chyba patrzył w sufit lub podłogę.
                  • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:06
                    Ja złączyłam dwa oparcia pozostały po zapluskwionej sofie i mam fotlabig_grin
                    Pluskwy tępię,na razie nie ma.Czytałam że 60 lat nie było a teraz wylazły,są w Ameryce,Anglii,Szwecji...........
                    Pewno Putin wypuściłwink
                    • uwierz_w_to Re: Czekam 04.03.14, 10:09
                      Ja sobie nie wyobrażam, co trzeba mieć w domu żeby pluskwy się zalęgły? masakra co ty Ditta robiłaś że pluskwy miałaś?
                      • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:14
                        Przelezły może od somsiadów co ze świata wrócili,czy też......bo ja wiem?
                        A skąd czasem wszawica się zdarza np.w przedszkolu?
                        A skąd atak biedronek na mój balkon?
                        A osy na plaży u Ciebie?
                        A komary w lesie?Krwiopijce okrutne?
                        • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:15
                          pl.wikipedia.org/wiki/Pluskwa_domowa
                          • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:16
                            Rozamundabig_grin
                            • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:18
                              Pijawki na ten przykład,pchły-to wszystko na nadciśnienie tętnicze stworzone,po co krwie upuszczać?wink
                              • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:26
                                Masz tu zastrzyk od Stinga Uwierzu

on był Żądło bo przyszedł grać we swetrze w paski czarno żółte jak napisał w swej autobiografii.
                                • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 10:33
                                  podobny do mego św.pamięci męża,prawie identyczny big_grin
                                  • ditta12 Re: Czekam 04.03.14, 14:47
                                    Pluskwa żywi się krwią a nie brudem,to tak odnośnie brudactwa.
                                    Mam kilka pajęczyn,gdzieniegdzie,znalazłam robaczki w bułce tartej,brązowe,maluśkie,o,muszka latabig_grin
                                    Ciekawe dlaczego niektórzy mają uczulenia na ukąszenia zwierzaków?
                                    Może żyją pod kloszem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka