ditta12 03.04.14, 10:41 Menda mi weszła na facebooka i mnie obserwuje. Czyżby to ta sama co mnie widziała na Ch....? Ta z ogórem w dupsku? Jak mam wyjść,jak mam czuć się bezpieczna?To babsko wstrętne jak szczota klozetowa i niebezpieczne dla otoczenia jak mniemam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Boję się 03.04.14, 11:48 Zastraszanie,szantaż i inne działania......na przekład oszustwa. Tylko po co? Acha,zapomniałam.Numery łódzkie i wałki kręcone...... Hałwa na wa.ła!Zydu,,zydu,zydu-zyd!!!!!!! Niektórzy to lubią sobie w odbyt rulony pieniędzy wkładać dla fasonu. Obiecana torba Nike się kłania i kamerka skradziona gdzie są moje obrazy np. O innych rzeczach już nie wspomnę........... Mam nadzieję że żadna prostytutka szyb mi nie powybija w oknach. Polskie to sroki i sroczki,sraki i sraczki......Hough! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 03.04.14, 12:23 Coś dostałam wrażeń że jedna z rur(rury i śruby-jak napisał ktoś na forum chad kiedyś) jest ze.....środka a druga z gnójca czy skądś. Tam,gdzie studiują na wyższych szkołach bankowych a im się myli 100zł z 50zł. No cóż,czepiam się drobiazgów.Storno.Pero,perooo-bilans musi wyjść na zero ditta12 księgowa li tylko. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 03.04.14, 12:27 no,może jeszcze po organizacji przedsiębiorstw ale nie na pewno(bez treningu)-jakiś regon,sregon,jakieś kolejki gdzieś ale........ja nie kradnę bo nie umiem.No nie,bułkę z głodu ukradłam w Markecie-przepraszam ale jestem chuda jak wypłata Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 03.04.14, 12:30 A mój dobry Kolega Mr.Jones nie ma butów odpowiednich na chodzenie po........desce.heh! polska rzeczywistość-przepisy unijne-etatów brak Co robić zatem. Oto ukłon w stronę Prezydenta Stolicy czy też kogoś tam,skąd mi to wiedzieć.Ja prostaczka i wariatka tylko. Hough! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 03.04.14, 13:37 Spóldzielnia jedność-święta trójca z grójca jak zwykle-ja daję 200 a oni 150. Banditen! Księgowość się kłania pani stręczycielce wyższa szkoła bankowa czy jakaś ale nie wiadomo dokładnie,a feeee Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 03.04.14, 13:47 The Crabs nie chce mnie słuchać,jak zwykle Czerwone łapcie teraz nie pomogą nawet No i ten,jak to się nazywa,acha zapłodnienie pozaustrojowe w celu becikowego i usidlenia chopa na alimenta a chop nie miał na badania genetix a tera pewnie ma jeszcze aids i mendy. Musi zrobić badania sero pozytywne lub sero negatywne. To tak jak się zabujać we szczocie klozetowej której się nienawidzi. Chop który nienawidzi kobiet: pl.wikipedia.org/wiki/Mizoginia A woli prostytutki. a mój kolega we psychiatryku mówił że są kobiety i są szmaty,heh! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 04.04.14, 19:37 Jak być bestią i kretynem w jednej osobie. Jak oszukiwać i być draniem,jak stworzyć bandę potworów,złodziei i mend. Straszne ale prawdziwe. Bywa że ludzie stają się potworami i żerują na cudzym nieszczęściu. Krzywdzą. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 04.04.14, 23:22 Nic nie boli tak jak zazdrość. O wszystko. sprowadza się prostytutki by niszczyły,niestety Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 05.04.14, 00:30 Oddaj co moje i zegnaj. U mnie Dom Mistrzów i tylko Oni mają wstęp. Prostytutki znają swoje miejsce: sprzątaczka z Mariota, handel żywym towarem puszkin papuszkin z bramy tortownica mewki prostytutka z dachau i już nie wie a ftóra to ftura.....badoooooooooo,hu,hu! oddaj co skradłeś,zniszczyłeś,sprzeniewierzyłeś,zawiozłeś do burakowa,do tej co se......mięśniaki robiła czy też jakieś dziecko palcem a potem....sam wiesz.... A na koniec: Syngin ogivara stara rura ta wara..... a ode mnie wara tylko oddasz co moje bo tatuś,mamusia i brat z nieba patrzą i....grożą paluszkiem. I pamięta!Dom Matki to nie burdel i melina! Hough! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 05.04.14, 09:37 Kurwy Wędrowniczki - Stanisław Staszewski Tiiiiiiaaaaa..... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 05.04.14, 11:13 Od jakiegoś czasu jakaś menda mnie nęka przez telefon,pisze sms-y a jak dzwonię to nie odbiera i muzyczka leci.Zgłosić chyba trzeba na Policję. Numer508743481. Nie wiem o co jej chodzi.Zastraszyć człowieka? Napisała "hej"przed chwilą.Zadzwoniłam-muzyczka. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 05.04.14, 12:17 Tam niezłe szantaże muszą odchodzić w tej mafii grójeckiej skoro nawet sam pies łańcuchowy boi się telefonu odebrać. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 06.04.14, 21:55 To efekt ruchania prostytutek,nic na to nie poradzę Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 06.04.14, 21:58 Prostytutek i złodziejek z grójca,tudzież z innych stref-rura zawsze będzie rurą Odpowiedz Link
ditta12 Re: Boję się 06.04.14, 22:00 Fabryka cykulady-jedność i złodziejstwo w jednym,księgowość nawala Odpowiedz Link