suchmen2 30.11.08, 22:59 Widząc to co tu się dzieje, postanowiłem wrócić, a więc Witajcie!:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchmen2 Re: hejo 30.11.08, 23:13 depresyjnymarcin napisał: > witajcie suchoty raczej puszyste suchoty;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 30.11.08, 23:36 depresja.sucks napisał: > wrociles bo slyszales o isabelle? też ale nie tylko dlatego;) Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: hejo 01.12.08, 00:03 tak się właśnie dziś zastanawialiśmy przy piwie kiedy wrócisz Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:05 poszerzenie-pola-walki napisała: > tak się właśnie dziś zastanawialiśmy przy piwie kiedy wrócisz > > > tak? a kto się zastanawiał?;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:06 nienill napisała: > po co tu zagadasz? żeby się nie tłumaczyć przed nikim:) Odpowiedz Link
nienill Re: hejo 01.12.08, 00:08 mamusia za bardzo upierdliwa? nie trzeba forum wystarczy na zewnatrz wyjsc Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:08 nienill napisała: > mamusia za bardzo upierdliwa? > nie trzeba forum > wystarczy na zewnatrz wyjsc :D ja już osiągnąłem sukces więc daruj sobie te gadki;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:10 nienill napisała: > a co uwazasz za sukces? wyzdrowienie,pracę,zdany kurs,nowych przyjaciół:) Odpowiedz Link
nienill Re: hejo 01.12.08, 00:10 suchmen2 napisał: > nowych przyjaciół:) juz wiem za kogo sie dzisiaj pomodle przed zasnieciem Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:12 nienill napisała: > suchmen2 napisał: > > > nowych przyjaciół:) > > juz wiem za kogo sie dzisiaj pomodle przed zasnieciem za siebie i swoją ciężką chorobę która każe Ci być niemiła? Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:14 nienill napisała: > o Aidce zapomniales > dogadacie sie jeśli ona będzie tego chciała to spox:) ale to już nasza prywatna sprawa-nie dla ciekawskich;) Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: hejo 01.12.08, 00:09 piwo było niedobre zrobili grzańca z sokiem idioci Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:09 poszerzenie-pola-walki napisała: > nie powiem > to nie:) lubię tajemnice:) Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:11 Brak mi Eizo,Ani,Zoltanka,Aurelii,Kontrreformacji,Obatali i innych:) Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:13 i stąd zmiana? chciałbym się z Tobą zobaczyć,z Anią też Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:18 poszerzenie-pola-walki napisała: > jaka zmiana? > > fryzjera i kremu:) Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:24 poszerzenie-pola-walki napisała: > w indeksie > > bo tam bardzo tanio to czego się spodziewałes;d Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: hejo 01.12.08, 00:25 10 zł za podgrzane tyskie z sokiem to nie tanio Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:26 poszerzenie-pola-walki napisała: > 10 zł za podgrzane tyskie z sokiem to nie tanio > > > > ok ok;d spokojnie;p Lexapro na miesiąc też tanie nie jest^^ Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:27 wiem! jeśli chcesz się spotkać rpzy okazji z niezłą laską to mogę przyprowadzić Bertradę;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:29 poszerzenie-pola-walki napisała: > hmm > nie mam tu na myśli brzydkiej dziewczyny jak znana nam pani z dużą torebką w której wszystko chowa;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:33 poszerzenie-pola-walki napisała: > kto ma dużą torebkę? > > > taką czerwoną jak teletubiś-no kto ma?;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:34 poszerzenie-pola-walki napisała: > nie wiem > To Ci powiem ale na uszko;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:36 poszerzenie-pola-walki napisała: > hm > no nasza kazimiera szczuka-baba z jajami;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:37 suchmen2 napisał: > poszerzenie-pola-walki napisała: > > > hm > > > no nasza kazimiera szczuka-baba z jajami;d ok nieważne;d Odpowiedz Link
poszerzenie-pola-walki Re: hejo 01.12.08, 00:39 "ona" nie ma dużej czerwonej dtorebki chyba przyśniło Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:40 poszerzenie-pola-walki napisała: > "ona" nie ma dużej czerwonej dtorebki chyba przyśniło alez ma;d dobra wiśniowa-pasuje?;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:40 suchmen2 napisał: > poszerzenie-pola-walki napisała: > > > "ona" nie ma dużej czerwonej dtorebki chyba przyśniło > alez ma;d dobra wiśniowa-pasuje?;d hmm a skąd wiesz?;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:42 poszerzenie-pola-walki napisała: > bo wiem > ^^ jej Eizo to już nie masz z kim piwa pić?;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:41 poszerzenie-pola-walki napisała: > nic takiego nie pamiętam > > > ale jakto?^^ Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:44 dobrze idę spać-sobie życzę spokojnej nocy a Tobie "lepszych" koleżanek;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:46 poszerzenie-pola-walki napisała: > ? > no że daję Ci buzi i idę spać;d Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 00:18 dzisiaj oglądałem tv i nagle szczerze zacząłem na cały regulator sie śmiać bowiem rozbawiła mnie pewna sytuacja :) Odpowiedz Link
dolor Re: hejo 01.12.08, 12:24 suchmen2 napisał: > Widząc to co tu się dzieje, postanowiłem wrócić, a więc Witajcie!:) O, kolejna misja ratowania forum? A to drugie, już uratowane, takie osierocone bez pana;) Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 12:35 dolor napisał: > suchmen2 napisał: > > > Widząc to co tu się dzieje, postanowiłem wrócić, a więc Witajcie!:) > > O, kolejna misja ratowania forum? A to drugie, już uratowane, takie osierocone > bez pana;) Dolor ja Cię lubię ale nie przeginaj Odpowiedz Link
dolor Re: hejo 01.12.08, 12:38 suchmen2 napisał: > Dolor ja Cię lubię ale nie przeginaj Ojej, za cóż mnie takie nieszczęście spotkało? A co tam u snajpera słychać? Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 12:41 dolor napisał: > suchmen2 napisał: > > Dolor ja Cię lubię ale nie przeginaj > > Ojej, za cóż mnie takie nieszczęście spotkało? A co tam u snajpera słychać? > > > 1.wiesz nie znasz mnie z reala ale opinie wydajesz 2.jakbyś uważnie czytał to byś zobaczył że lusia 1 zawsze zaczyna mnie obrażać Odpowiedz Link
dolor Re: hejo 01.12.08, 13:01 suchmen2 napisał: > 1.wiesz nie znasz mnie z reala ale opinie wydajesz Oceniam tylko działalność nicka, choć o realu w realu też co nieco słyszałem. > 2.jakbyś uważnie czytał to byś zobaczył że lusia 1 zawsze zaczyna mnie obrażać. Czytam uważnie, ale tego nie zobaczyłem. A gdyby nawet, to też nie byłby powód, by wszczynać awanturę na miarę piaskownicy. Znów ci się ubzdurało, że cię banda trolli napada? Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 13:05 dolor napisał: > suchmen2 napisał: > > > 1.wiesz nie znasz mnie z reala ale opinie wydajesz > > Oceniam tylko działalność nicka, choć o realu w realu też co nieco słyszałem. > > > 2.jakbyś uważnie czytał to byś zobaczył że lusia 1 zawsze zaczyna mnie ob > rażać. > > Czytam uważnie, ale tego nie zobaczyłem. A gdyby nawet, to też nie byłby powód, > by wszczynać awanturę na miarę piaskownicy. Znów ci się ubzdurało, że cię banda > trolli napada? Dolor wiem że mówiliście o mnie w realu bardzo dobrze więc tutaj nie możesz mi dać spokoju? Odpowiedz Link
nizynskij Re: hejo 01.12.08, 13:10 kurwa, jakbys przyszed normalnie i pisal normalnie to nikt by na ciebie nawet uwagi nie zwrucil mi by sie nawwet nie chcialo tez. tylko plujesz na ludzi. niektorych to boli.nie rozumiesz tego??? Odpowiedz Link
dolor Re: hejo 01.12.08, 13:10 > Dolor wiem że mówiliście o mnie w realu bardzo dobrze więc tutaj nie możesz mi > dać spokoju? Najpierw przestań wymachiwać łopatką, bo na tę inność w realu raczej mało kto się da nabrać. na tym forum każdy może pisać, ale co zasieje, o sobie zbierze, a w w takim stylu, to ty sobie na pewno nie poradzisz. Więc albo się uspokój, albo popisz u snajpera, tam nie ma tych wrogich trolli... -- "Niektóre błędy są jednocześnie proste i ogromne. Najgorsze błędy, jakie zdarzyło mi się popełniać, wynikały z poczciwego optymizmu" (Baxter) Odpowiedz Link
suchmen2 Re: hejo 01.12.08, 13:13 dolor napisał: > > Dolor wiem że mówiliście o mnie w realu bardzo dobrze więc tutaj nie może > sz mi > > dać spokoju? > > Najpierw przestań wymachiwać łopatką, bo na tę inność w realu raczej mało kto > się da nabrać. > na tym forum każdy może pisać, ale co zasieje, o sobie zbierze, a w w takim > stylu, to ty sobie na pewno nie poradzisz. Więc albo się uspokój, albo popisz u > snajpera, tam nie ma tych wrogich trolli... > -- > "Niektóre błędy są jednocześnie proste i ogromne. Najgorsze błędy, jakie > zdarzyło mi się popełniać, wynikały z poczciwego optymizmu" (Baxter) dobra uspokoję się-zobaczymy Odpowiedz Link