08.09.14, 08:04
hej wszystkim jak samopoczucie?

Ditto, widze ze piszesz wiec mam nadzioeje ze nie jest z Toba zle, martwilam sie. Bylam w Polsce miesiac, niestety daleko od Warszawy ale biegalam w cudownych butach od Ciebie, bez dziury wink, ktore pasuja jak ulal. Dziekuje Ci z calego serca i duzy buziak kiss

Przygotowuje sie do pazdziernika, do nowych studentow, ciekawe kogo bede miala w grupach. Oprocz tego pisze jak szalona ale druga czesc ukaze sie dopiero na Mikolajki, chyba ze uda mi sie wczesniej - ale co do tego nie mam zadnych praw bo w sumie to wydawnictwo decyduje kiedy wydac ksiazke, zrobic reklame i marketing.

Tak ze mam co robicsmile
pozdrawiam Was wszystkich
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: hej 08.09.14, 10:39
      "A ja miałam dziurę w bucie.Realną.Dziurę w mojej prawej tenisówce bez sznurówek,dziurę wielkości małego palca."

Wraz z bucikami wysłałam Ci Madau magiczną moc która powstrzyma lęk.
      Ty mi dałaś coś o wiele cenniejszego.Swoje opowieści.Gdy czytam o Twoich planach na przyszłość,gdy radość bije z Twoich postów to mi się też udziela choć jeszcze nie jestem sobą.Brak mi siły.
      Jestem pełna podziwu dla Ciebie,dla tego co w życiu robisz,że tak wiele Ci się udało.Pomyśl tylko jak wiele.

• uwierz_w_to Re: hej 08.09.14, 15:07
        hey madau tak sobie
        • madau Re: hej 09.09.14, 13:19
          Ditto, dostalam maila, odpisze jak najszybciej bo teraz strasznie mnie pochlaniaja sprawy administracyjne wiec musze sie z tym uporac a wiesz jak to ciezko... sciskam Cie mocno kiss
          • ditta12 Re: hej 09.09.14, 16:18
            Niestety wiem Madau.
            Dziękuję i czekamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka