uwierz_w_to
14.01.15, 17:42
Pisze o schizofrenikach, przytoczę tu dwa fragmenty.
Czyli u schizofreników procesy naturalnej ewolucji zaczeły działać gwałtwonie i szybciej, około 25-30% schizofreników należy do tej grupy,jest to ogromne marnotrastwo ludzkiego potencjału.
Bentov twierdzi że diagnoza schizofrenii ma swoje źródło w nieudanej aktywacji innych poziomów świadomości przez kundalini.
Nie będę opisywał bo jeszcze nie przeczytałem,ale jestem zaskoczony bo Devid opowiada swoje życie i pisze o świadomości i to kilka rozdziałów, pisze podobnie do mnie chociaż ja już trochę poszedłem do przodu,podobnie przechodzi te metamorfozy,właściwie to ja je podobnie przechodzę.
Powodem naszej schizofrenii jest to że jesteśmy nagle katapultowani ze świata w którym funkcjonujemy w kilka wymiarów jednocześnie.Zalew informacji w tym momencie jest dla nas tak przytłacający bo jesteśmy w dwóch lub 3 wymiarach jednocześnie.
I to by się w zasadzie zgadzało to co w skrócie opisałem, ale żeby zrozumieć trzeba przeczytać.Książka będzie ciężka dla początkujących to pewne ale jest dobra wracam do czytania.