14.01.15, 17:42
Pisze o schizofrenikach, przytoczę tu dwa fragmenty.

Czyli u schizofreników procesy naturalnej ewolucji zaczeły działać gwałtwonie i szybciej, około 25-30% schizofreników należy do tej grupy,jest to ogromne marnotrastwo ludzkiego potencjału.
Bentov twierdzi że diagnoza schizofrenii ma swoje źródło w nieudanej aktywacji innych poziomów świadomości przez kundalini.

Nie będę opisywał bo jeszcze nie przeczytałem,ale jestem zaskoczony bo Devid opowiada swoje życie i pisze o świadomości i to kilka rozdziałów, pisze podobnie do mnie chociaż ja już trochę poszedłem do przodu,podobnie przechodzi te metamorfozy,właściwie to ja je podobnie przechodzę.

Powodem naszej schizofrenii jest to że jesteśmy nagle katapultowani ze świata w którym funkcjonujemy w kilka wymiarów jednocześnie.Zalew informacji w tym momencie jest dla nas tak przytłacający bo jesteśmy w dwóch lub 3 wymiarach jednocześnie.

I to by się w zasadzie zgadzało to co w skrócie opisałem, ale żeby zrozumieć trzeba przeczytać.Książka będzie ciężka dla początkujących to pewne ale jest dobra wracam do czytania.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 17:44
      Tzn poszedłem do przodu ale Devid jest sporo przedemną i to dużo sporo, ja dopiero raczkujęsmile
      • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 18:24
        Czytam to ditto i w zasadzie to co kiedyś pisałem że to nie choroba ma swoje potwierdzenie,czyli musimy brać tabletki do końca życia jako jedyne stworzenia na tej ziemi żeby hamować swoje kundalini.To ma sens, nie potrafimy jak tam pisze funkcjonować w poszerzonej częstotliwości (rzeczywistości) jest to bardzo ciężkie.Czasem natłok informacji jest tak ogromny że nie wytrzymujemy.I mam uzasadnienie na wszystkie rzeczy które się ze mną działy ,widziałem i czułem.Jest tam wszystko dokładnie opisane a co najlepsze część psychiatrów zdaje sobie z tego sprawę, niewielka ale są tacy.Nie dziwnę że więksość ludzi mnie nie rozumie lub uwarza za wariata to normalne i z nami zawsze tak będzie.Bo jesteśmy jak to określił w książce mutantami ludzkimi które ewoluują szybciej od innych ludzi.Spro się rozpisał też o świadomości i umyśle, to też powinna być podstawowa lektóra dla psychologów i psychiatrów.Nic dziwnego że nie rozmawiamy o wielu rzeczach,bo się nie mieści w normie, też nie piszę co czasem się dzieje bo albo pomyśleli byście że to kłamstwo albo urojenie.Akurat mnie leki nie mulą bo biorę dawkę mniejszą od najmniejszej i nie hamuje to w żaden sposób moich zmysłów.Porównanie mnie 3-4 lata temu a teraz kiedy sobie siebie porównam i swoją świadomość to niebo a ziemia.
        • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 18:31
          czyli mogę spokojnie zaliczyć się do tych 30% to co przechodzę i się dzieje jest potwierdzeniem.Tylko szkoda mi w zasadzie tych schizofreników którzy nie mają pojęcia co się z nimi dzieje,czyli ich świadomość nie poszerza się tkwią w klatce.Myślę że ich inteligencja jest zbyt mała,nie potrafią się wznieść, biorą ten świat tak jak im się go podaje na talerzu i nic nie widzą.Każą im żreć tonami psychotropy żeby funkcjonowali jak zwierzęta.
          • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 18:33
            Czyli zależni są od umysłu, świadomość u nich jest ale korzystają z umysłu.Trza książkę przeczytać bo tego jest sporo.
            • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 18:36
              Czytając go czytam niektóre fragmenty które sam powtarzałem, czyli czytam to na co już sam wpadłem wcześniej osobiście uzupełniam też swoją wiedzę, mniej już tego chaosu jest i to sporo mniej.
              • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 18:36
                spadam czytać.
                • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 19:50
                  książka zajebistasmile historia ziemi też jest, kurczaki nie żałuję że wziełem, miodzio.
                  • ditta12 Re: Devid Ice 14.01.15, 19:54
                    To ciekawe co piszesz.
                    • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 20:53
                      Ditto czytam, książka jest niezmiernie ciekawa,opisuje David wszystkosmile Sumer,Babilon,dzieje ziemi,religi,atlantydy,lemurii, dosłownie bajka.Mam odpowiedzi już na wiele spraw a dopiero na 100 stronie jestem.
                      • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 20:59
                        pisze co to jest schizofrenia ma też znajomego psychiatrę który też wie czym jest schizofrenia,pisze o świadomości tym mniej więcej co ja czasem poruszałem na forum, jak działają ,runa ,kości, wróżenie, jakie zasady tym kierują.Kim my jesteśmy itd... kobieto bajka.A będzie druga część tej książki dokończenie.Krok po kroku odkrywa karty kolejna następna strona łączy się z układanką poprzedniej.Czemu Elita czyli rody Winlsdorfów itd... nie mieszają krwi itd... akurat o tym wiedziałem ale wiele spraw jest arcy ciekawych.
                        • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 21:00
                          Dziś chyba dam sobie spokój z czytaniem, może pogram trochę i się odezwę późnym wieczorem.
                          • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 21:05
                            Nasz prawdziwa historia ditto jest ukryta,jesteśmy okłamywani, biblia i inne pisma nie są warte funta kłaków, wiem to już od dawna ale to potwierdzenie.Wiesz ile było cywilizacji na tej planecie o wiele lepiej rozwiniętych? dziesiątki.To my tylko w różnych cywilizacjach.To trzeba ogarnąć pojąć, a najciekawsze dopiero przede mną.
                            • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 21:07
                              Też słucham wewnętrznej świadomości, nie umysłu dlatego czasem tu masz niezłą filozofię, a że eszmera nie pisze to nie ważne wiem że to czyta na 100%
                              • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 21:15
                                Takie ciekawe rzeczy które on pisze są nie do wygrzebania w necie praktycznie.Faktycznie jest tak jak on pisze,podpiera to dowodami.Zresztą ja już od dawna widzę ten świat inaczej to kwestia mojej poszerzającej się świadomości, mój typ już tak ma.
                                • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 21:16
                                  hamulców już dawno się pozbyłem to jeden ze znakówsmile że jestem już grubo wyżejwink
                                  • uwierz_w_to Re: Devid Ice 14.01.15, 22:27
                                    Potwierdziło się to co myślałem o religiach i Watykanie, oczywiście ja w te brednie już od dawna nie wierzę ale ludzie niestety tak, to jest przykre jak bardzo ograniczają społeczeństwo, wprowadzają strach zamieszanie itd...chociaż już młodsze pokolenie ma inne poglądy, coraz więcej ludzi się odrywa ,budzi,może nie zupełnie bo gdzieś tam błądzą ale jednak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka