Dodaj do ulubionych

rangarv niedojebany paralityku

22.04.15, 07:08
Dziwne że dzieci zrobiłeś że ktoś z takim niedojebem poszedł do łoża, ona też jakaś upośledzona pewnie była, jak oczy przemyła to dopiero w rozpacz wpadła, ale jak to głupie i na poziomie podobnym to nie dziwne.Nigdy z tobą pisać nie będę normalnie zapamiętaj, taki typ niedojebany i wiecznie marudzący strasznie mnie wkurwia.Masz tu swoje diw damulcie przyklaskującę Ditta mnie akurat zna więc mi nie przyklaskuje ,rozmawiamy często telefonicznie ale teraz eszmeralda będzie ci dupę lizała.
Obserwuj wątek
    • ragnarv Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 08:39
      buahahahahahahaahhaahahah
      podejrzewam że cię skrzywdziłem dramatycznie.
      na każdym forum jakis wilczek broniący swego terytorium.
      moze się skrzyknijcie razem. w kupie siła może mi łeb urwiecie
      loool
      • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 08:52
        Mi kolego wystarcza Mask i Ditta do rozmowy na tym forum, nie potrzebuję słuchaczy.Z Maskiem rzadko rozmawiam ale człowieka szanuję,Dittę znam od lat i znam jej problemy rozmawiamy często telefonicznie z nią mogę porozmawiać o tym o czym nie porozmawiam z nikim innym.
        • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 08:53
          Ty natomiast i twoje problemy koło dupy mi latają robaczku.
          • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 08:56
            To przygłupie nie jest moje terytorium, z dittą będziemy rozmawiać czy tu czy na innym forum jeden chuj a ty sobie tu pisz co mnie obchodzić problematyczny żuczku dla dobra ditty ma przynajmniej z kim popisać.
            • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 09:00
              nie mam takich problemów jak ty a Matką Teresą miłosierdzia nie jestem i te problemy koło dupy mi latają wiec rozumiesz jakie mam tematy z tobą, mogę ci tylko współczuć choć u mnie mało tego współczucia ogólnie.
              • ragnarv Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 09:05
                a ty nie rozumiesz ćwoku że mam cię w dupie? rób co chcesz , gadaj sobie , pisz
                co mnie to obchodzi?
                ktos ci każe byc jezusem czy sam na to wpadłeś .
                nie wspólczuj mi , ja ci jakoś nie wspólczuję

nie odpowiadaj mi bo i tak nie przeczytam, nie chce mi sie
                • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 09:13
                  hehehe debilu to nie patrz w monitor.
                    • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 09:15
                      Chyba się wkurwiłeś nie wiem nawet jak ty możesz się wkurwiać nie wyobrażam sobie tego jak taki człowiek z wiecznym problemem się wkurwia hahaha to musi być chyba śmieszne.
                      • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 09:20
                        jesteś i pozostaniesz moją ofiarą, niestety mam dziś jakiś chujowy dzień a to daletgo że mam kilka spraw niedokończonych a to dlatego że nie chce mi się jechać do pracy i też dla tego że wstałem lewą nogą.Wiesz ja mam wyjebane ale tobie ciśnienie podniosębig_grin
                        • uwierz_w_to Re: rangarv niedojebany paralityku 22.04.15, 09:24
                          nie przeczytałeś hehehe ten świat jest pełen takich debili nie przejmuj się nie jesteś sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka