Dodaj do ulubionych

głos na Dudę

21.05.15, 11:15
Oddaję na niego swój głos,mam dosyć PO a poza tym czas najwyższy opodatkować markety i super markety,i pieniądze i miliardy się znajdą.UE buduje nam drogi narazie z ich akcyz ale później my będziemy płacili krocie więc wszystko się wyrówna, to polityka mydlenia oczu.
Rząd PO jest po prostu antypolski, to już mi nie daje do myślenia czy tak faktycznie jest ale to wiem,czytając i śledząc do tej pory ich rozwiązania.W dupie mam co Duda obiecuje może nawet obiecać gruszki na wierzbie mi chodzi tylko o to żeby doszli do władzy patryjoci a tym ugrupowaniem jest właśnie PiS, nie da sobie dmuchać w kaszę UE i palca im równo w dupie trzymać nie będzie.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 11:27
      Był taki malarz Duda Gracz który malował obrazy społeczeństwa polskiego,możesz sobie obejrzeć.

<a poza tym czas najwyższy opodatkować ma
      > rkety i super markety,i pieniądze i miliardy się znajdą>
      Nie będzie ani towarów ani pracy.Jak myślisz?W sklepikach naszych jest drożyzna.Gdzie ja będę kupować?
      Opodatkują też Twojego pryncypała a on obniży Ci stawkę godzinową bo też chce zarobić.

<mi chodzi tylko o to
      > żeby doszli do władzy patryjoci a tym ugrupowaniem jest właśnie PiS>

Jesteśmy w Unii Europejskiej,na co Ci patriotyzm?

Ja nie idę na wybory bo jestem za muzykiem.

• mercury_staff Re: głos na Dudę 21.05.15, 11:32
        A ja idę a patryjotyzm mi po to żeby cała UE nas w dupę nie ruchała jak do tej pory.
      • ragnarv Re: głos na Dudę 21.05.15, 11:40
        ditta jak i tak masz nie iść to zagłosuj na komora.
        • ragnarv Re: głos na Dudę 21.05.15, 11:52
          zobacz
          metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/1,141635,17945743.html
        • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 11:57
          pis da

hehe
          • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 12:02
            Zagłosuj Rangarv na Komorowskiego bo ja chcę się zapłodnić metodą in vitro jak surykotka,wziąć 12000 a po roku oddać dziecko do domu dziecka,na co mi one,żeby mnie ubezwłasnowalniało na starość?
            • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 12:06
              Ciekawe ile kosztuje embrion w banku embrionów.
            • ragnarv Re: głos na Dudę 21.05.15, 16:14
              głosuję na komora. nie chcę żeby stało się tu pastwo policyjne i nie chcę wojny z ruskimi
              • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 16:49
                Głosuj.
                • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 16:57
                  A Ty Uwierz głosuj na Dudę.
                    • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 17:46
                      Zagłosujcie tak żebym była wolnym człowiekiem w tym kraju.
                        • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 18:06
                          Czy tak trudno sobie wyobrazić że się jest bogiem?
                          Kiedyś namalowałam tęczę na ścianie mojego mieszkania,powyżej tęczy lecącą kaczkę a poniżej rybę,pośrodku mój portret ołówkiem.
                          Wieczorem usłyszałam że rozbił się samolot prezydencki.
                          Nagle......poczucie winy że to ja spowodowałam.
                          Chore to było ale było.
                          • ditta12 Re: głos na Dudę 21.05.15, 21:37
                            Oj,nie obejrzałam debaty ale za to uporządkowałam papiery wszelakie,i herbatkę piję owocową teraz.
                            • ditta12 Re: głos na Dudę 26.05.15, 19:35
                              Może Duda wyczyści Polskę ze.............,może ale nie na pewno.
                              • ditta12 Re: głos na Dudę 27.05.15, 19:29
                                Emerytura niższa o 73 proc.

Obniżenie wieku emerytalnego będzie miało realny wpływ na wysokość naszych emerytur. Z obliczeń Money.pl, przygotowanych jeszcze przed wprowadzeniem tej kontrowersyjnej reformy, wynika, że obniżenie wieku emerytalnego to dla pracownika, który rozpoczął pracę w wieku 19 lat, strata średnio 500 złotych w przypadku kobiet i prawie 800 złotych dla średnio zarabiającego mężczyzny.
                                GW

Coś za coś.
                                • ditta12 Re: głos na Dudę 30.05.15, 16:08
                                  Kukiz to ciacho.
                                  • ditta12 Re: głos na Dudę 30.05.15, 16:10
                                    Pojeździłam na rolkach przy jego muzie i Borysewicza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka