09.07.15, 19:29
Ty pizdo w męskim przyodziewku ale.....pardon,pomyliłam się,to Olo jest PIZDA,zwykła zasmarkana pizda co przygarnia śmieci z ulicy i chce je wpuszczać do mego boskiego domu.
Ja już miałam pluskwy to wiem jak je się ciężko tępi.'
Zadzwoniłam do Ciebie ale nie odebrałeś ,zadzwonię jeszcze raz.
Ja jak się uwalę to jestem wciąż trzeźwa.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 19:43
      Niedługo zapuchnę jak ta kurwa z parku i będę się podobać tak zwanym mężczyznom.
      One takie lubią.
      Tak właśnie jak powiada Kazior3 i ma rację.
      Zapuchnięta ditta12,stara szmata co się nie myje od kilku miesięcy bo nie ma czasu.
      A czy śmierdzi?
      Trzeba by zapytać Maska bo mnie zawsze przytula na odchodne,Bo ta się żegnamy do następnego razu a w Sądzie powiedział że nie wie czy ja się myję bo skąd ma to wiedzieć?
        • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 19:47
          Job jego mać!
          • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 19:51
            Jemu potrzebna jest taką jaką Uwierz ma.
            • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 19:59
              potem pójdę po te Harnasie by być jeszcze bardzie zapuchnięta jak stara prostytutka,a co mi tam.
              Takie są znaczące,takie się ceni.
              One dupy dają bo:
              Baba pijana,dupa sprzedana.
              • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 20:09
                Albo nie pójdę,jeszcze nie wiem.
                Daję Was b=na face,czy chcecie czy nie.I już.
                • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 20:27
                  Dałam i teraz nie ma sekretów Waszych big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Myszoczyczynia została zabita przez Czyczynię z premedytacją bo już miała dość jej pilnować.
                  Czyczynia to patologia społeczna,może nawet zeżreć mnie po mojej śmierci(kot napocznie)-nie mam nic przeciwko temu.
                  Czyczynia Hanibal-Kanibal big_grin
                  Jak na Polinezji,Tak
                  • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 20:29
                    Jak ten pies ulubiony Ranga rova -wikinga co zeżarł swoją panią do kości a teraz nazywa się biały czyli white-jakoś tak.
                    Prawda Rang?
                    • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 20:38
                      Oczywiście nie Rng zeżarł tylko pies zeżarł tę matkę od Cześć Tereska filma-możeta obejrzeć sposobem swojem,jak chceta.
                      Uwierz zapewne już obejrzał ale on się tera mnie boi bo.......źle broiwink
                      • ditta12 Re: Parys 09.07.15, 21:29
                        Wyjebałam wszystkie rzeczy Ola na śmietnik,oprócz fifki do palenia papierosów bo mi wypadła.
                        Chuj z Olem.Ni e odebrał telefonu-do trzech razy sztuka.No nie?wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka