Dodaj do ulubionych

Olo poszedł

28.12.15, 07:30
Bo jest sługusem Parysa-tej cioty niezaradnej co udaje jego brata.
Olo to niewolnik tego ciecia i tyle.
Teraz posprzątam,oprawię obrazki,pogadam ze zwierzętamismile
Nie wyrzuciłam .......na święta.
Poszedł bo to dupek i tyle.Jak zwykle.Ja nie mam przyjaciół.
Nudziło mi się z nim.Wciąż patrzył tylko w telewizor.Żadnej inwencji twórczej,żadnej wiedzy.Jeden film po kilka razy oglądał.Książek nie czytał bo po co?Może kilka w życiu.O czym z nim rozmawiać?Siedzieć tylko i milczeć?Milczeć mogę sobie sama.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Olo poszedł 28.12.15, 07:32
      Ciota Parys do niego zadzwonił o 6.00 rano żeby go do szpitala zaprowadził.Ciota pracuje w kiosku.Dziwne że nie może sam dojść do szpitala.To wszystko blef.To pielęgniarz,cwana tłusta dupa.
      • ditta12 Re: Olo poszedł 28.12.15, 07:55
        Z Olem nic mnie nie łączyło.Spał obok bo bał się tych postaci.
        Nawet przyjaźń nie wchodziła w grę.Zwykła litość bo Parys wywalił go z domu na święta,jak zwykle.
        • ditta12 Re: Olo poszedł 28.12.15, 08:09
          Jest o dziesięć lat młodszy ode mnie a jest staruszkiem w porównaniu ze mną.Uśmiech nie gości na jego twarzy.To smętek.Puszy się ,przechwala czymś,chciał mnie czegoś uczyć podczas gdy nie umie nic.No,prawie nic.Nie wiedział wczoraj że baterie się skończyły w pilocie od telewizora a rządził pilotem.zadzwoniłam do UPC i facet mnie nakierował na to że w pilocie jest problem.
          Zarabia tylko na swego pana -Parysa a ten wydał kasę na szampon dla kota za 37zł.Szampon dla kota za 37złbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin Przygłup.
          Kupuje jakieś pierdy i potem twierdzi że nie ma co żreć bo przepija.To alkoholik.Wali na twardo.Cukrzyk.Jak cukrzyk może pić wódę to nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka