15.07.15, 23:11
Jestem mesjaszem ,będę i umrę wiem o tym wiedziałem,i zawsze będę pamietał.
Obserwuj wątek
    • ragnarv Re: Możemy 15.07.15, 23:22
      płyta ci się zacięła
      • mercury_staff Re: Możemy 15.07.15, 23:28
        Może i się zacieła,ale nie będzie innego mesjasza oprócz mnie, boli mnie to że ja nim jestem nie z mego wyboru.Chcę być normalnym człowiekiem i jestem ale żyję z tą świadomością że Bóg mnie wybrał i wiem ale nie wiem czemu i dlaczego,może ty mi odpowiesz? nie odpowiesz bo nie wierzysz, nie ważne nikt nic wiedzieć nie musi i tak chyba będzie lepiej.
        • mercury_staff Re: Możemy 15.07.15, 23:32
          Zapytaj go ranravw? dlaczego ja a nie ktoś inny dlaczego to forum a nie inne?Dlaczego ktoś ma mnie czytać albo słuchać? idę spać.
          • ditta12 Re: Możemy 16.07.15, 07:50
            Spij mesjaszu,śpij
            Jesteś misjasz a nie mesjasz bo masz zwykłą misję.
            Niedługo będzie remisja big_grin
            Czyli faza rem.
            Delta trans faza.
          • ragnarv Re: Możemy 16.07.15, 21:58
            piszesz wciąż jestem mesjaszem ale nic z tego nie wynika. równie dobrze możesz pisać jestem allahem albo jestem szynką
            • mercury_staff Re: Możemy 17.07.15, 01:24
              ale co ciebie to jebany pedale obchodzi kurwa żałosny debilu, wypierdalaj.
              • mercury_staff Re: Możemy 17.07.15, 05:09
                Chuj cię powinno wogóle obchodzić co my tu piszemy ty tu przyszedłeś nie my.A pisać będziemy co będziemy chcieli a ja w szczgólności.
                • mercury_staff Re: Możemy 17.07.15, 05:11
                  i na tym kończę dyskusję z tobą jesteś dla mnie nikim więc nawet nie mam zamiaru ci pedale odpisywać.
                  • ditta12 Re: Możemy 17.07.15, 08:20
                    Jak ja Was lubię .Rangarv i Uwierzu smile
                    Cmok,Cmok smile
                    • mercury_staff Re: Możemy 17.07.15, 08:27
                      mnie ten debil z problemami wogóle nie interesuje.
                  • ragnarv Re: Możemy 17.07.15, 13:24
                    spytałeś to ci odpowiedziałem. nie chcesz odp to nie pisz żeby ci powiedzieć
                    sam możesz wypierdalać również albo dalej ględzić co mnie to obchodzi jakies udawanie
                    • ditta12 Re: Możemy 17.07.15, 15:05
                      Jeden zero dla Rangarva big_grin
                      • mercury_staff Re: Możemy 17.07.15, 15:26
                        Jeden zoro? no fakt wszak to napisawaszy afrodyta od Parysa i Ola monola hahahahaha
                        • mercury_staff Re: Możemy 17.07.15, 15:40
                          Nie wiem czy wrócą czasy gdy będę chciał pisać,jak wrócą to nie na tym forum i tak.A teraz żegnam nic ciekawego tu nie ma do czytania ani rozmawiania.
                          • ditta12 Re: Możemy 17.07.15, 19:32

Wojna na naszej planecie boskiej big_grin
                            Tym razem Twoja wygrana Uwierzu wink
                            • ditta12 Re: Możemy 17.07.15, 19:36
                              Na Marsie się napierdalają a na Venus się śmieją heh.
                              • mercury_staff Re: Możemy 17.07.15, 22:39
                                Jakoś mineły czasy te kiedy pisałem na forum, coś się zwaliło lub polepszyło kto jak woli,wchodzę czasem coś czytam wyrywkowo ale to już nie to co kiedyś.Kiedyś było lepiej ale się pozmieniało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka