ditta12 Re: 15.08.15, 10:16 I czego ona się boi. "Ratuj siebie sam"-przed czym? Czy ona ma wroga wewnętrznego czy zewnętrznego? Można mieć wrogów zewnętrznych,owszem bo niektórzy chodzą z kosą,są mściwi i żądni krwi,to owszem,to psychopaci i kto ich tam wie co zrobią w widzie alkoholowym jak zobaczą w czyjejś osobie np.jakiegoś potwora z filmu czy z gry komputerowej. Czasem ktoś coś skomentuje,wygląd czy coś to się ma chęć mu przywalić też bo nikt nie ma prawa naśmiewać się z drugiego człowieka,nawet jak ten wygląda inaczej od niego. No bo jak trzeba wyglądać?Jak się ubierać?Jest jakaś norma,przepis na to? Buty nike srike,koszulka pumy,srumy,chińskie podruby,czy wersacze z lumpa albo prada bo diabeł się tam stroi.Tak Odpowiedz Link
ditta12 Re: 15.08.15, 10:16 Udają bogatych,sadzą się jak jaja na smalcu a groszem nie śmierdzą ino tylko są zadłużeni po pachy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: 15.08.15, 10:19 Muszę dać upust moim emocjom i myślom wewnętrznym bo chyba nikt mi tego nie zabroni,nie jestem na schizofrenii redakcyjnej na szczęście bo tam było napisane kasaaaaaaaa czy coś tam podobnego. Ja biedna,ja nie mam kasy,Sąd na mnie czeka 16 października i święty boże nie pomoże,sama sobie pomogę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: 15.08.15, 10:21 Duch wolności we mnie drzemie www.youtube.com/watch?v=Xgcxd9wtXUE Odpowiedz Link
mercury_staff Re: 15.08.15, 10:57 Co by Ci powiedzieć żeby ciebie nie urazić,przestań brać te tabsy bo źle na twój umysł działają Odpowiedz Link