Dodaj do ulubionych

Ragnarv-rze

03.09.15, 14:46
zależy mi na Twojej opinii.
napisałeś: osoba po której jedziecie wogóle tam nie pisze od dawna. Zgadza się, nie pisze od dawna. Wpisałam jej nick w okienko "szukaj" na tamtym forum i przeczytałam między innymi jakie ma pretensje do Mskaiqa, że jest wobec niej nielojalny bo tapla się w błocie pisząc na tym forum. to tak z grubsza, bo nie chcę już tam wchodzić.
Natomiast zaimponowała mi Twoja postawa. To piękne jest, że potrafisz przeciwstawić się krzywdzącej Twoim zdaniem opinii na temat jakiejś osoby. Nie wyzbywaj się tej cechy, wiem, że nie muszę wcale tego Ci pisać bo masz prostolinijną naturę.
Obserwuj wątek
    • ragnarv Re: Ragnarv-rze 03.09.15, 15:10
      nie czytałem o Mskaiqu.
      wogóle nie szukam co piszą ludzie na forach
    • mskaiq Re: Ragnarv-rze 04.09.15, 00:39
      Jestem i z Wami i z Nią. Dużo wkładam tutaj mojego serca tak samo jak po stronie
      tej osoby i po wielu innych stronach.
      Mam dla Wszystkich serce mimo, że istnieje tam przekonanie o tym że jest tutaj
      zło jak i tutaj, że zło jest tam.
      Po obu stronach jakby tej złości było mniej.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • mercury_staff Re: Ragnarv-rze 04.09.15, 01:03
        Każda strona Masku ma swoje racje,ty jesteś ewenementem takich ludzi się szanuje.Masz twarde stanowcze poglądy, twardo po swojemu chodzisz na tej ziemi, światopogląd poukładany, układasz wszystko sekunda po sekundzie minuta po minucie i godzina po godzinie jak w zegarku,analizujesz swoje błędy i poprawiasz,prawie cyborg rzadko odnisłem wrażenie złości w twych postach dziś był na praw wyjątek w odpowiedzi do eszmeraldy.
        • mskaiq Re: Ragnarv-rze 04.09.15, 03:41
          Nie mam wrogości ani złości do Eszmeraldy. Nie układam sekunda po sekundzie niczego. Staram
          się kochać wszystko co jest wokół mnie, nawet kiedy ktoś czuje do mnie złość, niechęć, brak
          zgody.
          Nie jest łatwo nie wybuchnąć nienawiścią, kiedy ktoś robi coś przeciwko nam, kto nas nie ceni,
          nie zgadza się z nami, albo się nas boi.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • mercury_staff Re: Ragnarv-rze 04.09.15, 07:01
            Mnie się ludzie boją nie wiem czemu, kiedyś byłem inny ale to było już parę lat temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka