mercury_staff 01.12.15, 18:57 U mnie to zadziała prawie doraźnie ten typ już tak ma po dwóch dniach będzie po niepokoju ale powiem Ci kiedy sie skończy bo innych co czytają też cholernie to interesuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Wiesz 01.12.15, 20:13 Pokręciło mnie na maxa tera w lewym uchu mam szum a w prawym ryk i chuj wie o co kaman Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wiesz 01.12.15, 20:53 A mnie coś zabolałoprawe ucho i boli jak dotknęłam.Dziwne.A kiedyś na lewe ogłuchłam ale potem już było dobrze,wyszła mi jakaś kość z niego. Tabsy dobre.One się nie przeterminowywują. Kup sobie melise i pij zamiast herbaty,działa jak hydroksyzyna. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Wiesz 01.12.15, 22:04 mi zwykła herbata styka już klata nie rozrywa. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wiesz 01.12.15, 22:14 No to ok. Ja usmażyłam boczniaki w mące,wodzie z dodatkiem wegety i pieprzu na głębokim tłuszczu i jem warzywka,coś jak sałatka grecka. Nie wiem co ugotować na zupę.Może pomidorówkę albo rosół z kostki rosołowej z zasypką z kaszki manny albo kluseczkami z kaszki manny albo z.......noo nie wiem. Zabielenie mleczne może być albo jogurtowe,nie daję mąki bo na grzybkach jest.Cebulę jeszcze usmażę do tych boczniaków.Flaczki też dobre.Może uszka z boczniakami?Nie mam buraków. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wiesz 01.12.15, 22:17 Pójdę jutro po buraki jak se pójdą terapeuta i lekarz.Po południu chyba. Nagotuję barszczu na zapas i jeszcze zrobię starte buroki na przystawkę I kupię włoszczyznę,nie nie muszę ,mam w zamrażalniku. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wiesz 01.12.15, 22:39 Mały futerkowiec poszedł spać pod dekoder a duży zajada z miski papu. Jakbyś sobie Uwierzu kupił tatara to być miał pyszne żarło i chude.W takich saszetkach bywają jak dla kota,jedna porcja na raz. Doprawiasz i masz. Odpowiedz Link