23.12.15, 09:24
www.youtube.com/watch?v=w-H264sCTfo
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Żart? 23.12.15, 12:11
      Wolne żarty? Czy zrozumieli?
    • ditta12 Re: Żart? 23.12.15, 15:38
      Nie mogę otworzyć linka z muzyką co jest na górze,jakaś kurwa trzyma,blokuje.
      • uwierz_w_to Re: Żart? 23.12.15, 17:19
        To nie jest link z muzyką
    • uwierz_w_to Re: Żart? 23.12.15, 17:26
      To jest 11 minut wytrzymasz, ale raczej chyba w to nie wierzę nie wierzę żeby Żydzi się zmienili kolejną cywilizację doprowadza do katastrofy
    • uwierz_w_to Re: Żart? 23.12.15, 17:28
      Ich pazerność wychodzi wszystkim bokiem a najlepsze z tego jest to ze im samym też tym bokiem wychodzi.Kiedy ten naród w końcu zmadrzeje
    • uwierz_w_to Re: Żart? 23.12.15, 17:30
      Budują ten świat na bolidzie nienawiści i kłamstwie kolejny.Wszystkie rozumu pozjadali.Nie tędy droga ale są mądrzejsi przecież.
    • uwierz_w_to Re: Żart? 23.12.15, 17:34
      To co jest w tym filmiku jest nieprawdopodobne.Jeżeli faktycznie chcą coś zrobić to zrozumieli.Bo inaczej doprowadzą do katastrofy w której sami też będą ofiarami.Jeżeli te zmiany chcą wprowadzać co jest nieprawdopodobne to zmieni się ten świat raz na zawsze.To będzie coś pięknego.
    • mercury_staff Re: Żart? 29.12.15, 17:16
      www.youtube.com/watch?v=w-H264sCTfo

To faktycznie był żart w zasadzie i tak nie wierzyłem ale byłem zaskoczony.
      • ditta12 Re: Żart? 29.12.15, 18:00
        Chcesz bym słuchała jakiś pierd?
        Wolę Ciebie czytać niż jego słuchać.

To jest 11 minut wytrzymasz.

Paulo Coelio napisał książkę 11 minut.Przeczytaj.Polecam.Bardzo dobra książka.Ale co tam.ty czytać nie lubisz,ino tylko same filmy.No cóż.
        • ditta12 Re: Żart? 29.12.15, 18:03
          Jeszcze jest książka Żart Kundery.Też świetna,jak student sobie zażartował i co z tego wynikło.

Ja nie słucham ludzi.Ja sama nadaję,heh
          poblokowali mnie na forach z nienawiści ale na depresja gazeta.pl mogę pisać swobodnie bo tam jest normalny gościuwa jak nasz Eszmerciasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka