ditta12 30.12.15, 08:40 1%,2%,3%,4% itd........5,5%,9%,piłam najmocniejsze piwo świata z Niemiec przywiezione federalnych wtedy,miało 12% albo 13%,nie pamiętam bo to dawno było. Coś dla Ciebie Uwierzu. Temat na Sylwestra Browiec jako szampan.Też strzela,heh. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Piwo procentowe 30.12.15, 08:42 Czy "musi"być tak jak w puszce czy butelce,saturatorze,beczce czy czymś tam? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Piwo procentowe 30.12.15, 08:51 www.youtube.com/watch?v=6xckBwPdo1c To jest o tym jak chciała przetestować swego męża i się przebrała za kogo innego.Zupełnie jak we filmie o tej kobitce co ją pogryzł krokodyl ale zapomniałam dlaczego wypadłą za burtę,podobnie jak w książce Amerykańska historia. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Piwo procentowe 30.12.15, 09:05 Bo mąż po staropolsku to mężczyzna a żona?Dziwożona?Wariatka co ma w głowie kwiatka i ciągle tańczy?Lubi zapach pomarańczy,gotuje cokolwiek bez przepisów,bez ram,maluje jaja na krzyżu,topi się w bajorze zimą,maluje,modeluje,testuje,sprząta kupy po zwierzęce i siki i kocie rzygi i co tam jeszcze.I musi sobie prąd w żyrandolu sama zrobić,te druciki pozakręcać w czymś tam bo nie ma jej kto zrobić a jak ją prąd pierdzielnie bo korków nie wyłączy to dupa blada i blady trup nieboszczk. A jak korki wypierdzieli na klatce schodowej to dopiero będzie.Lodówka się rozmrozi itd. Ty Uwiezu mi napisz jak się nakręca te druciki małym śrubokręcikiem bo Ola mi ciota parys zabrała co go oszukuje że to jego brat by pachołka z niego zrobić na swoje usługi a jak matka przyjedzie to won z chałupy i tyle. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Piwo procentowe 30.12.15, 09:08 www.youtube.com/watch?v=XfR9iY5y94s Tera męska wersja-coś jak makarena ,niby króliki jak w Alicji w krainie czarów Odpowiedz Link
ditta12 Re: Piwo procentowe 30.12.15, 09:17 A to je o tem jak jest kraj na dole w australii gdzie kobiety się rumieniom a chłopy kradną na potęgę bo to kraj wariatów przybyłych na statku szaleńców do Aborygenów(kolonia karna). I strzygli te owce jak w Ptakach ciernistych krzewów by mieć wełnę ale nie wiem po co bo tam ciepło,chyba że na koc na zimę bo Mask mówił że zimą jest jakieś 12 stopni a do tego krowy chodzą gdzie chcą,rodzą się i umierają i nikt nie wie ile ma pogłowia bydła bo nie kolczykują.To samo się dzieje jakoś tak jak u mnie w chacie. Teraz Kaśka fruwa se i szum robi a kotka na nią patrzy bo powiedziałam że jest jej mamą bo Malwina jest mamą Pipi.A ja to chyba muchów jak Czesio. www.youtube.com/watch?v=kd6DUjJtBYY Odpowiedz Link