16.01.16, 08:13
W ciemnosci kiedy nie ma juz nadziei.
Ktos wyciaga swoja dlon,i czaka na ciebie.
Ciemnosc powoli staje sie jasniejsza.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:15
      Powinienem napisac staje sie jasna.Ale jasna bedzie jak zaczne realizowac sie.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:27
      Bez Boga i Jezusa Chrystusa jestesmy zagubieni,On daje nam siele i cel.Ja teraz dopiero to wszystko zrozumialem,tyle lat straconych.A On czekal.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:30
      Ogladam film i bede robil trzecie podejscie bi zasypiam ciagle,w stanach zjedniczonych w sadach Chrzescijanie przysiegaja na Biblie to jest dopiero sprawdzian wiary.Taka mysl wolna uwierza.
      • ditta12 Re: Heebatka 16.01.16, 08:36
        Ciekawe czy samą i tylko prawdę mówią po tej przysiędze.Mój adwokat na sprawie rozwodowej,nie z mego powództwa bo ja slub kościelny zawarłam przed bogiem wierząc w jego siłę,powiedział że sprawa ma być wygrana,bywał i prokuratorem i adwokatem,ja go pytam co woli a on że mu wszystko jedno.
        To tylko praca.Trza dobrze wykonać.Zleca klient i tu i tu.
        • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:45
          Chyba tak dokonca ditto nie rozumiesz prawdziwy chrzescijan nigdy nie sklamie przysiegajac na biblie mozesz to rozumiec lub nie.Jezeli wyrzeczesz sie Jezusa nic ciebie juz na tym swiecie nie uratuje.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:33
      Kiedys tez zastanawialem sie czemu umieraja nie wyrzekajac sie wiary,teraz wiem.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:41
      Dlaczego jest tyle samobojstw w armi amerykanskiej po powrocie z misji,bez Boga w sercu i Jezusa Ci chlopcy nie rozumieja co robia.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:04
      Wyrzec sie mozna ditto oczywiscie ale po to zeby sama sobie mozesz dokonczyc........
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:05
      Ty sie go wyrzeczesz ale on ciebie niewink
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:11
      W swoim zyciu zrobilem wiele zlych rzeczy ale nikogo nie zabilem,pozostale rzeczy nie byly az tak ciezkie ale nie robilem bardziej zlych rzeczy cos mnie powstrzymywalo.Teraz wiem czemu.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:14
      Czuwal na demna pomimo tego ze ja swiadomy tego nie bylem.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:17
      Zreszta nad kazdym z nas czuwa i czeka,ale wielu sie nie budzi.
      • ditta12 Re: Heebatka 16.01.16, 10:53
        Ja lubię wiary albo nie lubię,nie wiem.Nie lubię wojen na tle wiary.Krzyżaki,muzułmanie z kimś tam,zakony jakieś wojowały,rzeź templariuszy,o co to było i jest?O terytorium?Nie wiem co to są wojny religijne a ile jest odłamów wiary co wierzą w Chrystusa?Baptyści,anabaptyści,protestanci,prawosławni,luteranie,.....ja tam nie wiem już o co biega.
        A jaki bóg lepszy allah czy eli czy jahwe czy......no nie wiem już.
        Karuzela z Madonnami-piosenka Ewy Demarczyk.No ile tych Madonn?Ile?Kto to jest madonna?Matka boska czy Maria Magdalena?Sieczka i obłęd w oczach.I jedni się zwalczają z drugimi niby że są lepsi i iberalesi w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem....
        No weź mi to wytłumacz.Ja nawet nie wiem już jak się kościół nazywa co ksiądz był tu u mnie po kolędzie.Jaki to kościół?Zwykły?Jak się nazywa?Ma coś tam pod wezwaniem i imię jakiegoś świętego ale jaki on?Może nieodpowiedni?Bo ja wiem?Byłam tam,patrzę na obrazki jak zwykle a tam przed ołtarzem portret jakiejś pani.Myślę.Co to.I ludzie w czarnym.Dopiero po wyjściu pomyślałąm że pogrzeb a trumny nie widziałąm to skąd mam wiedzieć?Po tym portrecie poznać mam?
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 12:03
      Zaraz Ci napisze jak wsiade na laptopa.
    • mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 12:05
      W sumie o to ksiedza moglas pytac a ja Ci napisze swoimi slowami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka