mercury_staff 16.01.16, 08:13 W ciemnosci kiedy nie ma juz nadziei. Ktos wyciaga swoja dlon,i czaka na ciebie. Ciemnosc powoli staje sie jasniejsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:15 Powinienem napisac staje sie jasna.Ale jasna bedzie jak zaczne realizowac sie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:27 Bez Boga i Jezusa Chrystusa jestesmy zagubieni,On daje nam siele i cel.Ja teraz dopiero to wszystko zrozumialem,tyle lat straconych.A On czekal. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:30 Ogladam film i bede robil trzecie podejscie bi zasypiam ciagle,w stanach zjedniczonych w sadach Chrzescijanie przysiegaja na Biblie to jest dopiero sprawdzian wiary.Taka mysl wolna uwierza. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Heebatka 16.01.16, 08:36 Ciekawe czy samą i tylko prawdę mówią po tej przysiędze.Mój adwokat na sprawie rozwodowej,nie z mego powództwa bo ja slub kościelny zawarłam przed bogiem wierząc w jego siłę,powiedział że sprawa ma być wygrana,bywał i prokuratorem i adwokatem,ja go pytam co woli a on że mu wszystko jedno. To tylko praca.Trza dobrze wykonać.Zleca klient i tu i tu. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:45 Chyba tak dokonca ditto nie rozumiesz prawdziwy chrzescijan nigdy nie sklamie przysiegajac na biblie mozesz to rozumiec lub nie.Jezeli wyrzeczesz sie Jezusa nic ciebie juz na tym swiecie nie uratuje. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:33 Kiedys tez zastanawialem sie czemu umieraja nie wyrzekajac sie wiary,teraz wiem. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 08:41 Dlaczego jest tyle samobojstw w armi amerykanskiej po powrocie z misji,bez Boga w sercu i Jezusa Ci chlopcy nie rozumieja co robia. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:04 Wyrzec sie mozna ditto oczywiscie ale po to zeby sama sobie mozesz dokonczyc........ Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:11 W swoim zyciu zrobilem wiele zlych rzeczy ale nikogo nie zabilem,pozostale rzeczy nie byly az tak ciezkie ale nie robilem bardziej zlych rzeczy cos mnie powstrzymywalo.Teraz wiem czemu. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:14 Czuwal na demna pomimo tego ze ja swiadomy tego nie bylem. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 09:17 Zreszta nad kazdym z nas czuwa i czeka,ale wielu sie nie budzi. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Heebatka 16.01.16, 10:53 Ja lubię wiary albo nie lubię,nie wiem.Nie lubię wojen na tle wiary.Krzyżaki,muzułmanie z kimś tam,zakony jakieś wojowały,rzeź templariuszy,o co to było i jest?O terytorium?Nie wiem co to są wojny religijne a ile jest odłamów wiary co wierzą w Chrystusa?Baptyści,anabaptyści,protestanci,prawosławni,luteranie,.....ja tam nie wiem już o co biega. A jaki bóg lepszy allah czy eli czy jahwe czy......no nie wiem już. Karuzela z Madonnami-piosenka Ewy Demarczyk.No ile tych Madonn?Ile?Kto to jest madonna?Matka boska czy Maria Magdalena?Sieczka i obłęd w oczach.I jedni się zwalczają z drugimi niby że są lepsi i iberalesi w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem.... No weź mi to wytłumacz.Ja nawet nie wiem już jak się kościół nazywa co ksiądz był tu u mnie po kolędzie.Jaki to kościół?Zwykły?Jak się nazywa?Ma coś tam pod wezwaniem i imię jakiegoś świętego ale jaki on?Może nieodpowiedni?Bo ja wiem?Byłam tam,patrzę na obrazki jak zwykle a tam przed ołtarzem portret jakiejś pani.Myślę.Co to.I ludzie w czarnym.Dopiero po wyjściu pomyślałąm że pogrzeb a trumny nie widziałąm to skąd mam wiedzieć?Po tym portrecie poznać mam? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Heebatka 16.01.16, 12:05 W sumie o to ksiedza moglas pytac a ja Ci napisze swoimi slowami. Odpowiedz Link