10.03.19, 07:39
Masz myśli przesladowcze że ktoś ciebie śledzi? 😆😆
Uwierz w to Amerykę już nie jeden odkrył i wie dużo więcej od Ciebie ale nikt go z tego powodu nie śledzi 😂😂
Obserwuj wątek
    • madau Re: Madu 10.03.19, 09:11
      ja nie mam mysli przesladowczych. Kiedy mam atak psychozy najczesciej wpadam w katatonie, w zobojetnienie.
      • ditta12 Re: Madu 10.03.19, 09:56
        Madau.Bywało że bardzo źle działam mój internet.Jakie tego były przyczyny?....Nie ważne już.Wtedy popadałam w zobojętnienie.Czytałam książę za książką,chodziłam po parku albo....do sklepu w niedzielę w Polsce się nie da bo tylko Żabka-szopki,otwarta bo udzie tam kupują alkohol,spółka akcyjna i czytałam że Rydzyk się już dobrał bo intratny interes.Jest akcjonariuszem bo to businessman.
      • dragon2016 Re: Madu 10.03.19, 17:21
        Myślę że chorują ludzie którzy nie rozumieją wielu spraw ,myślę też że chorują osoby które mają źle poukładane w głowie, nie potrafią samodzielnie myśleć. To się tyczy chada jak i scbizofrenii, myślę że to zgenderyzowana lewacka polityka i propaganda jest w większym stopniu odpowiedzialna za te choroby psychiczne.
        • ditta12 Re: Madu 10.03.19, 21:14
          Polityka zawsze jest zagmatwana a najbardziej gdy się kler pcha i chce rządzić i kit ciemnocie do łbów wciska a ciemnota łyka.Barany boże to barany i finito big_grin
          • ditta12 Re: Madu 10.03.19, 21:15
            Baran jak to baran,pustym łbem wali na oślep jak mu każą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka