25.03.19, 11:25
Za duża dawka leku to też nie dobrze za mała też źle, a ustawić odpowiednią dawkę sobie nie jest takie proste. Ja mam już ustawioną dawkę maksymalną z której stopniowo i regularnie będę schodził. Lekarz mi w ustawieniu dawki nie pomoże.Nie namawiam ciebie broń Boże żebyś sobie sama dawki ustalała bo każdy jest inny i inną psychikę ma.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Barbaro 25.03.19, 11:31
      W szpitalach lecą z automatu czyli historii choroby i leczą tym samym co później wpisują na kartę wypisu, więc proponuję Ci nie pokazywać psychiatrze takiej karty i rozmawiać i dobierać leki, a jak masz problem to zmień psychiatrę nie wszyscy są pojebani.
      • dragon2016 Re: Barbaro 25.03.19, 11:33
        Chyba że nie byłaś w szpitalu lub bardzo dawno to po prostu zmień psychiatrę i powiedz temu drugiemu w czym masz problem.
        • barbra25 Re: Barbaro 25.03.19, 15:37
          Już zmieniałam. Dzięki.
          • dragon2016 Re: Barbaro 25.03.19, 16:56
            Mój ma mnie w dupie ale nie mogę narzekać, pożyjemy zobaczymy.
            • dragon2016 Re: Barbaro 25.03.19, 17:13
              Napiszę później większy post o mojej chorobie ,to sobie poczytasz. Związanej z moimi zainteresowaniami.
              • ditta12 Re: Barbaro 25.03.19, 22:05
                Mogę wtrącić słowo?Przepraszam.Co to znaczy że lekarz ma ciebie w dupie dragon?Ty rozmawiasz z tym lekarzem?On(ona),pyta jak się czujesz a ty mówisz prawdę?Na tym polega ustalenie odpowiednich dawek leków.W szpitalu nie da rady bo jestsurprisedtwieraj pysk!Łykaj!Szybciej!....Po tym ja miałam lunatykowanie-nie wiedziałam co robię,taki sen....?Trans?hipnoza?Nie wiem.Jednak teraz lekarz ma dla mnie czas,przychodzi do mojego domu,indywidualna rozmowa,wie jak wyglądam,może ocenić i przepisać odpowiedni lek.Ja biorę convulex-bipolar disorder.
                • dragon2016 Re: Barbaro 26.03.19, 06:34
                  U mnie była skomplikowana sytuacja,albo leki albo praca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka