Dodaj do ulubionych

zaginął Śnieżek

14.01.14, 13:09

cholera jasna. ukochany kot dziecka. byłyśmy w galerii handlowej i oczywiście musiała zabrać ze sobą pluszową świtę! najbardziej ulubiony zaginął w akcji, zorientowałam się dopiero w domu.
jak myślicie, jest sens iść tam po południu i szukać? byłam tylko w trzech sklepach. jest szansa na odnalezienie? oraz czy nie zrobię z siebie totalnego wałka, chodząc po sklepach i pytając o pluszowego kota ubranego w różową sukienkę dla lalki? a zresztą, mogę zrobić z siebie wałka, jeśli to ma pomóc.
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 13:11
      Ja bym poszła. Kiedyś zgubiłam swoją wyliniałą maskotkę- rodzice oboje chodzili szukac na trasie sklep-dom (znalazła się).
    • alicja.sunshine Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 13:19
      idź i popytaj, zazwyczaj jak się znajdzie coś na sklepie to obsługa odkłada to pod ladę lub na zaplecze i leży tam kilka dni, chyba że jakieś dziecko znalazło i sobie wzięło...nikt nie powinien się na Ciebie głupio patrzeć, nie Ty pierwsza nie ostatnia wink
    • fajnyrobal Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 13:38
      Ić. Ja tak szukałam ocioła mojej córki. niestety zgubiła go w drodze ze sklepu i jakis debil dał go psu do rozszarpania uncertain
    • upartamama Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 13:57
      Moja także ciągała swojego ukochanego pluszaka, kilka razy się zgubił a potem się odnajdywał leżący na ulicy.
      Żeby nie mieć traumy kupiłam drugiego takiego samego na allegro (trudno było bo to rzadki okaz) i miałam luz psychiczny.
      Tobie radzę zrobic to samo.
      • melancho_lia Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 14:06
        Noe zawsze się da. Moja córka ma takiego ukochanego wyświechtanego miśka- od niemowlęctwa jest z nim nierozłączna. niestety nigdzie takich miśków już nie ma.
    • czarneoczy Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 14:16
      leć.
      ludzie świnie aż takie nie są i przynajmniej ja jakbym zobaczyła pluszaka w kieckach to albo oddałabym na punkt informacyjny galerii albo sprzedawczyniom w sklepie...
    • anna_sla Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 16:27
      ja bankowo poszłabym. Nie miałabym potem żalu, że nie zrobiłam wszystkiego smile
    • gazeta_mi_placi Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 17:02
      Może tylko wyszedł po papierosy.
      • brysia0 Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 19:41
        I co ? Znalazł się? Trzeba szukać, chociażby po to, żeby pokazać dziecku, że to dla nas też ważne. Moja córka w tym roku na wakacjach zostawiła w łóżku w hotelu lalkę z którą spała. Wyjeżdzalismy w nocy i się stało..... Dzwoniłam nawet do hotelu ( na Rodos smile z pytaniem czy mogą odesłać. Ale jakaś menda pokojówka już się lalą zajęła.... sad
    • moonshana Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 19:46
      sukcessmile dziewczyny z Tkmaxx postawiły źwierzaka na ladzie - z daleka go dostrzegłam i rzuciłam się po zdobycz. teraz Śnieżek, uprany i wycałowany jeździ wózkiem dla lalek,. właścicielka nasmarowała go po kąpieli kremem i przykryła kocembig_grin
      odzyskuję wiarę w ludzismile
      • olinka20 Re: zaginął Śnieżek 14.01.14, 19:54
        No to super, ze sie znalazł! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka