Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    09.05.02, 13:51
    DO ROZWIESZENIA SĄ PLAKATY NA WERDER.....BRAKUJE JESZCZE CHĘTNYCH NA RATAJE,
    PIĄTKOWO......GRUNWALD.....
    Obserwuj wątek
      • Gość: apcio Re: PLAKATY IP: *.wmid.amu.edu.pl 09.05.02, 14:06
        ja chce tzn chce plakat z autografami naszych gwiazd :) hehe cromm dasz rade mi
        taki zalatwic to po weekendzie bym go odebral i porozwieszal troche tych
        plakatow na grunwaldzie :)
        • cromm Re: PLAKATY 09.05.02, 16:11
          Dobra Apcio......a jako dodatek dostaniesz jeszcze autograf Guerry...może być ??
          • Gość: apcio Re: PLAKATY IP: *.wmid.amu.edu.pl 09.05.02, 16:53
            ok biore !!!
            • Gość: cromm Re: PLAKATY IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 17:44
              tylko co na to Guerra ??........he,he
              • Gość: pluto Re: PLAKATY IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 20:45
                lepiej sprawdz czy sa z dobra datą !!
        • Gość: vivacee jak na grunwaldzie... IP: *.cgs.poznan.pl 10.05.02, 00:37
          to moge z Tobą
          pzdr
          vivacee
          ps. pisz na adam@cgs.pl
          • Gość: guerra Re: jak na grunwaldzie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 10:18
            trochę powagi.
            Jak już wydrukował te plakaty to trzeba je rozkleić, więc jeśli ktoś może...
            (nie wykluczam swojej pomocy)
            • Gość: Komar Re: jak na grunwaldzie... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 10:33
              ja moge porozwieszac na grunwaldzie jestem chetny do pomocy!!tylko gdzie i o
              ktorej mam sie zjawic??
      • cromm Re: PLAKATY 10.05.02, 15:11
        Cześć plakatów już poszła w świat.......została jakaś połowa......rozwieszamy
        je dziś......są do odebrania na ul Nowowiejskiego 7 (to przy PL. Wolności -
        schodzi się z placu w dół w stronę 23 Lutego tą częścią przy zegarze) w Kafejce
        internetowej "Pięterko" - naprzeciwko "w Starym Kinie" PUB........jaśniej chyba
        się nie da......Każdy kto chce dziś pomóc to przychodzi bierze pliczek i udaje
        się w sobie znanym kierunku, a najlepiej na Grunwald, Rataje, Piątkowo itp.
        Po prostu co wam będę pisał gdzie macie rozklejać róbcie to wszędzie gdzie się
        da......każdy zna te swoje ulice,przystanki i inne zakamarki.......
        Acha taśmy klejące mi się skończyły nie zdążę już po nowe pojechać więc proszę
        wziąć swoje......
        Pozdr. i dzięki za pomoc tym co działali wczoraj.......
      • Gość: cromm Re: PLAKATY IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 18:27
        Plakaty do odebrania pod powyższym adresem do 24......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka