cromm 09.05.02, 13:51 DO ROZWIESZENIA SĄ PLAKATY NA WERDER.....BRAKUJE JESZCZE CHĘTNYCH NA RATAJE, PIĄTKOWO......GRUNWALD..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apcio Re: PLAKATY IP: *.wmid.amu.edu.pl 09.05.02, 14:06 ja chce tzn chce plakat z autografami naszych gwiazd :) hehe cromm dasz rade mi taki zalatwic to po weekendzie bym go odebral i porozwieszal troche tych plakatow na grunwaldzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: PLAKATY 09.05.02, 16:11 Dobra Apcio......a jako dodatek dostaniesz jeszcze autograf Guerry...może być ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromm Re: PLAKATY IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 17:44 tylko co na to Guerra ??........he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: PLAKATY IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 20:45 lepiej sprawdz czy sa z dobra datą !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee jak na grunwaldzie... IP: *.cgs.poznan.pl 10.05.02, 00:37 to moge z Tobą pzdr vivacee ps. pisz na adam@cgs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: jak na grunwaldzie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 10:18 trochę powagi. Jak już wydrukował te plakaty to trzeba je rozkleić, więc jeśli ktoś może... (nie wykluczam swojej pomocy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: jak na grunwaldzie... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 10:33 ja moge porozwieszac na grunwaldzie jestem chetny do pomocy!!tylko gdzie i o ktorej mam sie zjawic?? Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: PLAKATY 10.05.02, 15:11 Cześć plakatów już poszła w świat.......została jakaś połowa......rozwieszamy je dziś......są do odebrania na ul Nowowiejskiego 7 (to przy PL. Wolności - schodzi się z placu w dół w stronę 23 Lutego tą częścią przy zegarze) w Kafejce internetowej "Pięterko" - naprzeciwko "w Starym Kinie" PUB........jaśniej chyba się nie da......Każdy kto chce dziś pomóc to przychodzi bierze pliczek i udaje się w sobie znanym kierunku, a najlepiej na Grunwald, Rataje, Piątkowo itp. Po prostu co wam będę pisał gdzie macie rozklejać róbcie to wszędzie gdzie się da......każdy zna te swoje ulice,przystanki i inne zakamarki....... Acha taśmy klejące mi się skończyły nie zdążę już po nowe pojechać więc proszę wziąć swoje...... Pozdr. i dzięki za pomoc tym co działali wczoraj....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromm Re: PLAKATY IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 18:27 Plakaty do odebrania pod powyższym adresem do 24...... Odpowiedz Link Zgłoś