Gość: Aneta IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 01.07.02, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: Karnisze... IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 01.07.02, 11:13 Ups, za szybko dzialam:-)) Co powiecie na metalowe, cienkie karnisze? Widzialam takie w Castoramie, sa ladne ale drogie:-( Pozatym boje sie czy to nie bedzie rdzewiec, wyginac sie (to sa dosc cienkie rurki). Moze lepiej wybrac klasycznie - drewniane karnisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Karnisze... IP: *.imio.pw.edu.pl 02.07.02, 09:32 Moja żona też chce coś takiego kupić i chyba się zdecydujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: Karnisze... IP: *.jmk.lodz.pl 02.07.02, 09:48 Mnie ogromnie podobają się czarne, kute z ozdobnymi końcówkami. Fakt, tanie nie są, ale chyba trzymać się będą latami:) s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Karnisze... IP: *.bridge.com 02.07.02, 09:54 Ja tez rozwazam jedynie metalowe, bezkonkurencyjnie wygladaja, czy moze ktos ma doswiadczenie w zakupie tychze karniszy, bede potrzebowala ich okolo 15, jakies hurtownie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kec Re: Karnisze... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 14:41 A ja już mam Co do gięcia - na pewno lepszy niż drewniany ewentualnie można gęściej zamontować podpórki np dwumetrowy podwójny w Ikei ok. 70PLN z osprzętem oczywiście jest to model prosty (i dlatego piękny jak dla mnie) W innym pomieszczeniu połączyłem metal z drewnem - po prostu zajebiste oczywiście elementy drewniane - z tych cienkich karniszy a nie tzw. szwedzkich z sosny ale to już droższy wariant Odpowiedz Link Zgłoś