IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:49
to znowu ja;) może mi ktos pomoże
Volkswirtschaftlichen Gesamtrechnungen?
EU-weiten Gliederung?
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Jecki przydalby Ci sie jaki slownik... IP: *.arcor-ip.net 10.04.05, 17:20
      j.
      • Gość: michalina Re: przydalby Ci sie jaki slownik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:27
        akurat nie mam pod ręką ale pewnie ty masz :)to może mi sprawdzisz bitte
        • Gość: Alma Re: przydalby Ci sie jaki slownik... IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 18:19
          Jecki w niedziele raczej nie zaglada do slownika :(
          • Gość: Jecki zaglada za to do poczty - codziennie... IP: *.arcor-ip.net 10.04.05, 18:31
            j.
            • Gość: Alma Re: zaglada za to do poczty - codziennie... IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 18:38
              i nic tam nie znajduje... :( Takie juz sa kobiety. Wredne, wredne i jeszcze raz
              wredne.
              • Gość: Jecki "nic" byloby bardzo gruba przesada... :-) IP: *.arcor-ip.net 10.04.05, 18:49
                j.
                • Gość: Alma Re: "nic" byloby bardzo gruba przesada... :-) IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.05, 18:54
                  O.K. more precisely: nic ode mnie. To, ze masz tabuny wielbicielek nie jest
                  zadna tajemnica :)))
                  • Gość: Jecki owszem, jest - Du ahnst die Zahl nicht mal.... :-) IP: *.arcor-ip.net 10.04.05, 19:02
                    j.
              • tiggerific nie mówi się wredne 11.04.05, 09:33
                tylko chimeryczne :)))
      • Gość: cfaniak Re: przydalby Ci sie jaki slownik... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.05, 11:10
        ...bo jesli myslisz, ze tutaj jest forum jezykoznawcze - to sie mylisz...
        Kiedys tak bylo. Teraz wymieniane sa raczej pyskowy, prowokacje na temat
        stereotypowych Niemcow, ewentualne propozycje wymiany damsko-meskich cieczy
        fizjologicznych i.t.p. "wesole" tematy.
        Forum dotyczace JEZYKA niemieckiego szukaj gdzie indziej. Albo kup sobie
        slownik.
    • Gość: Jasmin Re: 2 słowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:46
      ha,ha,ha
      • Gość: michalina Re: 2 słowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:48
        wcale mnie to nie pocieszyło ;)
    • Gość: fa... Re: 2 słowka IP: *.jjs.pl 10.04.05, 23:58
      Hej Michalina!
      Your access has been terminated due to excessive use ;-) In order to access
      this website and get some help you have to pay the full membership ;-)
      • Gość: michalina Re: 2 słowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 00:09
        jasne uno problemo tylko mi prztłumacz te cholerna słowka potem wszystko....
        • Gość: fa... Re: 2 słowka IP: *.jjs.pl 11.04.05, 00:59
          volkswirtschaftliche Gesamtrechnung - rachunek narodowy (ekonomia)
          national accounting [econ.] volkswirtschaftliche Gesamtrechnung

EU-weite Gliederung podaj kontekst
          EU-weit - dotyczące całego Jewropejskiego Sajuza
          Gliederung - za dużo znaczeń bez kontekstu nic nie powiem bo jak wiesz na tym
          forum everything you say can and may be used against you ... itd. :-)
        • tiggerific uno problemo? 11.04.05, 09:35
          to już tych problemów z 10 było :)))
    • Gość: michalina Re: 2 słowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:07
      Aus den Volkswirtschaftlichen Gesamtrechnungen (VGR) in der neuen EU-weiten
      Gliederung (ESVG) kann die Entwicklung....
      prosze bardzo oto kontekst moze coś z tym zrobisz
      dekuju:)
      • Gość: fa... Re: 2 słowka IP: *.jjs.pl 11.04.05, 01:27
        to pochodzi chyba ze strony

www.alpenforschung.de/skripte/ Bericht_Anfrage_Landtag_2002.pdf

ESWG - Das Europäische System Volkswirtschaftlicher Gesamtrechnungen

Z rachunków narodowych w nowej ogólnoeuropejskiej strukturze europejskiego
        systemu rachunków narodowych można wyczytać jak się rozwijało Wertschöpfung ...
        (to wiesz bo o to nie pytałaś zresztą tytuł ustępu Wertschöpfung aus dem
        Tourismus)

straszna biuroktartyczna sieczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka