Dodaj do ulubionych

Kolega Czandra

17.04.23, 12:40
jakąś specjalną stylistykę sobie życzy czy jak leci? ;)
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Kolega Czandra 17.04.23, 12:54
      Jak leci, wszystko, bez ograniczeń, zniosę każdą próbę spacyfikowania :)
      • yoma Re: Kolega Czandra 17.04.23, 12:58
        Tego Panzerfausta z sygnaturki powyżej słuchał, btw? ;)
        • czan-dra Re: Kolega Czandra 17.04.23, 13:31
          Seraphinem jestem zachwycony, a i o Cherubie nie można zapomnieć, jakie to słodkie, tyle czasu straciłem słuchając mało rozbudowanych suit, oj, tyle czasu poooszło.
          • yoma Re: Kolega Czandra 17.04.23, 13:36
            Miło słyszeć :) Ale czy Panzerfausta słuchałeś.

Jak tak, to fajnie, a jak nie, to dam ci pierwszą część, bo to jest trylogia (a w planach tetralogia). W sygnaturce jest trzecia, a za drugą nie przepadam, bo rżną z Mgły aż powietrze świszcze.
            • czan-dra Re: Kolega Czandra 17.04.23, 13:41
              Jako pierwsze, podoba mi się ich intro, potem jest coraz lepiej, jestem po dwóch nockach i przy tej Muzyce odpoczywam, co jest?
              • yoma Re: Kolega Czandra 17.04.23, 13:51
                Jak to co? Ja przy tej Muzyce śpię ;)

No to masz całą trylogię, żeby nie było, po kolei
                panzerfaust.bandcamp.com/album/the-suns-of-perdition-chapter-i-war-horrid-war
                panzerfaust.bandcamp.com/album/the-suns-of-perdition-chapter-ii-render-unto-eden
                panzerfaust.bandcamp.com/album/the-suns-of-perdition-chapter-iii-the-astral-drain

A żeby ci się nie znudziło, zmiana stylistyki i dostaniesz takie. Jakby Beethoven grał death metal.
                lightdweller.bandcamp.com/album/apparition
                Zresztą jestem dogłębnie przekonana, że Beethoven, gdyby teraz żył, grałby metal. Ta wrażliwość i stopień komplikacji.
                • yoma Re: Kolega Czandra 17.04.23, 13:54
                  Ps. btw poszłam sobie wczoraj na Odium Humani Generis i jak oni zagrali... o mój słodki Szatanie, jak oni zagrali... :o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka