Dodaj do ulubionych

Zapomniane Deep Purple

21.11.23, 12:56
W ramach przeprosin, przesłuchałem dyskografię grupy, ale się podbudowałem, toż to, obok The Doors, Black Sabbath, King Crimson, Floydów, są twórcy wszelkich odmian rocka, a zwłaszcza tych ciężkich, moich ulubionych, może inaczej, umiłowanych.
Chyba wezmę się za Manzarka i jego kumpli.
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Zapomniane Deep Purple 23.11.23, 09:02
      Manzarek i jego "Drzwi" odsłuchane, teraz by nie popaść w rutynę, to zabieram się do podsłuchiwania Franka Zappy, dziwnym trafem moja iGraszka go lubi, nie żebym ją przymuszał do słuchania, jak w dzieciństwie mnie mój brat przymuszał do jazzu.
    • czan-dra Re: Zapomniane Deep Purple 27.11.23, 09:42
      Zna Burial Hordes? No pewnie, że nie zna. Nie zna, od razu nie zna, a może i nie zna, to nie powód by krzyczeć na cały kraj że nie zna.
      A teraz to zna, i co?
      • yoma Re: Zapomniane Deep Purple 27.11.23, 12:56
        Cicho, bo zabiorę :D
        • czan-dra Re: Zapomniane Deep Purple 27.11.23, 14:13
          A zabierz, zabierz, jeszcze mi serce wyrwij, i zostaw me truchło na żer hienom.
          Bez muzyki. Tak będę leżał, o, tak.
          • yoma Re: Zapomniane Deep Purple 27.11.23, 15:39
            No nie płakaj. Chcesz, to dam ci Execration na pociechę.

Przeprosiłam!
      • yoma Re: Zapomniane Deep Purple 27.11.23, 13:11
        Ps. Jeśliś się uraził, to szczerze przepraszam. Ale nie znać czegoś to nie wstyd. Ja w tym siedzę ile lat? i nie ma opcji, żebym znała wszystko, bo tego jest po prostu za dużo.

Chociaż jeśli gadam z deathmetalowcem, dziesięć lat na scenie, i on nigdy w życiu nie słyszał (o) Blood Incantation, to coś tu nie gra :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka