1zorro-bis 25.11.09, 14:41 i jak ci sie w Moskwie mieszka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Mr. Swiblowo..... 25.11.09, 15:54 no...Ja ponimaju bez tlumaczenia...toze... Slyszalem, ze Moskwa teraz czysta i wysprzatana... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Mr. Swiblowo..... 25.11.09, 18:37 normalna? eeee, chyba nie! Bo kilka lat temu brudno bylo jak cholera a teraz lsni czystoscia... Odpowiedz Link
swiblowo Re: Mr. Swiblowo..... 26.11.09, 07:56 Nooo jesli tak uwazasz...,widocznie masz ku temu podstawy. Ja od kilku lat specjalnej roznicy nie widze. Z mojej strony noze to przyzwyczajenie. Mogloby byc lepiej. Czasami mam wrazenie, ze czesciej czyszcze buty, niz w nich chodze. Jedno jest pewne. Jakimis wielkimi estetami Rosjanie nie sa. Od paru dni jest deszczowo. Na chodnikach "stoja" kaluze brudnej wody - czego nienawidze. Pewna rekompensata sa wypolerowane marmurowe podlogi w moskiewskim metrze. Odpowiedz Link
g-48 Re: Mr. Swiblowo..... 26.11.09, 00:40 no...Ja ponimaju bez tlumaczenia...toze... > Slyszalem, ze Moskwa teraz czysta i wysprzatana... No wlasnie przed ambasada RFN za duzo twoich ziomkow niszczy zielen czekajac na wizy. Odpowiedz Link