kazuyoshi78 07.02.07, 13:14 Miło było Was poznać, ale ponieważ zakładane przeze mnie wątki obrażają poczucie estetyki założycielki forum, toteż szanując jej prawa postanowiłem się uroczyście pożegnać. Trzymajcie się :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konisko_wielkie Re: Do widzenia :) 07.02.07, 13:44 a gdzie Cie znajde? pojde se z Toba bracie. tu jak nie atak klonow to wybiorcze usuwanie watkow. Odpowiedz Link
piotrkosinski Re: Do widzenia :) 07.02.07, 14:00 Zupełnie nie rozumiem, dlaczego kazuyoshi78 zamierzasz opuścić nasze forum?!? Wydaje mi się, że konisko i kazuyoshi78 powinniście założyć nowe bardziej liberalne forum. Jeśli chodzi o mnie to coraz rzadziej zaglądam na Muranów, właśnie z powodu sposobu moderowania naszego forum. Moje gratulacje. Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Do widzenia :) 07.02.07, 14:09 piotrkosinski napisał: > Jeśli chodzi o mnie to coraz rzadziej zaglądam na Muranów, > właśnie z powodu sposobu moderowania naszego forum. Piotrze, czy trochę nie przesadzasz? Z tego co pamiętam to bardzo mało było przez te dwa lata przypadków usuwania postów/wątków. Chyba, że czegoś nie zauważyłem. Zdaje się, że raz, dawno temu kocio-kocio rzeczywiście coś skasowała. Ostatnio warszawianka_jedna usunęła wątek o molestowaniu. Poza tym poleciały wątki 'kwadrata' - czemu się absolutnie nie dziwię i chyba nikt nie powinien mieć o to pretensji. No i ten 'mocz' założony przez Kazika. Kurcze, brałem udział w dyskusji w tamtym wątku a wcale nie mam pretensji, że zostało to wycięte. Czy przypominasz sobie jakieś interwencje naszych adminek, które były naprawdę dyskusyjne/wątpliwe? Bo ja nie. Odpowiedz Link
tukee a ja tęsknić nie będę bo ...... :))))) 07.02.07, 14:58 i tak się nie rozstajemy :))))) Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: a ja tęsknić nie będę bo ...... :))))) 07.02.07, 15:07 Wpadłam do pracy i co widzę? Porobiło się. Kosina wykrakałeś! Odpowiedz Link
kazuyoshi78 Re: Wiem! Wiem! 07.02.07, 15:09 Pożycze od dziadka okulary +5 dioptrii i wypatrzę w końcu ten mój zaginiony wątek! Odpowiedz Link