krwawymsciciel 01.03.07, 22:41 na anielewicza miedzy smocza a esperanto w jednym oknie na parterze swieci sie choinka. gdyby to byl pierwszy kwietnia a nie pierwszy marca, pomyslalbym, ze to wzrok mi plata primaaprilisowe figle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warszawianka_jedna Re: choinka 01.03.07, 23:40 fajnie ;-) U Pana Warzywko dość długo po Nowym Roku był napis "Wesołych Świąt Bożego Narodzenia" ciekawe czy jest jeszcze ;-) Odpowiedz Link
tukee Re: choinka 01.03.07, 23:44 warszawianka_jedna napisała: > fajnie ;-) > > U Pana Warzywko dość długo po Nowym Roku był napis "Wesołych Świąt Bożego > Narodzenia" ciekawe czy jest jeszcze ;-) A niech on nawet ma przez cały rok. Dobrze sie sprawuje ten nasz "Kabaczek" jak go nazywam :)) Makowiec to ma taki pyszny, ze nie ma nigdzie takiego drugiego na świecie. Bardzo polecam i warzywka tez ma ok. > Odpowiedz Link
vvesna Re: choinka 03.03.07, 10:45 A ja nie polecam, odkąd zobaczyłam, jak "podrabia" ogórki małosolne, o czym już chyba pisałam. Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: choinka 03.03.07, 23:26 krwawymsciciel napisał: > jak mozna podrabiac ogorki malosolne?? Wrzucał brudne surowe ogórki do kubła, w którym były małosolne w zalewie. Odpowiedz Link
tukee Re: choinka 01.03.07, 23:42 no właśnie ja nawet na "Łące" o tym wczoraj pisałam w strsznych historiach, ze u mnie vis a vis tez mają i lampeczki świecą. Ale to nie ta o której piszesz. Moze i ja powinnam wystawić chojarską. Basta, jakaś nowa moda :)) PS Miałeś rację z tym Top Marketem, dziś sprawdziłam. Ale nic to nie poprawiło ichniejszego wizerunku. Paragon na butelki i tak musiałam oddać. Odpowiedz Link
aankaa Re: choinka 03.03.07, 23:07 moja też jeszcze stoi :) - lenistwo. Dobrze, że przestałam zapalać światełka Odpowiedz Link
aankaa choinka sprzątnięta, lampki itp w piwnicy 04.03.07, 21:57 porządek na balkonie zrobiony (włącznie z myciem podłogi). Jak tak dalej pójdzie (temperatura) wystawię pelargonie .... najwyżej szlag je trafi Odpowiedz Link