perphidia 24.09.09, 13:38 dozorca, skretarz stanu w rządzie J. Kaczyńskiego, Krzysztof Filipek ma doradzać zarządowi polskiego radia i zarabiać 9tys zł to jest awans nawet awans reprezentacji Polski w rankingu fifa na 1 miejsce sie przy tym chowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
badivan Re: Awans 24.09.09, 19:58 Ponoc w karty dobrze gra i ma mocny łeb-nawet po kilku flaszkach wsiadzie do traktora i pojedzie po nastepna-takich ludzi sie ceni... Czytajcie niezalezna prase:nowypompon.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Prezio ma takie dziwne imponderabilia 24.09.09, 21:07 Kiedyś porównując sytuację Bondaryka (1 mln z Ery za nic- nierobienie) i Kownackiego (1,5 mln z Orlenu za to samo) stwierdził, że jest różnica między braniem pieniędzy ze spółki prywatnej a państwowej - moralne było dojenie spólek państwowych, a Bondaryk był fe. Więc idąc tą pis.owską łże-logiczną ścieżką Filipek jest OK - doi budżet, a nie jakiś Polsat czy - jak to Lechowski ujmuje - inne WSI24. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Awans 24.09.09, 22:24 odziej napisał: > 5P13RD4L4J-5L3D21U cóż za trudny szyfr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: już całość załapałem 25.09.09, 06:31 ot widzisz pawlo, nie popisałem się i wpis powinien być w innym wątku.... mea culpa, w końcu i ja śledzikiem jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul bez wulgaryzmów, w oryginale było: 5P13PR24J 25.09.09, 22:49 Zaraz się Szpila w7ur9i i pośle wszystko w PiS na oślą ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś