wlap37 06.02.04, 10:10 UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) Drżyjcie i bójcie się nieprawomyślni obywatele wpisywacze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpikulec Re: UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) 06.02.04, 12:56 Gratualcje!!! Rozumiem szampan przy górce czeka. Nie oszukuj, nikt się Ciebie nie przestraszy. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
jjtomi Re: UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) 06.02.04, 17:50 dobra ktoś mi powie co za komedie z tą prywatyzacją? po co to? albo dlaczego? dlaczego nie ma Bielska w spisie regionalnych? w jakim celu niezalogowani nie mogą pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic26 Re: UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) 08.02.04, 09:02 To forum juz teraz padnie Odpowiedz Link Zgłoś
m.nataszy Re: UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) 08.02.04, 19:34 pada, święte słowa!!!!!! co za burak postanowił wszystko zmienić???? czemu nie ma w regionalnych???? proszę o i imiona i nazwiska!!!! pękasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Gratki 09.02.04, 15:30 wlap: Z pierwszej strony: gratulacje; z drugiej strony: nie będziesz pewnie miał za dużo pracy, bo na to forum chyba i tak mało osób zagląda; z trzeciej strony: niezłe jaja z tą ruchawką na forum i śledztwem dotyczącym wpisów. I o moją skromną osobę Cię pytali? Ho, ho... No to w koło jest wesoło... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wch Re: Gratki 10.02.04, 19:14 Prezes to zawsze gdzieś "podpadnie". Kiedyś jakieś fotki też oglądał, pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Re: UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) 09.02.04, 20:18 Wyjaśnienia wkrótce. (ma może ktoś porzyczyć piłkę do metalu? :( Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Trochę wyjaśnień 09.02.04, 23:10 Jakby ktoś pytał dlaczego ja zostałem moderatorem Forum, to ja myślę że specjalnie Gazeta mnie więła bo mam (chwilowe mam nadzieje) duże kłopoty z wymiarem sprawiedliwości własnie odnośnie tego Forum Bielskiego. (ktoś miał diabelski humor) Więc prosze się nie martwić niedługo może także kogoś z was dotknie ten zaszczyt, że zostaniecie moderatorem Forum. no i wtedy ktos na was będzie pisał burak na przykład. Wiec czytajcie uważnie Regulamin, Netykietę i FAQi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.nataszy Re: Trochę wyjaśnień 10.02.04, 09:50 mnie interesuje bardziej od twoich wyjaśnieniń twoje nazwisko, imię i co masz kolego wspólnego z bielskiem podlaskim. poza tym zdecydowanie forum do regionalnych. i jeszcze jedno najwięcej wpisów masz ty:). Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Re: Trochę wyjaśnień 10.02.04, 18:49 nazywam się Wiesiek Michnik, resztę możecie się domyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
jjtomi Re: Trochę wyjaśnień 10.02.04, 20:15 dobra Michnik chyba cie znam :) hmm kiedyś pracowales w kafejce inetowej no nie? moze sie myle ale mniejsza z tym, po prostu troche źle ze Bielsk zniknął ze spisu forów bo jeszcze mniej ludzi tutaj trafi. Co do moderacji też czasami bywa źle bo to co ktoś uznaje za ciekawe kto inny ma w głębokim poważaniu - osobiscie wolę jak jest ciekawiej niz grzeczniej, stąd te glosy sprzeciwów. Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 o moderacji 10.02.04, 20:48 bedzie kasowane tylko to co przekracza regulamin forum, na rarzie jeszcze nic nie skasowałem. nie ma co się o to bać. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena5510 Re: o moderacji 20.10.04, 12:51 Czy wątek pt. "Brezowiec zwariował" w jakiś sposób lamie zasady forum? Jeżeli tak to proszę o skasowanie go. Nie chodzi o obraze burmistrza, czyn pomówienia, ale o to co władza moze, a czego zwyklemu czlowiekowi nie wolno. Widze że watek budzi niesmak i groźby pod moim adresem (art 212 kk). Taże niech zniknie lepiej. porozmawiajmy lepiej o błahostkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jjtomi Re: o moderacji 20.10.04, 19:11 wiesz ciesz się, że o kościelnych nie napisałaś i nie złamalaś paru dogmatów :D nie rób pomówień i nie obrażaj jeśli czegos komuś nie mozesz udowodnić i skończ z tymi gorzkimi żalami ... (przykład: równie dobrze moglaś wpisac w tytule: Berezowiec zwariował? (ze znakiem zapytania i jak przyklad Leppera pokazuje jest to zupełnie co innego) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena5510 Re: o moderacji 20.10.04, 19:20 Jestem początkującym użytkownikiem. Człowiek uczy sie na błędach. Zauważyłam że najlepiej pisać zdaniami pytającymi, wtedy nikt nie nazwie tego twierdzeniem. A pytac o wszystkom można prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 o moderacji 01.11.04, 20:23 od Pazdziernika Forum moderuje moj zastepca pod moim nickiem. (z przyczyn techniczno finansowych nie mam stalego netu) Prosze o wiecej kultury i umiaru przy pisaniu postow. a mego zastepce o niestronniczosc i zapobieganie "pozarom" a nie ich podzeganie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pruspawel Re: o moderacji 02.11.04, 12:14 Myślę, że warto byłoby ujawnic kto jest tym "zastępcą"... Znając życie zaraz ktoś weźmie się za śledztwo, kto jest nowym moderatorem i zaczną sie mnożyc różne zarzuty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
siwres Re: o moderacji 03.11.04, 12:49 Dokładnie. Ten Pan ma rację. Może by się ten "zastępca" ujawnił bo i tak na tym forum to jakaś spiskowa teoria dziejów się uskutecznia. Pozrawlajem z prazdnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: o moderacji 05.11.04, 16:42 Witam, Z tego co czytam widze, ze dokonala sie tutaj utajniona podmiana moderatora. W zwiazku z tym mam pytanie: czy forumowicze zauwazyli jakies zmiany, ktore zaszly po wspomnianej zmianie. Jezeli uwazacie, ze nie wszystko funkcjonuje tak dobrze, jak funkcjonowalo wczesniej - dajcie mi znac. Jezeli forum w dalszym ciagu funkcjonuje jak nalezy - w takim wypadku uwazam, ze jedynym problemem jest to, ze nowy moderator nie powiedzial niczego o sobie. I o to bym go prosil. Pozdrawiam, jabbur -------------------------------------- "The Brigher Light, The Darker Shadow" moderacja: gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
s-wis.p-sia Re: o moderacji 05.11.04, 22:45 jabbur napisał: > Z tego co czytam widze, ze dokonala sie tutaj > utajniona podmiana moderatora. W zwiazku No właśnie. To tak może być? Moderatorem zostaje np. Kulczyk, a potem nagle okazuje się, że moderuje Ałganow?! (nazwiska zupełnie przykładowe). Coś tu chyba jest nie tak? > z tym mam pytanie: czy forumowicze zauwazyli > jakies zmiany, ktore zaszly po wspomnianej > zmianie. Jakich zmian? Spójrz na forum. Czy wygląda ono jakby tu był jakiś administrator? > Jezeli uwazacie, ze nie wszystko funkcjonuje tak > dobrze, jak funkcjonowalo wczesniej - dajcie mi znac. Nie wiem czy dobrze, ale jest tak jak wcześniej. > Jezeli forum w dalszym ciagu funkcjonuje jak nalezy - > w takim wypadku uwazam, ze jedynym problemem jest to, > ze nowy moderator nie powiedzial niczego o sobie. > I o to bym go prosil. Mam nadzieję, że to nie jest user "serwispodlasia". Stosował on na tym na forum groźby karalne - jest oddzielny wątek temu poświęcony. > Pozdrawiam, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) 10.02.04, 18:26 Starczy tego dobrego - wlap37 zrezygnuj - dość tej prywaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konradts Re: UUUUUaaaaaa zostałem szefem Forum !! :)) 10.02.04, 21:36 ale się pozmieniało , no zobaczymy? pozdrowka k. Odpowiedz Link Zgłoś