Dodaj do ulubionych

Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ?

12.02.04, 13:45
Cześć! Miło mi , że mogę być na tym forum. Przez 19 lat mieszkałam w Bielsku
Podlaskim. Chodziłam do SZP nr 1. Klasa I-II wych. P. Ambrożewicz, następnie
IV-VIII P. Jolanta Zimnoch.Potem po skpończeniu LO im. Tadeusza Kościuszki
( jestem rocznik 1977- wychowawcą była P. Kiluk ) wyjechałam do Siedlec,
gdzie studiowałam na Akademi Podlaskiej kształcenie zintegrowane. Obecnie
jestem szczęśliwą mężatką, mam kochającego Męża, a w maju spodziewamy się
córeczki.
Moje marzenia spełniły się. Mimo trudnej sytuacji na rynku od 3 lat pracują i
nadal dokształcam się. Mam już skończone 3 fakultety.
Obecnie mieszkam w Świebodzicach ( k. Wałbrzycha) z dala od rodziców i
rodzeństwa (zostali w Bielsku). Do Bielska przyjeżdzam tylko na wakacje.
Wiem, że od niedawna czynny jest basen kryty, największa atrakcja BP.
Chciałabym nawiązać kontakt z moimi rówieśnikami (i nie tylko).
Dowiedzieć się jaka jest sytuacja na rynku pracy. Czy pomimo skończonych
studiów macie szansę na pracę, w ramach akcji Pierwsza praca?
Może uda mi się nawiązać kontakt z osobami z mojej klasy?
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • panelka Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 12.02.04, 16:33
      o rany ja nie pamiętam kto był moim wychowawcą w podstawówce:) może nie chcę
      pamiętać:) podobnie jak ty nie mieszkam w bielsku, nie pracuję, zajmuję się
      dzieckiem, kończę drugie studia, nie jestem z twojego rocznika ale łaczy nas
      liceum. co do atrakcji w bielsku - smutne i żenujące to co napisałaś - ale może
      niech się wypowiedzą osoby tam mieszkające. pytasz o pierwszą pracę? -
      prowadzisz sondaż? a moze chcesz się przenieść????? trochę nie czaję twojego
      rozumowania ale..... nie mam trzeciego fakultetu.
      pozdrawiam
      powodzenia....
    • wlap37 Rocznik '77- 13.02.04, 09:20
      Taa, Kochamy panią J. Zimnoch!!! fajnie by było gdyby ktos odkrył co ona teraz
      porabia.
      Jeśli ktokolwiek szuka szuka znajomych ze szkoły to jest do tego taki specjalny
      serwis www.przyjaciele.info/
    • wlap37 Rocznik '77 13.02.04, 12:24
      Aha zapomniałem o najważniejszym. Czy trzy fakultety na pewno Ci wystarczą?
      Myślę że powinnaś zrobic jeszcze co najmniej z sześć. :)
      • ivvonia Re: Rocznik '77 17.02.04, 15:29
        Jeśli nie zrozumiałeś treści mojego listu przeczytaj go jeszcze raz! Poznając
        współczesną sytuację na rynku pracy, myślę,że każdy kolejny fakultet daje
        szansę na stałą pracę, jeśli poważnie traktuje się powieżone obowiązki. Życzę
        powodzenia!
        • pruspawel Re: Rocznik '77 19.02.04, 08:09
          troche luzu koleżanko
          To co tutaj wypisujesz to jakies brednie. Twoim zdaniem trzy fakultety
          gwarantują pracę. Mogę ci udowodnić , że są ludzi co nie mają żadnego fakultetu
          i zarabaja kupe kasy. Moze pochwalisz sie nam swoim wyksztalceniem. jakie to
          fakultety. Już wiemy ze uczylas sie w Siedlcach. Ambitnie, no, no...
          Nie wiedzialem, ze dyplom z Siedlec jest tak cenny na rynku pracy. Musze sie
          zastanowic nad rzuceniem w cholere mojej Jagiellonki. I wyjazd do sidlec
          Chill out
          • ivvonia Re: Rocznik '77 19.02.04, 18:48
            pruspaweł. Nie napisałam, że trzy fakultety gwarantują pracę. Czytaj uważnie!
            Dają szansę, a to już jest duża różnica. Nie rozumiem o co się tak irytujesz?
            Czyżby egzaminy stres sesji egzaminacyjnej! Troszeczkę kultury!
          • hajdis Re: Rocznik '77 14.12.04, 23:02
            pruspawel napisał:

Moze pochwalisz sie nam swoim wyksztalceniem. jakie to
            > fakultety. Już wiemy ze uczylas sie w Siedlcach. Ambitnie, no, no...
            > Nie wiedzialem, ze dyplom z Siedlec jest tak cenny na rynku pracy. Musze sie
            > zastanowic nad rzuceniem w cholere mojej Jagiellonki. I wyjazd do sidlec
            > Chill out

HA HA HA. I co kolego rzuciłeś tę Jagiellonkę czy nie??? ;D
            Bo przeciez dyplom z Siedlec jest gówno warty w porównaniu z dyplomem
            z "JAGIELLONKI". Tylko kolezanka taki dyplom ma a ty nie i ciekawe czy będziesz
            mial jakikolwiek?! Oczywiscie życze ci żebyś za pare lat zdobył jakiś dyplom i
            mial czym sie pochwalić, a tymczasem śmieszne to co piszesz. Bo sam chyba wiesz
            że dziś mozna być studentem Jagiellonki, a jutro juz nie, i po co się tak
            mądrzyć ha?
        • wlap37 Re: Rocznik '77 19.02.04, 21:40
          bliźniaczki w klasie D ? jakoś nie przypominam sobie. Ja uczyłem się całą
          podstawówke w C.
          PS. Czy mając trzy fakultety można na forum pisać "powieżone"? Całe szczęście że
          w angielskim nie ma takiej ortografii prawda? :))
          • szpila555 Re: Rocznik '77 19.02.04, 23:39
            Były bliźniaczki!
    • kaukonsky Stara wiara 15.02.04, 17:55
      Cześć Iwonko!
      Jeśli dobrze poznaję, to przez osiem lat sąsiadowaliśmy na liście uczniów - z
      tej strony Krzysiek. Aha, zapomniałaś o trzeciej klasie podstawówki w BEP-ie i
      pani Jadwidze Górskiej-Wiercińskiej! Do dzisiaj uczy w 'Jedynce', tylko że to
      już gimnazjum, a nie SP.
      Mieszkasz w Świebodzicach?! Fiu, fiu, to całą Polskę przewędrowałaś. Widzę, że
      Ci tam dobrze. Pewnie masz też cieplej, niż my tu na północnym wschodzie...
      Sytuacja na bielskim rynku pracy jest formalnie niemal rewelacyjna. Bezrobocie
      mamy najniższe na Podlasiu zaraz za Siemiatyczami, plasujemy się grubo powyżej
      przeciętnej krajowej. Ale to oczywiście wszystko tylko na papierze, bo tak
      naprawdę jest wielkie bezrobocie ukryte: wyjazdy na Zachód, 'pracujący' na
      roli, wiele osób nie zarejstrowanych, bo co dziś daje samo zarejestrowanie się?
      Prywatnie - mężą nie mam ;-) pracuję, pomimo tego, że nie mam świadectwa
      ukończenia żadnych studiów. I tyle.
      Pozdrawiam i zapraszam częściej w rodzinne strony. Domek ciasny, ale własny.
      Hej!
      • ivvonia Re: Stara wiara 17.02.04, 15:07
        Witaj Krzysiek! Dzięki za odpwowiedź. Czy to Ty siedziałeś na chemii na
        ostatniej ławce z Mariolą K. i Piotrkiem K.? Chyba tak - innego Krzyśka nie
        mieliśmy. Miło mi, że odezwałeś się przez Internet. Utrzymujesz kontakty z
        innymi z podstawówki? Słyszałam co nieco o niektórych, ale ci co zostali w
        Bielsku siedzą w domu. Bardzo miło wspominam Panią Jolantę Zimnoch - dla mnie
        była wzorem wychowawcy. Może dlatego zdecydowałam się na pracę z dziećmi.
        Jestem nauczycielką. Mam swoją klasę II B, uczę także języka angielskiego kl I-
        III. Zrealizowałam swoje marzenia. Lubię swoją pracę. Na szczęście ją mam. W
        Bielsku nie miałabym jakichkolwiek szans. Moja siostra bliźniaczka po
        skończeniu studiów trzeci rok nie ma pracy. Dlatego byłam ciekawa jak moi
        rówieśnicy radzą sobie w ciężkich czasach w tak małym miasteczku, bez
        perspektyw. A co u Ciebie? Siła Internetu jest potężna. POZDRAWIAM.
        • wlap37 Stara wiara 25.02.04, 07:45
          Coś mi "świta". Mieszkałaś może na Kazimierzowskiej ?
    • jjtomi Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 15.02.04, 22:47

> Podlaskim. Chodziłam do SZP nr 1. Klasa I-II wych. P. Ambrożewicz, następnie

znaczy się Lucky Luck? :) którego znam z SP2

> IV-VIII P. Jolanta Zimnoch.Potem po skpończeniu LO im. Tadeusza Kościuszki
      > ( jestem rocznik 1977- wychowawcą była P. Kiluk ) wyjechałam do Siedlec,

to się klasa troche porozjeżdzała, a w Siedlcach Leśnika i Lutka moze
      widywalas ;) może, hmm a moze i jeszcze kogoś, ogólnie z klasy mało kto
      kontakty utrzymuje, niektózy za granicą, niektórzy w Bielsku, niektórzy w
      Białym, niektórzy pod Koszalinem :) i jak sie okazuje ktoś pod Walbrzychem,
      więcej nie wiem

pozdrawiam
      • ivvonia Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 17.02.04, 15:23
        jjtomi Widywałam,ale dosyć rzadko.Wydaje mi się, że tylko oni i ja wraz z moją
        siostrą ( jeśli chodzi o rocznik 77) studiowaliśmy w Siedlcach. Wiem też,że
        jeden chłopach z naszej klasy postanowił zostać księdzem. Będąc na wakacjach (
        sierpień 2003 r) w Bielsku spotkałam Agnieszkę K. Miło nam się rozmawiało.
        Spotkałyśmy się w sklepie przez przypadek. Też nie wie co dzieje się z osobami
        z naszej klasy, mimo, że mieszka w Bielsku.
        A Ty jjtomi uczyłeś/aś się ze mną w klasie?
        POZDRAWIAM
        • jjtomi Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 23.02.04, 14:49
          a owszem, tomek jestem, tudzież stopi, chwalić sie nie będę bo nie ma czym, ale
          zyje sobie powolutku i jakos tam leci.

pozdrawiam
          • ivvonia Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 01.03.04, 22:02
            Hej jjtomi. Co u Ciebie słychać? Nie przypuszczałam, że poprzez Internet można
            nawiązać kontakt z klasą z LO. Cieszę się, że się odezwałeś. Czy wiesz co
            dzieje się z pozostałymi osobami z klasy? Czy planowany jest jakiś zjazd? Nie
            mam kontaktu z osobami z Bielska. Gdy przyjeżdzam z Mężem, odwiedzamy przede
            wszystkim naszą rodzinkę i znajomych. Pokazuję mu jak wygląda Bielsk, w którym
            mieszkałam przez 19 lat. Byliśmy nawet w LO, zeszłego lata. Ale się zmieniło!
            Opowiadałam Mężowi wiele zabawnych sytuacji związanych z naszą klasą. Pamiętasz
            jak na chemii Kaśka, która później przeniosła sie do innej klasy (chyba
            humanistycznej) schowała się pod stół, bo nie chciała odpowiadać? Kiedy o tym
            myślę uśmiecham się. Ciebie też miło wspominam. POZDRAWIAM
            • jjtomi Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 26.06.05, 15:26
              > Opowiadałam Mężowi wiele zabawnych sytuacji związanych z naszą klasą.
              Pamiętasz
              > jak na chemii Kaśka, która później przeniosła sie do innej klasy (chyba
              > humanistycznej) schowała się pod stół, bo nie chciała odpowiadać? Kiedy o tym
              > myślę uśmiecham się. Ciebie też miło wspominam. POZDRAWIAM

tak, najfajniejsza była Kaśki mina jak ją ś.p. nauczycielka "Trusia" wyciągnęła
              spod tego stołu
    • doktorpajchivo Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 19.02.04, 12:51
      pozdrawiam serdecznie i proszę bez kłótni!!:P
    • kb.b Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.02.04, 20:28
      Cześć. Chyba poznaję, kim jesteś, chociaż nie jestem z rocznika'77, ale łączy
      nas liceum. Poza tym Bielsk to małe miasto. Zgadzają mi się pewne podane przez
      Ciebie dane. Gratuluję udanego życia osobistego i zawodowego. tylko
      pozazdrościć. Twoja wypowiedź tchnie takim optymizmem, że chyba nie masz w
      ogóle problemów. Ja też nie mieszkam od dawna w Bielsku. Ale nie wyniosłam się
      na drugi koniec Polski, więc bywam tam częściej
      • szpila555 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.02.04, 21:00
        Więc prosimy o więcej szczegółów! ;))))))
        • obserwer11 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 06.06.05, 23:23
          Szpilka 555
          Jakie bliźniaczki masz na myśli ?
          Swoje własne ?
          Co to za wyczerpująca odpowiedź _ były bliźniaczki ?
        • obserwer11 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 06.06.05, 23:39
          Szpilka 555
          przecież ty jesteś z innej epoki ! coś z lat 60-tych zgadłem
      • ivvonia Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 01.03.04, 22:14
        kb.b napisała:

> Cześć. Chyba poznaję, kim jesteś, chociaż nie jestem z rocznika'77, ale łączy
        > nas liceum. Poza tym Bielsk to małe miasto. Zgadzają mi się pewne podane
        przez
        > Ciebie dane. Gratuluję udanego życia osobistego i zawodowego. tylko
        > pozazdrościć. Twoja wypowiedź tchnie takim optymizmem, że chyba nie masz w
        > ogóle problemów. Ja też nie mieszkam od dawna w Bielsku. Ale nie wyniosłam
        się
        > na drugi koniec Polski, więc bywam tam częściej

Tak, jestem szczęśliwa. Mam kochającego Mężą, wkrótce za za 3 miesiące pojawi
        się nasza kochana Kruszynka. Mam wokół siebie życzliwych ludzi. Codziennie
        spotykam się z moimi małymi urwisami, wspólnie rozwiązujemy problemy, uczymy
        się jak właściwie się zachowywać na przerwie, czy na lekcji. Dużo się od nich
        uczę, często śmiejemy się z wielu zabawnych sytuacji. Dzieci są kochane.
        Myślę, że tylko upór w dążeniu do celu, jasno sprecyzowane marzenia pomagają w
        życiu osiągnąć to co planujemy. No i najważniejsze - trzeba starać się myśleć
        pozytywanie i nie martwić się na zapas.
        Tęsknię jednak za Rodzicami, Rodzeństwem, szczególnie za moją Siostrą. Telefony
        nie dają tyle radości co bezpośredni kontakt z najbliższymi. ZYCZĘ POWODZENIA.
        • aaron.m Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 05.03.04, 18:06
          Ble, ble, ble... Dziewczyno, opanuj się. Już dawno nie czytałem tak naiwnej
          wypowiedzi. To tak pretensjonalne, że aż niedobrze się robi. Powinnaś zająć się
          pisaniem tanich romansów
    • przemek.kunicki Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 22.03.04, 22:41
      Witam kolezanke :-) Jam o roczek starszy ale jeszcze bez meza :-) Ani dziecka :-
      ) i tego wszystkiego o czym tak ciekawie piszesz :-) W kazdym razie pozdrawiam
      wszystkich wychowankow :-)
      • lidqa Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 14.12.04, 16:40
        A ja jestem z "C" klasy. I za chiny nie pamietam jak miala na nazwisko moja
        wychowawczyni :D Rosyjskiego uczyla. Z "A" klasy ot iwem co robi Kasia - uczy
        matmy :D JA jestem Anka, tez ucze matmy tylko ze w Katowicach. Mąż i syn po
        jednej sztuce. Tomek T z mojej klasy pracuje w Warszawie i tyle wiem. Jesli sie
        tu ktos jeszcze zaplącze to bardzo bym chętnie zobaczyla.

czy nasze LO nadal robi zjazdy absolwentow? i czy nasz rocznik bedzie taki
        zjazd mial?
        • jjtomi Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 17.12.04, 11:37
          rosyjskiego? Wlodzimirow? :) fr.. hmm

a co do Kasi chodzi Ci o tą Kasię która matme studiowala? o ile pamietam bo
          byly ze 3 czy 4 Kasie w "A" :] przynajmniej w pierwszej klasie. z tego jedna
          odeszlą do D, druga niestudiowala matmy, trzeciej nie pamietam ;)

Zjazdy są co pare lat, zjezdzają się raczej te starsze roczniki, z naszego
          czasami sie kogos w bielsku spotka, z niektórymi sie ma kontakt a z wiekszoscia
          nie

rocznik 78 robił jakis zjaździk swego czasu, przynajmniej z jednej klasy ale
          mało ludzi sie stawilo
        • kaukonsky Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 18.12.04, 23:10
          Lidqa: Ania J. czy Ania L.?
          Katowice - daleko... Ale czy do tego stopnia, by zapomnieć o Frośce? ;-)
          Szkoda, że wasz piłkarski GKS zwolnił trenera Boreckiego. Też chłop był z
          Bielska. Widać śląskie powietrze służy bielszczanom. :-)
    • mlola1 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 06.06.05, 10:17

ivvonia napisała:

> Cześć! Miło mi , że mogę być na tym forum. Przez 19 lat mieszkałam w Bielsku
      > Podlaskim. Chodziłam do SZP nr 1. Klasa I-II wych. P. Ambrożewicz, następnie
      > IV-VIII P. Jolanta Zimnoch.Potem po skpończeniu LO im. Tadeusza Kościuszki
      > ( jestem rocznik 1977- wychowawcą była P. Kiluk ) wyjechałam do Siedlec,
      > gdzie studiowałam na Akademi Podlaskiej kształcenie zintegrowane. Obecnie
      > jestem szczęśliwą mężatką, mam kochającego Męża, a w maju spodziewamy się
      > córeczki.
      > Moje marzenia spełniły się. Mimo trudnej sytuacji na rynku od 3 lat pracują i
      > nadal dokształcam się. Mam już skończone 3 fakultety.
      > Obecnie mieszkam w Świebodzicach ( k. Wałbrzycha) z dala od rodziców i
      > rodzeństwa (zostali w Bielsku). Do Bielska przyjeżdzam tylko na wakacje.
      > Wiem, że od niedawna czynny jest basen kryty, największa atrakcja BP.
      > Chciałabym nawiązać kontakt z moimi rówieśnikami (i nie tylko).
      > Dowiedzieć się jaka jest sytuacja na rynku pracy. Czy pomimo skończonych
      > studiów macie szansę na pracę, w ramach akcji Pierwsza praca?
      > Może uda mi się nawiązać kontakt z osobami z mojej klasy?
      > Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

Cześć Iwona!
      uczyłam się z Tobą w podstawówce w jednej klasie, jak będziesz miała ochotę to
      napisz do mnie (kieruję to równiez do innych osób, które z nami uczyły się).
      Piszcie na: mlola1@gazeta.pl. Pozdrawaiam
      • kaukonsky Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 10.06.05, 02:10
        "mlola" = Mariola??
        • mlola1 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 15.06.05, 15:18
          kaukonsky napisał:

> "mlola" = Mariola??

ZGADŁEŚ!!!!!!!!!!
          • doktorpajchivo Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 15.06.05, 17:00
            mlola1 napisała:

> kaukonsky napisał:
            >
            > > "mlola" = Mariola??
            >
            >
            > ZGADŁEŚ!!!!!!!!!!

spokojnie nie trzeba tak krzyczeć ... :P
          • wlap37 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 20.06.05, 14:16
            Mariola !!!

Ja sie z Toba nie uczylem. ale silnie "durzylem" !!
            a, Ty niewdzieczna taka wyszlas chyba za Warszawiaka (??)
            sadze ze masz juz dwojke dzieci :) ? tez jestes szczesliwa mezatka i mama ?
            Cmok. Wojtek (Ha)
            • kaczuszka21 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 20.06.05, 15:50
              A ja za miesiac wychodze wlasnie za jednego z absolwentow rocznika 77, o ktorym
              zreszta byla tu juz mowa.
              Taki rudy jeden;)
              pozdrawiam serdecznie:)
              • kaukonsky Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 20.06.05, 16:15
                Kaczuszka21: "taki rudy jeden, o którym była mowa" = Tomek T. ?? :-D
              • doktorpajchivo Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 20.06.05, 16:29
                za Tomaszk T. ... pozdrów Go ode mnie, bo zacny z Niego człowiek :D
            • mlola1 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 20.06.05, 16:02
              Jaki Wojtek???? miło byłoby wiedzieć kto we mnie "durzył" się:):):) ujawnij się
              a w zamian jak spotkam Cię w Bielsku to będę bardziej usmiechać się:):):)
              Chociaż nie ukrywam, że ostanio raczej trudno jest mnie spotkać w rodzinnym
              mieście, bo bardzo rzadko w nim bywam.

Z Warszawą jestem jedynie na tyle związana, że od kilku lat tam mieszkam a
              dzieci jeszcze nie mam.
              pozdrawiam
              Mariola
              • kaczuszka21 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.06.05, 09:48
                Tak, tak, Tomek T. :-)
                pozdrowie go bardzo chetnie i dzieki za mile slowa.
                • doktorpajchivo Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.06.05, 09:53
                  kaczuszko21 a powiedz skąd Ty jesteś i jak poznałaś Tomaszka ??
                  • kaczuszka21 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.06.05, 10:02
                    No 100liczanka ze mnie;)
                    a pozalismy sie drugiego dnia studiow.

A Ty - chodziles z Tomkiem do klasy?

pozdrawiam bardzo serdecznie:)
                    • doktorpajchivo Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.06.05, 10:15
                      kaczuszka21 napisała:

> No 100liczanka ze mnie;)
                      > a pozalismy sie drugiego dnia studiow.
                      >

<lol>

> A Ty - chodziles z Tomkiem do klasy?

niestety nie miałem tej przyjemności... jestem od Tomaszka młodszy o dwa
                      lata ... dawno Go nie widziałem :(
                      >
                      > pozdrawiam bardzo serdecznie:)

ja również bardzo serdecznie pozdrawiam :)
                      • kaczuszka21 Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.06.05, 10:26
                        Ja tez jestem 2 lata mlodsza:)
                        a w przyszlym tygodniu bedziemy pewnie w Bielsku
                        • doktorpajchivo Re: Rocznik '77- LO im. T. KOŚCIUSZKI CO SŁYCHAĆ? 21.06.05, 10:35
                          a mnie już nie będzie w Bielsku ... no cóż pozdrawiam serdecznie i życzę dużo
                          szczęścia na nowej drodze życia :)
                    • kaukonsky Tomek 21.06.05, 23:25
                      Miałem przyjemność uczyć się z Tomkiem w jednej klasie liceum przez cztery
                      lata. I, przyznam - jak mało kto - zaimponował mi swoim światopoglądem. Nie
                      biało-czarnym, jaki lubi większość ludzi, ale swoim "autorskim" :-) A już akcje
                      postbiwakowe, z butlami na wyspie w Stupnikach na Narwi, to był prawdziwy
                      majstersztyk :-) Ale to inny temat ;-P
                      Pozdrawiam Tomka i jego Rodzinę!
                      • kaczuszka21 Re: Tomek 22.06.05, 09:18
                        Jest mi na prawde niezwykle przyjemnie i milo to wszystko czytac. Niestety
                        Tomek nie za bardzo ma teraz czas na siedzenie w biurze (=przy internecie),
                        wiec obiecalam mu, ze wydrukuje to forum, bo on nie chcial mi uwierzyc, ze stal
                        sie przedmiotem dyskusji na forum i to jeszcze w takim milym wydzwieku.
                        Mam nadzieje, ze bede miala mozliwosc spotkac Was wszystkich wkrótce - a jesli
                        bedziecie w Warszawie w lipcu, to chetnie podam dokladniejsze namiary na nasz
                        slub (ale to juz na privie).
                        pozdrawiam bardzo serdecznie:)
                        ps. Hmmm ciekawie zabrzamialo z ta akcja na wyspie - musze koneicznie Tomka
                        popytac;)
                        • doktorpajchivo Re: Tomek 22.06.05, 10:02
                          kaczuszko21 poproś Tomka, żeby opowiedział Ci historyjkę o Tomku Ż. -->
                          świetnie ją opowiada, a już przednio by było, gdyby uczynił to z pomocą
                          Radosława J. :D
                          • kaczuszka21 Re: Tomek 22.06.05, 10:11
                            Hmmm, poprosze poprosze, a Radka (nota bene naszego swiadka) to zobacze dopiero
                            na slubie chyba.
                            Kurcze, ale sie z Wami fajnie gada:)
                            • doktorpajchivo Re: Tomek 22.06.05, 10:14
                              z Tobą też bardzo miło się konwersuje ... pozdrawiam Cię serdecznie i obiecaj
                              mi jedno, że będziesz opiekowała się Tomaszkiem :)
                              • kaczuszka21 Re: Tomek 22.06.05, 10:36
                                OOObiecuje!!!!! I namowie go, zeby sie tu odezwal. ewentualnie jesli chcecie
                                cos mu napisac, to zapraszam na moj gazetowy email.
                                • doktorpajchivo Re: Tomek 22.06.05, 10:42
                                  namów Tomaszka, namów ... z wielką przyjemnością przeczytam co ów zacny
                                  człowiek napisze :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka