markochmeleski.1 08.06.11, 18:52 wątek o smrodzie ocenzurowany :) no q..wa Miś mi się przypomniał :) i "rozmowy kontrolowane" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwy62 Re: Szpila z braku fajek stał się nieobliczalny 08.06.11, 21:34 a ten "gó...any" watek, jak zostal wywalony, to gdzie go umieszczony...? czy wywalono na zawsze...? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Szpila z braku fajek stał się nieobliczalny 08.06.11, 21:49 ja nie wiem. Wiem że istnieje ośla ławka to może tam. interesuje mnie tylko jaki to punkt regulaminu wątek naruszał? Przecież nikogo tam nie obrażano a wręcz przeciwnie zaczęto dyskutować nad problemem. Coś faktycznie jest nie tak z tą wolnością słowa Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Nie jestem pewien czy to byl szpila ale moze ... 08.06.11, 22:50 tego watku nie ma na Oslej - zostal definitywnie usuniety Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Szpila z braku fajek stał się nieobliczalny 09.06.11, 00:46 Podwiesiłem dzisiaj dwa wątki u góry, wypraszam pawlo insynuacje które wysuwasz w stosunku do mojej osoby. Być moźe system usunął wątek ze względu na zwroty kojarzone z wulgaryzmami. Przywróciłem wątek, był tylko ukryty. Poza tym mi też śmierdzi koło PZW SUM Bielsk Podlaski Wędkarski Serwis Podlasia Bielsk Podlaski Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Szpila z braku fajek stał się nieobliczalny 09.06.11, 01:40 Szpilo dlaczego notorycznie zdejmujesz watek ze zdjęciami z afisza??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Szpilo, dlaczego permanentnie ignorujesz Mexica? 15.06.11, 17:34 To nie pierwsze jego pytanie personalnie skierowane do Ciebie, na które nie udzielasz odpowiedzi. Pojęcia nie mam, co to jest "wątek ze zdjęciami z afisza", dla zasady się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Szpila z braku fajek stał się nieobliczalny 09.06.11, 09:44 szpila555 napisał: > Być moźe system usunął wątek ze względu na zwroty kojarzone z wulgaryzmami. > Przywróciłem wątek, był tylko ukryty. Ciekawy to system - klikanie na kosz guzik daje ale system sam z siebie usuwa tematy Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Bardzo Sz. Moderatora przepraszam za insynunuacje 09.06.11, 18:45 Wprawdzie niezbyt rozumiem - system schwycił wątka, samodzielnie - nie informując modera - dał mu kopa w kosmos, a następnie wątek nawdychawszy się helu i wyzbywszy wulgaryzmów wrócił jako podwieszony. Nie nadążam - bol`szaja tiechnika jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Bardzo Sz. Moderatora przepraszam za insynunu 09.06.11, 19:35 eeeeeeeeeee...to mało! U mnie internet śmiga nawet jak odłączę kabelek z gniazdka ...he, he A co do wątku...archiwum X !!! Odpowiedz Link Zgłoś