raffka 20.05.04, 16:02 Dobry czy zły? chodzicie czy omijacie szerokim łukiem? tanio czy wcale nie tak bardzo? co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonac80 Re: kaufland 24.05.04, 20:14 Ja od czasu do czasu zachodzę. Mozna trafić na fajne promocje. Poza promocja to ceny kształtują się różnie. Podoba Mi sie to ,że gazetkę do somu przynoszą i mogę najpierw zobaczyć ,czy jest cos godnego uwagi. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bacik606 Kaufland = chamska ochrona!!!! 05.04.05, 15:16 Ja juz nie chodze do kauflandu, po tym jak zostałem dwa razy bezpodstawnie zatrzymany prze pracowników ochrony i podejrzany o kradzież!!! Co prawda Kaufland umie sie zachować, bo w odpowiedzi na moja skarge dostałem listowne przeprosiny ale nie zmienia to faktu, ze ochronę maja do d.... To nie jest jednostkowy przypadek, bo w odpowiedzi na druga moja skargę dzwonił do mnie szef ochrony Kauflandu na cała Polskę i powiedział, ze z Hajnówki napływa najwiecej skarg na pracowników ochrony... No cóż, jak sie przyjmuje idiotów po podstawówce, to takie sa skutki.... Nikomu nie doradzam tego sklepu, ale uwazajcie. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiciakolarz Re: Kaufland = chamska ochrona!!!! 21.04.05, 14:21 Jeśli chodzi o sam sklep,to jest w porządku.Mam tylko jedno ale do ochrony w tym sklepie.Chodzi o to,że oni zachowują sę jak mój rower,kiedy jadę z prędkością ok.60km.Czepiają się bez podstawy,a jeżeli już kogoś zatrzymają,to nie chcą powiedzieć o co chodzi,co było w moim przypadku chamskie.Człowiek przecież ma prawo wiedzieć za co został zatrzymany,prawda?Tak to jest,ja się nie ma wykształcenia,i przyjmuje szię ludzi ze wsi,którzy pewnie jeszcze nie umieją czytać i pisać tak jak nasza policja(oczywiście dzielna). Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Kaufland = chamska ochrona!!!! 23.04.05, 02:02 byłem tam kilka razy ale ekscesów z ochroną nie miałem sklep jak sklep.................. Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: kaufland 31.03.05, 19:59 Czasem chodzę, ale raczej buble tam sprzedają. Wolę supermarket PSS Społem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: kaufland 08.04.05, 19:58 sklep jak wiele innych, no w H-ce może troszke większy, nic szczególnego, towary jedne lepsze inne gorszej jakości, standart ciekawostką jest to, że na bazarku np. sałatę lub ogórki można kupić właśnie z kauflandu, naturalnie z odpowiednią marżą, tak postępują hajnowscy kupcy, no ale przecież mamy prawo rynku Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: kaufland 09.04.05, 11:38 kuna00 napisał: [...] > ciekawostką jest to, że na bazarku np. sałatę lub ogórki można kupić właśnie z > kauflandu, naturalnie z odpowiednią marżą, tak postępują hajnowscy kupcy, no > ale przecież mamy prawo rynku Takie postępowanie kupców hajnowskich, dowodzi, że nie myślą oni o własnej przyszłości, bo w ten sposób doprowadzają do bankructwa lokalnych dostawców. Jeśli ma być walka między handlowcami, to nie można rezygnować z własnych producentów. Lecz do takiej postawy trzeba mieć odrobinę więcej wyobraźni. Czasem trzeba troszkę stracić, by później mieć z czego żyć. Lecz to już nie moje zmartwienie. Chociaż żal, że to tak funkcjonuje. Pamiętam walkę kupców przeciw "Kauflandowi" i lament, jaki podnosili, że taki duży sklep spowoduje upadek innych małych, rodzinnych firm. A dziś zastępca tego stowarzyszenia, co tak broniło się przed konkurencją, kupuje workami ziemniaki, by je sprzedać we własnym kiosku. Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: kaufland 09.04.05, 15:29 wogole bez sensu robia.. towary na bazarku kupuje z zalozeniem ze sa lepszej jakosci niz w hipermarkiecie jezeli stwierdzam ze ich jakosc jest rownie marna to po co mam placic wiecej kupcy w ten sposob podcinaja sobie galaz "jak myslisz kto byl lepszy z matmy ??" :) Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: kaufland 09.04.05, 15:38 nie przepadam za kauflandem bo traktują cię jak potencjalnego złodzieja obserwują itp. rzadko tam chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: kaufland 12.04.05, 21:28 Osobiscie wolę mniejsze sklepy, gdzie nie jestem anonimowym, jednym z tysiąca klientów, ale szanowanym panem klientem. I sprzedawczynie pięknie się uśmiechają. Wiem, służbowo, ale zawsze to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
gendzo Re: kaufland 09.05.05, 07:02 Sklep bardzo fajny,ochrona również poza jednym, że gazety reklamowe nie docierają na czas do ościennych miejscowości takich jak moja Narewka, a jest to dość duża miejscowosć.Dostarczane one są w niedzielę albo późnym wieczorem w sobotę,czyli jak wszystkie towary z promocji zostaną wysprzedane.WSTYD HAJNÓWKA, JAKICH WY ZATRUDNIACIE PRACOWNIKÓW DO PROMOCJI TOWARÓW!!!!!!!!??????????????????????????? A GDZIE JEST KIEROWNICTWO, KTÓREMU JUŻ WIELOKROTNIE TELEFONICZNIE SKŁADANO W TEJ SPRAWIE REKLAMACJE i SKARGI?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
raffka ;D 27.04.05, 16:23 hajnowkaa.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?283128 natchęło mnie, nie moglam się oprzeć ;) ;D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: kaufland 27.05.05, 20:57 raffka napisała: > Dobry czy zły? chodzicie czy omijacie szerokim łukiem? tanio czy wcale nie nie chodzę, bo nie lubię takich scen, jakie rzekomo odbywają się przed sklepem. Nie czytam "Hiby", więc nie jest to miłe mi miejsce. A wy czytający ten post, jak się zapatrujecie? www.hajnowka.com.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=276&thold=0&mode=0&order=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: kaufland 28.05.05, 10:41 mihaj napisał: > raffka napisała: > > > Dobry czy zły? chodzicie czy omijacie szerokim łukiem? tanio czy wcale ni > e > > nie chodzę, bo nie lubię takich scen, jakie rzekomo odbywają się przed sklepem. > > Nie czytam "Hiby", więc nie jest to miłe mi miejsce. A wy czytający ten post, > jak się zapatrujecie? > > <a href="www.hajnowka.com.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=276&thold=0&mode=0&order=0" target="_blank">www.hajnowka.com.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=276&thold=0&mode=0&order=0</a> > > tani, nieprzemyślany chwyt reklamowy na poziomie babuszek siedzących na ul. Górnej Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: kaufland 29.05.05, 05:50 no co wy .. mi sie pomysl zajebiscie podoba po prostu rewelka, nie sadzilem ze w hajnowce ktos moze miec takie fajne pomysly i je jeszcze zrealizowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś