opinium 07.12.11, 19:02 Poszukuje florystki do dekoracji sali slubnej, kosciola i samochodu w Bielsku Podlaskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opinium Re: Florystka Bielsk Podlaski 08.12.11, 19:39 Prosze podaj mi jakis kontakt do tej dziewczyny na maila: cinderella_6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Florystka,florecista,flecistka 08.12.11, 20:30 Perizanu wsio rawno. Sylwia Gruchała Sylwia Gruchała Gruchala Sylwia.jpg Sylwia Gruchała Data i miejsce urodzenia 6 listopada 1981 Gdynia Dyscypliny floret Dorobek medalowy Reprezentacja Polska Olympic rings.svg Igrzyska olimpijskie Srebro Sydney 2000 szermierka (floret druż.) Brąz Ateny 2004 szermierka (floret ind.) Mistrzostwa świata Brąz La Chaux de Fonds 1998 floret druż. Srebro Seul 1999 floret druż. Srebro Lizbona 2002 floret druż. Złoto Hawana 2003 floret druż. Srebro Hawana 2003 floret ind. Brąz Nowy Jork 2004 floret druż. Złoto Sankt Petersburg 2007 floret druż. Srebro Paryż 2010 floret druż. Mistrzostwa Europy Złoto Funchal 2000 floret ind. Brąz Funchal 2000 floret druż. Złoto Moskwa 2002 floret ind. Złoto Moskwa 2002 floret druż. Złoto Bourges 2003 floret druż. Złoto Zalaegerszeg 2005 floret ind. Brąz Izmir 2006 floret druż. Sylwia Gruchała starszy szeregowy starszy szeregowy Odznaczenia Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski Złoty Krzyż Zasługi Commons Multimedia w Wikimedia Commons Sylwia Gruchała (ur. 6 listopada 1981 w Gdyni) – polska florecistka, medalistka olimpijska. Szermierkę zaczęła trenować w gdańskiej Szkole Podstawowej nr 70 w klubie AZS AWF Gdańsk. Laureatka Plebiscytu Przeglądu Sportowego w 2000 (9.), 2002 (6.), 2003 (5.), 2004 (4.), 2007 (10.) Brała udział w VIII edycji programu Taniec z gwiazdami oraz razem z zespołem Feel nagrała teledysk Jak anioła głos. Jest żołnierzem 3 Batalionu Zabezpieczenia Dowództwa Wojsk Lądowych w Warszawie[1]. Postanowieniem Prezydenta RP z dnia 10 listopada 2000 została odznaczona Złotym Krzyżem Zasługi[2]. Postanowieniem Prezydenta RP z dnia 7 października 2004 została odznaczona Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski[3]. Odpowiedz Link Zgłoś
kahuna11 Re: Florystka,florecista,flecistka 08.12.11, 20:47 Może bardziej wybiórczo korzystaj z klawiszy Ctrl+C i Ctrl+V , jeszcze całą Wikipedię nam tu skopiujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Florystka Bielsk Podlaski 09.12.11, 20:06 Znajdź numer do szkoły muzycznej w Bielsku (przy ul. Widowskiej) i przedzwoń. Może tam Ci kogoś polecą.. Z Gruchałą żartowałem ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Florystka Bielsk Podlaski 09.12.11, 20:30 O żesz kur wagon.. Walnęły się wątki. Jakoś wymyśliło mi się, że chodzi o skrzypaczkę. Sorry. Nie dzwoń do muzycznej w poszukiwaniu florystki..:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A Ty Partizan szutnik 08.12.11, 20:29 Nawet ja wiem, kim jest Gruchała. Rozumiem, że aplikujesz do przeciągania liny. Pomożemy, bez srzynki niech nie wsiada do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A Ty Partizan szutnik 09.12.11, 20:25 We wrześniu byłem kierowcą u kolegi na ślubie. Stałem przed bramą cerkwi. Podeszło do mnie trzech podchmielonych waszmościów i zapytało, o której zaczął się ślub. Odpowiedziałem, że o 18-tej, więc obliczyli sobie, że przyjdą przed 19-tą. Tak też uczynili. Wrócili, nie pamiętam, czy z jakimiś podblokowymi kwiatkami, czy bez. Właśnie trwały życzenia, więc, jako że mnie już znali :) to podeszli i ichni wodzirej ze mną trochę porozmawiał (i to całkiem sympatycznie). Zdradził mi, że to już dzisiaj ich trzeci ślub. Potem przechwycili Państwa Młodych, nawinęli makaron na uszy, dostali flachę i oddalili się w nieznanym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
opinium Re: A Ty Partizan szutnik 09.12.11, 20:44 Poprosze o konkretna odpowiedz na konkretne pytanie zgodne z tematem tego watku. Nie interesuja mnie odpowiedzi nie na temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: A Ty Partizan szutnik 09.12.11, 20:57 Pawlozsiulu, a powiedz mi, dodzwoniłeś się w końcu wtedy do Obserwera, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
flamenco08 Re: A Ty Partizan szutnik 09.12.11, 21:13 Tego typu odpowiedzi na bielskim forum są już zresztą tradycją i nie ma co sobie podnosić ciśnienia. Opowieść weselna była fajna :) Co do florystki w Bielsku, to takiej osoby raczej nie znajdziesz. Była jedna, ale dawno temu. Musisz zwyczajnie rozejrzeć się po kwiaciarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: A Ty Partizan szutnik 09.12.11, 23:39 Chciec zrobic z kosciola ogrodek albo rabatek to kpina i z kosciola i z ludzi i z religii. Ale coz ... sa rozne zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: Florystka Bielsk Podlaski 10.12.11, 21:52 Obserwer odbiera tylko telefony od osób na literkę K Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonepomarancze Re: Florystka Bielsk Podlaski 11.12.11, 14:42 proponuję popytać w Jaśminie na rynku i w Dalii naprzeciwko kościoła Karmela, w Dalii drogo ale naprawdę bardzo fajnie robią Odpowiedz Link Zgłoś