11rewresbo 03.09.13, 18:36 Ona nawet nie pochwali się ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Re: Alutkowe osiedle wyasfaltowane.... 05.09.13, 15:00 Jeszcze po tym asfalcie nie ma przejazdu w obie strony, zagrodzony wyjazd. Kiedy tylko będzie Naprawdę gotowe pochwalę się Obserwerze ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Alutkowe osiedle wyasfaltowane.... 05.09.13, 19:55 Chmielna od Widowskiej ma już asfalt . Będzie jeszcze bliżej , drogą okrężną . Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Alutkowe osiedle wyasfaltowane.... 08.09.13, 07:33 Duży postęp. od dawna już Radni BiPi obiecywali, czy w końcu obietnicy dotrzymali ? Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Alutkowe osiedle wyasfaltowane.... 09.09.13, 20:02 Na jednym z moich branżowych portali jest taka zakładka : nasi użytkownicy chwalą/się/ może macie coś w tym temacie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Alutkowe osiedle wyasfaltowane.... 23.09.13, 20:53 Pamiętacie ten bruk od Wojszek do DK19 ? To już go nie ma, od Złotnik w kierunku w/w trasy mamy w końcu nowy asfalt. Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Re: Alutkowe osiedle wyasfaltowane.... 23.09.13, 22:30 i tak kolejne atrakcyjne drogi erzace Dakaru i elektryzujące przejeżdżających odchodzą do historiii Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Droga Rajecka.... 25.10.13, 08:03 Czyli szosa afaltowa od tzw. drogi mulawickiej / Szpila pewnie zna nr drog ;)/ przez Orzechowicze do byłego sklepu w Rajsku prezentuje się fantastycznie. Sceptycy jak zwykle będą drążyli .... ale ten kto wcześniej tą trasą jeździł może powiedzieć :) Równiutko jak po stole, nowe mostki i przepusty, barierki.....o przejeździe kolejowym powiem tylko tak , że nie widziałem równiejszego w regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Droga Rajecka.... 20.01.14, 08:26 Nadal jestem za tą drogą, jest dobrze utrzymana w zimowych warunkach, oczywiście zima pokazała że jest ona nieco wąska, ale może lepiej, po co mają wielkie ciężarówki robijać ją podczas koniecznych objazdów ? Raczej jest to droga dojazdowa, lokalna. Ciekaw jestem czy osiedle Alutkowe dobrze odśnieżone ? Tam od Puszczy nieźle zawiewa ! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Droga Rajecka.... 20.01.14, 19:15 Jak na mój gust, to zbyt kręta ta droga, trzeba jeździć wolno, ale za to czołgi mogą po niej jeździć i 20 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Droga Rajecka.... 23.01.14, 02:02 Noż kuźwa !!! ale ten odcinek 100mb za Rajskiem w kierunku Husak i Plutycz dalej nieprzejezdny wczoraj znów dałem sie nabrać, blat;z Odpowiedz Link Zgłoś