mirmira 17.08.04, 11:34 jeżeli ktoś jest zainteresowany małymi, ślicznymi pieskami, 2 czarne, dwa brązowe i 2 łaciate "wielorasowe" - mirmira@gazeta.pl jest czas na przemyślenie - pieski urodziły się wczoraj (16.08.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_arianna Re: pieski do oddania 21.08.04, 22:59 moje też urodziły sie wczoraj, czyli 20-tego, całe 10 sztuk !! będą wielkie. ratunku !! oddam wszystkie :))) ( m_arianna@gazeta.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
bako55 Re: pieski do oddania 29.08.04, 07:42 muszę spytać mojego Dogiego, czy chce jakiegoś kolegę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmira Re: pieski do oddania 30.08.04, 09:52 może jak nie będzie chciał kolegi to zechce koleżankę Są naprwdę świetne - takie grubiutkie kuleczki się zrobiły. To chyba będą duże psiaki. Podejrzewam bernardyna mieszkającego po sąsiedzku o ojcostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bistiboj Re: pieski do oddania 12.09.04, 10:51 mirmira napisała: > może jak nie będzie chciał kolegi to zechce koleżankę > Są naprwdę świetne - takie grubiutkie kuleczki się zrobiły. > To chyba będą duże psiaki. Podejrzewam bernardyna mieszkającego po sąsiedzku o > ojcostwo. He he he ! Daj oglozsenie na forum bialstyok może ktos zechce. Pozdr !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_arianna Re: pieski do oddania 10.09.04, 11:13 bako55 napisał: > muszę spytać mojego Dogiego, czy chce jakiegoś kolegę:) jeden z moich psiaków ma zapewnioną rodzinę zastępczą, jeszcze 9,ufff.... Bako a ja ciagle nie wiem czy Dogi się wreszcie namyślił :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bako55 Re: pieski do oddania 16.09.04, 18:35 to ja poproszę "czarnego niedźwiedzia" Odpowiedz Link Zgłoś
m_arianna Re: pieski do oddania 19.09.04, 10:38 nie wymigasz sie w piątek, niedźwiedź jest Twój :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmira Re: pieski do oddania 13.09.04, 10:33 postaram sie w tym tygodniu "wkleić" jakies zdjęcie psiaków- rozrabiaków. skończyły właśnie 4 tydzień i ciekawość świata wręcz w nich wybuchła. Do takich psiaków aparat foto to stanowczo za mało - kamera jest tym czymś czego brakuje. ale zdjęcia na pewno będą super :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirmira Re: pieski do oddania 22.09.04, 12:02 NAPRAWDE NIKT NIE CHCE PIESKA?????? Niedobrze, oj niedobrze. Z 7 psami nie dam rady - a jak nikt nie bedzie ich chciał to skończy sie to tragicznie :(((( (niestety dla tych psów) :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Re: pieski do oddania 06.10.04, 23:28 mirmira napisała: > postaram sie w tym tygodniu "wkleić" jakies zdjęcie psiaków- rozrabiaków. > skończyły właśnie 4 tydzień i ciekawość świata wręcz w nich wybuchła. > Do takich psiaków aparat foto to stanowczo za mało - kamera jest tym czymś > czego brakuje. ale zdjęcia na pewno będą super > :)pozdrawiam Czekamy na obiecane zdjęcia ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirmira Re: pieski do oddania 07.10.04, 09:21 nie czekajcie-tu niestety okazałam się niesłowna. ale jeżeli ktoś jest zainteresowany to może je zobaczyć na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
mirmira Re: pieski do oddania 06.10.04, 11:29 Psiaki zostały jeszcze trzy (2 psy i jedna "pieska"). Przynajmniej 2 z nich szukają miłego domu. Może jednak ktoś się zdecyduje?? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś