Dodaj do ulubionych

Poważny Problem

15.05.14, 21:04
Czy możliwe jest aby w wyborach do Parlamentu UE kandydował Urugwajczyk? Otóż taka sytuacja zdaża się dziś w tych wyborach, a mianowicie białorusin Eugeniusz Czykwin kandyduje... Czy możliwe aby był ruskim czy białoruskim szpiegiem działającym na szkodę PL? - Możliwe.
Obserwuj wątek
    • zdrafko Re: Poważny Problem 17.05.14, 15:18
      chrisbaz napisał(a):

> Czy możliwe jest aby w wyborach do Parlamentu UE kandydował Urugwajczyk? Otóż t
      > aka sytuacja zdaża się dziś w tych wyborach, a mianowicie białorusin Eugeniusz
      > Czykwin kandyduje... Czy możliwe aby był ruskim czy białoruskim szpiegiem dział
      > ającym na szkodę PL? - Możliwe.

Co proponujesz?
      • chrisbaz Re: Poważny Problem 17.05.14, 21:07
        proponuję uczciwość, ten facet robi pośmiewisko z białorusinów, ukraińców i polaków. Sam nie wie kim jest i podszywa się pod tego co w tej chwili może zarobić. Jestem Polakiem OK, nalężę do UE, jestem iałorusinem OK, mam gdzieś UE itd itp. Jestem pewien żeby były wybory do Hitler grupen pan Eugeniusz Czykwin startowałby z listy SLD.
        • zdrafko Re: Poważny Problem 17.05.14, 23:44
          Tak robi większość polityków, nieważne z jakiej opcji, liczy się dorwanie do koryta. Przed wyborami to co by oni nie zrobili dla narodu, dla Podlasia ojojoj. A po wyborach, to wiadomo...
        • zdrafko Re: Poważny Problem 18.05.14, 00:09
          Daleko z resztą nie szukać, Prezio i jemu podobni też niedawno byli "eurosceptykami", gadali że Unia to zło i takie tam, a teraz sami sie pchają do europejskiego koryta.
        • sebcioo Re: Poważny Problem 18.05.14, 21:05
          chrisbaz napisał(a):

> ... jestem iałorusinem OK, mam gdzieś UE ...
          probuje odgadnac zaleznosc ale nijak nie potrafie. czy ktokolwiek to rozumie i potrafi wyjasnic?
          • ram-bo Re: Poważny Problem 19.05.14, 09:57
            Sebcia nas oświeci ..
            • nikzmienilem Re: Poważny Problem 19.05.14, 18:01
              Rambo się spieprzyło radio i trzeba by było jakieś składkowe biedakowi kupić , ale jak ma dostęp do internetu , przecież , to może słuchać tutaj :
              www.radiomaryja.pl/live/
              • ram-bo Re: Poważny Problem 21.05.14, 17:24
                Niku coś chyba za szybko cię z choroszczy wypuscili ?

oj i chyba poprawy Brak ?

Ps. nie no tak już na poważnie - Jak się Niku czujesz ?
                • rzeszowski15 Re: Poważny Problem 22.05.14, 17:11
                  • zdrafko Re: Poważny Problem 22.05.14, 17:27
                    No w tym parlamencie to na prawdą siedzą "przedstawiciele". Od Tuska po Kaczyńskiego wszyscy już chyba byli w Kijowie na Majdanie. A Bandera leży w grobie i się przewraca...ze śmiechu oczywiście.
                    • rzeszowski15 Re: Poważny Problem 23.05.14, 01:06
                      Bywal tez tam nasz ekspert od Ukrainy Olek Kwas.No ale ten przy okazji zalatwil swoje geszefty!
                      • zdrafko Re: Poważny Problem 23.05.14, 18:35
                        rzeszowski15 napisał(a):

> Bywal tez tam nasz ekspert od Ukrainy Olek Kwas.No ale ten przy okazji zalatwil
                        > swoje geszefty!

Tylko że o zbrodniach na Polakach na Wołyniu głośniej gdera Kaczyński. A tu pojechał i banderowców wspierał. Rozumiem, że to taki gest pojednanie w jego wykonaniu.
                        • rzeszowski15 Re: Poważny Problem 23.05.14, 21:11
                          O ludobojstwie 100 tys Polakow na Wolyniu,zawsze glosno mowil Ruch Narodowy i PSL.Niestety pozostale stronnictwa,w imie dobrosasiedzkich dobrych kontaktow z Ukraincami,zapominaly co uczynili upowscy zwyrodnialcy,z niewinnymi polskimi dziecmi i kobietami.A poczynania wspolczesnych banderowcow niestety sa akceptowane od Waszyngtonu po Warszawe
                          scontent-a-atl.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10277354_782685905083416_8858055652921001266_n.jpg
                          Nie istnieje posłanka Grodzka, istnieje tylko stary komuch Ryszard Bęgowski, który wyłudził miejsce w Sejmie. Nazywam go oszustem J.Korwin Mikke
                          www.facebook.com/photo.php?fbid=1484310185120835&set=a.1483153955236458.1073741828.1482967788588408&type=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka