tygrysio_misio 16.12.05, 22:38 tesknie potwornie...cholera niby tak blisko a jednek coraz mocniej wariujej od czekania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laff.irynda Re: 4 dni 16.12.05, 22:41 Lacze sie w oczekiwaniu... zostalo mi jakies 5 dni... lub jak kto woli.... jakies 130 godzin... :) a czwartek godzina 8.00... to jeszcze tak daleko..... Pozdroowka i wytrwalosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 dni 16.12.05, 22:50 u mnie wtorek 20..ale bedzie musial zajsc do domu i z rodzina przy okazji sie przywitac i zjesc i bedzie zmeczony....no a jak bedzie slisko i beda wolniej jechac to pozniej nawet nie wiem czy go zobacze we wtorek... ale cholera teraz jest najgorzej...tym bardziej ze nie mam nic na koncie i nie moge nic napisac nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: 4 dni 17.12.05, 10:37 Nie, no to ja zadbalam zeby to On mnie odebral z promu :) Bo tak to do poludnia bym nie wtrzymala, szczegolnie ze ma akurat popoludniowke wiec muslalabym czekac do 23, albo do piatku rana... Pozdroowka, to juz nie dlugo :) Dobrze ze mam egzaminy pon, wt, sr... bo bede zajeta nauka i nie bede tak bardzo myslala :) Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: 4 dni 17.12.05, 20:48 i znowu dzien mniej do czekania :) troszke ponad 100 h... :) i znowu bede w jego ramionach :) Odpowiedz Link Zgłoś
inez69 Re: 4 dni 17.12.05, 20:52 miedziela godzina 22:( rety jeszcze pasqdne 8 dni zanim zobacze moje Kochanie: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: 4 dni 17.12.05, 20:55 glowa do gory ale sie doczekamy :) a pozniej? same nagrody za to czekanie.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Wiesz co, tygrysio_misio? 18.12.05, 00:17 Właściwie to nie mam Ci nic ciekawego do napisania po za tym, że jesteś bardzo urocza ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
envy25 Re: Wiesz co, tygrysio_misio? 18.12.05, 00:19 niedziela w samo południe ;) to jeszcze tyyyyyyyyyyyyle czasu buuu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Wiesz co, tygrysio_misio? 18.12.05, 21:20 tygrysio_misio napisała: > czemu???? A temu, że choć jak powiedział mądrze jeden dupek iż argumenty ad personam osłabiają argumentację, ja od czasu do czasu takich właśnie używam. Czytałem kilka wpisów, zanim ów dupek je wyciął ;)))) Urocze były. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: 4 dni 18.12.05, 01:05 A u mnie jeszcze prawie 11 dni! Dopiero przyszly wtorek 21.00 (To jakies... hmm... 260 godzin!!! ) Buuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 dni 18.12.05, 01:07 ja tez mialm kiedys 11 dni..i 7 pozalo jak pstruk...ale teraz ostatni dzien..i ten teraz...a jescze 3...coraz wolnie czas mija Odpowiedz Link Zgłoś
envy25 Re: 4 dni 18.12.05, 01:08 czemu im bliżej to ten czas tak jakoś wolno leci :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 dni 18.12.05, 01:10 boje sie co bedzie we wtorek:))) a potem tylko 2 tygodnie razem..i znow pewnie pol roku Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 dni 18.12.05, 01:13 a chce wtorek 20 grudnia o 20.00...potem juz sobie poczekam na nasze spotkanie..choc nie wiem ile Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 dni 18.12.05, 01:13 idziemy teraz spac!!! bo od siedzenia i tesknienia sie wariuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: 4 dni 18.12.05, 10:26 a mi zostaly 3 dni.... no bo niedziela juz sie zaczela, wiec nie liczymy, no i w czwartek to juz widziec sie bedziemy... wiec tez nie liczymy... :) 3 dni, 3 dni, 3 dni... trocje ponad 90h... pozniej juz go nie zostawie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 dni 18.12.05, 11:27 a mi tak liczac to 1 dzien...ale ja licze ze 3 bo dzis jszcze dlugie jest a we wtorek to nie wiem czy sie zobaczymy bo pozno to bedzie i zmeczony bedzie i bedzie musial zajechac do domu i sie jakos przywitac ze starymi i odpoczaci nie mam sumienia kazac mu..choc moze na 10min przed snem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: 4 dni 18.12.05, 11:30 YYyyy... No jak to? Pewnie ze znajdzie choc 10 min przed snem :) A ty nie mozesz mu zrobic jakiegos suprise w domku z jego rodzina?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 dni 18.12.05, 12:38 nie wiem...musze wpierw wybadac jak bardzo mocno bedzie zmeczony i w ogole...kiedys mowil mi cos o tym, ze nie powie kiedy wraca i zrobi niespodzianke...date wyciagnelam sila:) i godzine tez musialam wyciagac ...moze on cos knuje...na razie cos wspominal o poswieceniu mi srody wieczorem...moze bedzie to niespodzianka...nie wiem czy spytac o to czy moge do niego na 10 min przyjsc,nawet nie wchodzic do domu tylko sie przytulic na klatce i pojsc zeby odpoczal, czy moze lepiej pozwolic mu na niespodzianke......tyle ze jak bede czekac a on nie przyjdzie bo nie bedzie mu sie chcialo ubierac i isc zeby spedzic ze mna 10min bo bedzie bardzo zmeczony to potem bedzie przykro,ze sama nie zaszlam nie wiem co zrobic...mam 3 dni zeby sie namyslec Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: 4 dni 18.12.05, 16:11 a jak przyjezdza? przylatuje samolotem? przyjezdza pociagiem? samochodem?? Gdzie Go w ogole ci wywialo?? No bo jak samolot lub pociag to mozesz go zlapac na lotnisku lub peronie! i nie widze w tym momencie potrzeby pytania sie.... :) hmm... no bo oni to tak maja ze lubia knuc wiele rzeczy ale ... sama nie wiem :) ja bym sie upierala choc na 10 minut sie zobaczyc :) podskoczyc do niego na kawke i buziaka... i po chwili wrocic do domku swojego :) Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: 4 dni 18.12.05, 16:12 z reszta kurcze, nawet jesli bylby nie wiadomo jak wyczerpany to twoj buziak powinien mu dodac choc troche sily :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: 4 dni 18.12.05, 16:37 No my tez sie bedziemy widziec jakies 2 tygodnie, a potem to nie wiem ile czasu sie nie bedziemy widziec... :( Moze pol roku tez ;( A moze 'tylko' 3 miesiace... U mnie juz tylko 10 dni i kilka godzinek, jakos tak 244... Najchetniej to bym spala caly czas, zeby czas plynal szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio jescze pare chwil..pol godzinki/moze godzinka.. 20.12.05, 21:42 ale skoro dluzej to zajelo to nie zobacze go dzis bo jest padniety calym dniem jechania gdzies... dopiero jutro Odpowiedz Link Zgłoś
laff.irynda Re: jescze pare chwil..pol godzinki/moze godzinka 21.12.05, 00:35 no szkoda... :( A moze jednak sie udalo?? A ja dzisiaj (bo ju zpo polnocy) wsiadam na prom i plyne do mojego SLONKA :) bedzie czekal na mnie w porcie (czw. 8.00) :) Ah! Juz nie moge sie doczekac :) Pozdroowka Odpowiedz Link Zgłoś